Įkraunama...
Įkraunama...

Nemėgstamiausia maitinimo įstaiga

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 04, 22:38)
Gali parašyti geresnius? Mėgstu picas smile.gif

Jei kada teks pabuvoti Druskininkuose, tai rekomenduoju SICILIJA picerijas. Čia jų yra 2, nu žinokit niekur nesu valgius skanesnių picų thumbup.gif Gal Kaune ar Vilniuj ir yra kokios nedidelės picerijos, kur skanu, bet vat šitose palyginti su ČILI ar MAMBO ir pan., tai labai skanu. Ir kainos normalios labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 04, 23:38)
Gali parašyti geresnius? Mėgstu picas smile.gif

Mambo, Submarinas.
Atsakyti
Druskininkuose yra tokia "knaipė", išvaizda ir vidus - baisu, bet kepsniai tai pasakiški.
Atsakyti
Megstu brodvejaus kavine, paskui yra prie radviliskio toks kaimas Karcemos ten yra picerija.nu picos visa skanios ir nebrangios.dar megsatu kebabus prie maximos biggrin.gif
Atsakyti
Prie svarstykliu

Papildyta:
QUOTE(zanike @ 2008 07 01, 20:27)
Megstu brodvejaus kavine, paskui yra prie radviliskio toks kaimas Karcemos ten yra picerija.nu picos visa skanios ir nebrangios.dar megsatu kebabus prie maximos biggrin.gif

Siaip tai cia buvo tema kur neskaniausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2008 06 18, 13:30)
Druskininkuose yra tokia "knaipė", išvaizda ir vidus - baisu, bet kepsniai tai pasakiški.

Kurioj vietoj? blink.gif Šitiek metų Druskininkuose gyvenu, bet tokios dar negirdėjau doh.gif
Atsakyti
ziuriu daugiausia cilekas gauna lupt biggrin.gif
kaskart parvazevus cili kaime lankausi ir man matyt sekasi nes ir aptarnavimas padorus ir maistas dieviskai skanus ir netgi kai paprasiau dvigubos porcijos cepelinu[as vaikas su geru apetitu blush2.gif ]nieks i mane kreivai neziurejo kaip kad kazkuri cia rase.
o neskanu man tik visas gatavas maistas didziuosiuos prekybcentriuos,ka pirkau viskas nevalgoma,isskyrus varskes spurgas smile.gif
Atsakyti
Kavinė Gazelė biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lattčiukė: 01 liepos 2008 - 21:52
QUOTE(*orchideja* @ 2008 06 13, 15:21)
Man nepatinka Can Can picerija ten kol sulauki padavėjos su meniu,o paskui kol sulauki kol priims iš tavęs užsakymą jau nekalbu apie maisto atnešimo trukmę, tai pamiršti ką užsakinėjai ir iš viso ar dar nori valgyti,veiksmas vyksta Vilniaus Mindaugo Maximos patalpose  doh.gif

va sita tikrai galiu patvirtinti buvau ten gal pries metus tik papietauti su mama pasiteiravom padavejos ka greiciausiai paruotu nes mazai laiko turejom bet laukem laaaabai ilgai nors sakem kad skubam ir kad saskaita iskart nestu.... del maisto viskas buvo ok bet daugiau ten nesilankiau
Atsakyti
Tie Can Canai tikrai ne aptarnavimu yra baisūs - maistas tiesiog šlykštus!! Kažkada prispyrė alkis ten apsilankyti tai dabar praeidama su gailesčiu žiūriu į ten valgančius žmones. Aišku, maistas yra skonio reikalas, nu bet plaukai ir visi kiti priedai prasilenkia su sveiku protu schmoll.gif
Atsakyti
Picerijos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As po vienu "labai skaniu" pietu i Katpedele daugiau neuzsuku schmoll.gif
Atsakyti