Įkraunama...
Įkraunama...

Nemėgstamiausia maitinimo įstaiga

dėl čili picų tai sutinku mums irgi ten neskanios o visa kita patinka ax.gif
Atsakyti
Oi merginos, nekritikuokit čili. Nors čia gal dabar madinga ax.gif Po Italijos picų, čilinės yra tiesiog šedevras thumbup.gif Italai pertekę nuo turistų srautų, jiems dzin kokybė, produktai, kaina nereali už tikrą š. Gal yra tokių vietelių, kur kokybiškai gamina, bet tai vienetai.

O čili yra gėris. Daug kas kritikuoja, bet kaip buvo pilnos picerijos, taip yra. Eilės nuo durų taip pat nedingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 06 04, 12:18)
Nebemėgstu Čili picerijos  schmoll.gif
kaip jie pakeitė/atnaujino meniu, tai pakilo kainos, o porcijos sumažėjo.
Ir šiaip man ten picos labai neskanios.

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 04, 21:35)
Oi merginos, nekritikuokit čili. Nors čia gal dabar madinga ax.gif Po Italijos picų, čilinės yra tiesiog šedevras thumbup.gif Italai pertekę nuo turistų srautų, jiems dzin kokybė, produktai, kaina nereali už tikrą š. Gal yra tokių vietelių, kur kokybiškai gamina, bet tai vienetai.

O čili yra gėris. Daug kas kritikuoja, bet kaip buvo pilnos picerijos, taip yra. Eilės nuo durų taip pat nedingo doh.gif

Jei nepatinka, tai ir pareiskiam savo nuomone. Lietuvoj yra daug geresniu piceriju tinklu. O aptarnavimas Cili man nepatinka. Ir skonis picu kazkoks popsinis, perkrautas. O kitu patiekalu, ypac salotu (kuriu turetu porcija kaip tik buti didziausia, kaip visose normaliose salyse) imeta saukstuka ir atseit valgyk, pietus tau. O vienakart kai uzsisakiau dviguba salotu porcija, i mane taaaip paziurejo, kad kaip priaugus 50 kg per sekunde jauciausi (gal cia as nesusipratele, gal Lietuvoj moteriai net salotu daugiau sauksto negalima, mat vyrui nepatiks?). Ir tos eiles - niekaip nesuprantu, ko ten braunas visi. Tikrai niekuo neissiskirianti picerija.
Va Cili kaime randu visai neblogu patiekalu ir kainos palyginti normalios.
Atsakyti
labiausiai nemgėstu savo mokyklos valgyklos unsure.gif o tokiose žinomesnėse nesilankau, gaila pinigų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 06 04, 21:42)
Lietuvoj yra daug geresniu piceriju tinklu.

Gali parašyti geresnius? Mėgstu picas smile.gif
Atsakyti
Mums patinka cili vaikiskas meniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 04, 22:38)
Gali parašyti geresnius? Mėgstu picas smile.gif

man mambo analogų nėra rolleyes.gif
Atsakyti
Delano nepatinka, nes buvau apsinuodijus jų maistu ir net porą kartų - būkit budrūs ten valgydami biggrin.gif
Atsakyti
Man nepatinka Can Can picerija ten kol sulauki padavėjos su meniu,o paskui kol sulauki kol priims iš tavęs užsakymą jau nekalbu apie maisto atnešimo trukmę, tai pamiršti ką užsakinėjai ir iš viso ar dar nori valgyti,veiksmas vyksta Vilniaus Mindaugo Maximos patalpose doh.gif
Atsakyti
Pritariu, kad Mindaugo Maximos CanCan picoje su aptarnavimu tikrai problemos doh.gif
Atsakyti
labai nebemegstu ciliako. kai pries pora meteliu pasidare jie ta pusfabrikaciu fabrikeli, taip jauti, kad visas maistas kaip is kameros schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulka @ 2008 06 13, 15:30)
labai nebemegstu ciliako. kai pries pora meteliu pasidare jie ta pusfabrikaciu fabrikeli, taip jauti, kad visas maistas kaip is kameros  schmoll.gif

Mano, nuomone, ten tik picas apsimoka imt, picerija visgi smile.gif , kitas maistas, sutinku, kad kartais ne koks būna rolleyes.gif
Atsakyti