Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(drieziukasss @ 2008 08 07, 00:06)
O kaip jus atsisiunciat tuos paveiksliukus kad normaliai juos galima butu apdoroti ir su kokia programa dyrbat darant pvz laikrastuka ar taip koki krikstynu atributa? blush2.gif

laikrastuka darau programomis paint ir word.
Atsakyti
QUOTE(drieziukasss @ 2008 08 06, 23:06)
O kaip jus atsisiunciat tuos paveiksliukus kad normaliai juos galima butu apdoroti ir su kokia programa dyrbat darant pvz laikrastuka ar taip koki krikstynu atributa? blush2.gif

Laikraštuką dariau Worde, o paveiksliukams naudojau Paintą.

Prie norimo paveiksliuko paspaudi dešinį pelės klavišą, pasirenki "save image" ir išsisaugai kur nori. Paskui pasižymi išsaugotą paveiksliuką ir vėl su dešiniu pelės klavišu eini į "open with Paint". O iš čia jau persikeli į Wordą.
Atsakyti
Darau krikštynų laikraštuką, tai ieškojau gandrų paveiksliukų, įdedu gal kuriai iš jūsų prireiks 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2008 08 07, 22:39)
Darau krikštynų laikraštuką, tai ieškojau gandrų paveiksliukų, įdedu gal kuriai iš jūsų prireiks  4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

visas gandru pasaulis biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turit linksmą horoskopą? Galva nebedirba schmoll.gif

taip ruošiausi, rengiausi, bet...krikštatėviai taip nustebino, kad vos nepaklausiau, ar išvis dalyvaus verysad.gif
Papildyta:
oi, doh.gif radau porapuslapiukų atgal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2008 08 08, 02:08)
Mergaitės, gal kas turit linksmą horoskopą? Galva nebedirba  schmoll.gif

taip ruošiausi, rengiausi, bet...krikštatėviai taip nustebino, kad vos nepaklausiau, ar išvis dalyvaus  verysad.gif

O kuo jie nustebino? Nesiruosia visai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2008 08 08, 09:30)
O kuo jie nustebino? Nesiruosia visai? g.gif

Vat galiu pasakyti ,kad musu krikstateviai visiskai nieko nesiruose.Viska dariau pati.Jei nebuciau nieko darius,butu buves eilinis pasisedejimas prie stalo ax.gif
Atsakyti
man taip pat...viska darau pati...nes kriksto tevai perdaug uzsieme.... g.gif
Atsakyti
na as irgi pati ruosiuosi krikstynoms, bet ir krikstamotes man siek tiek padeda. nors kai kvieciau jas buti kriksto mamoms tai sakiau kad nenoriu eilinio baliuko, kur visi prisigere uzmonga pakampese. bet as norejau kad butu taip kaip as noriu todel beveik viska apsiemiau pati padaryti. bet galiu pasakyti kad jos man tikrai nemazai ideju pasiule.
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 08 08, 21:20)
Vat galiu pasakyti ,kad musu krikstateviai visiskai nieko nesiruose.Viska dariau pati.Jei nebuciau nieko darius,butu buves eilinis pasisedejimas prie stalo ax.gif

QUOTE(katcia @ 2008 08 08, 21:36)
man taip pat...viska darau pati...nes kriksto tevai perdaug uzsieme....  g.gif

O mano atveju priešingai, aš būsima krikštų mamytė - skaitinėju, domiuosi ką įdomaus ir gražaus sugalvoti, o vat manau pati mama nieko nesiruoš, na bet aš kitaip negaliu - noriu savo būsimai krikštadukrai gražią šventę padaryti assa.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 08 08, 22:20)

as irgi pati ruosiuosi...noriu stagmena padaryti visiems...o jei ir kriskto tevelaii bus pasiruose tai svente dar grazesne bus..... wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, pasidalinkit patirtim - kur spausdinat laikrastuka?
Atsakyti