Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

I ta pati maila (krikstynu.metas@gmail.com , slapt: krikstynos) ikeliau dar ir visa info kuria surinkau ruosiant laikrasti, ir ikeliau girliandos sablona, gaila tik kad tie kurie neturi word 2007metu negali pasiziuret, o as nezinau kaip ikelt i senesni worda. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2008 08 05, 10:38)
I ta pati maila (krikstynu.metas@gmail.com , slapt: krikstynos) ikeliau dar ir visa info kuria surinkau ruosiant laikrasti, ir ikeliau girliandos sablona, gaila tik kad tie kurie neturi word 2007metu negali pasiziuret, o as nezinau kaip ikelt i senesni worda.  unsure.gif

O man neatidaro nei su tuo, nei su tuo wordu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rassike @ 2008 08 05, 14:22)
O man neatidaro nei su tuo, nei su tuo wordu  verysad.gif

Pabandykit atydaryti ne ten kur "gauti laiskai " o ten kur "issiusti laiskai" ten atidaro.
Atsakyti
o mano darytas laikrastukas labai patiko visiem 4u.gif , tai dabar 2 drauges paprase padaryti ir jom po laikrastuka, sio men gale krikstynos, jau einu i pabaiga, bet sie laikrastukai gavosi dar geresni nei mano g.gif isvada: tobulejam thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 31, 01:05)
...
ir dar norejau paklausti is kur butu galima parsisiusti remeliu?  4u.gif

http://etc.usf.edu/c...map/sitemap.htm
sitam puslapelyje yra daug remeliu, langeliu rasymui ("baneriu"), paveiksliuku, bet viska nespalvota

http://www.coolclipa...tures-list.php#
labai daug remeliu, paveiksliuku, deja informacija ir vaizdai yra mokami, bet... jei mokate corel`i ar photoshop`a galite paveiksliukus paredaguot rolleyes.gif

o cia daug nemokamu remeliu 4u.gif
http://www.hellasmul...-htm/border.htm
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Labai daug paveiksleliu, remeliu rasite

cia 4u.gif

Atsakyti
sveikos mamytes. cia gal ne i tema, bet kada spaudzia kumus?
QUOTE(zeniania @ 2008 08 04, 13:18)
sveikos mamytes, musu svente jau praejo, tai galiu pasidalinti savo idejom ir savo medziaga. Bet kadangi nemoku ikelti cia nei nuotrauku kad parodyt nei dokumentu viska ikeliau i krikstynu.metas@gmail.com o slaptazodis krikstynos, ten ikeliau ir laikrastuka savo . Jei turesit kokiu klausimu rasykit i az ar i ta pati maila. Dziaugsiuosi jei galesiu kam padeti.

aplikacijos thumbup.gif ypac tos kur ant uzuolaidu. tik va labai gaila kad laikrastuko man neatidaro verysad.gif

I ta pati maila (krikstynu.metas@gmail.com , slapt: krikstynos) ikeliau dar ir visa info kuria surinkau ruosiant laikrasti, ir ikeliau girliandos sablona, gaila tik kad tie kurie neturi word 2007metu negali pasiziuret, o as nezinau kaip ikelt i senesni worda.  unsure.gif

na tavo girlendos namciau, bet va ideju savo krikstynu scenarijui radau nemazai.
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2008 07 30, 23:47)
SUPER  thumbup.gif

Norejau paklausti kada si filmuka jus rodete? Labai faina mintis, na aisku cia teveliams reikia daryti  4u.gif

Aciu wub.gif Filmukas buvo iteiktas po krikstynu,nes filmuke,kaip matete yra sudetos krikstynu nuotraukytes.Sis filmukas buvo darytas kriksto mamytes pagalba biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, labai prašau skubios pagalbos. Reikia vokiškos dainos, a'la Neo "Baladės vaikams", tik kad aš vokiškai nei bum bum blush2.gif . Padėkite, bent dainos pavadinimą ir atlikėją, kad apie vaikus, ar vaikai dainuotų nelabai trankią dainą 4u.gif . Labai lauksiu į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2008 07 29, 14:48)
http://www.hiti.dk/a...ioner index.htm
Kai tik atidaro puslapį, viršuje yra mėlyni langeliai. Jie surūšiuoti pagal kategorijas: elfai, gėlės, raidės, meškučiai ir t.t. Paspaudinėk juos ir sužinosi, kas kur yra, nebūtina mokėti kalbą mirksiukas.gif .

http://www.cosgan.de...ahl=17&ziel=set
Iš šito puslapio aš ėmiau tik raides, bet jos iš karto atsidaro.

O kaip jus atsisiunciat tuos paveiksliukus kad normaliai juos galima butu apdoroti ir su kokia programa dyrbat darant pvz laikrastuka ar taip koki krikstynu atributa? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziukasss: 06 rugpjūčio 2008 - 23:08
QUOTE(Latimerija. @ 2008 08 06, 02:38)
sveikos mamytes. cia gal ne i tema, bet kada spaudzia kumus?
aplikacijos  thumbup.gif  ypac tos kur ant uzuolaidu. tik va labai gaila kad laikrastuko man neatidaro  verysad.gif
na tavo girlendos namciau, bet va ideju savo krikstynu scenarijui radau nemazai.

Dziaugiuosi kad patiko ir padejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2008 08 04, 13:18)
sveikos mamytes, musu svente jau praejo, tai galiu pasidalinti savo idejom ir savo medziaga. Bet kadangi nemoku ikelti cia nei nuotrauku kad parodyt nei dokumentu viska ikeliau i krikstynu.metas@gmail.com o slaptazodis krikstynos, ten ikeliau ir laikrastuka savo . Jei turesit kokiu klausimu rasykit i az ar i ta pati maila. Dziaugsiuosi jei galesiu kam padeti.

Labai labai norėčiau girliandos aplikacijos, bet man neatidaro nei prie gautų laiškų, nei prie išsiųstų verysad.gif Gal kuri mamytė galėtų išsaugot paprastesniame worde? blush2.gif

QUOTE(Latimerija. @ 2008 08 06, 01:38)
aplikacijos  thumbup.gif  ypac tos kur ant uzuolaidu. tik va labai gaila kad laikrastuko man neatidaro  verysad.gif

thumbup.gif idėjų mačiau ir aš ten bigsmile.gif Didelis dėkui sukėlusiai mamytei 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti