QUOTE(Dar @ 2008 11 06, 05:52)
Arba neaiškiai yra pasakoma, arba aš čia nesuprantu kažko. Ar jūs tikrai norite laikinos globos?Nes laikina globa,tai tas laikinumas ne nuo jūsų priklauso, kad va praėjo kažkoks laikas, pritapo nepritapo, norit, nenorit, tai galima ir atsisakyti vaiko , laikina globa kai trumpai vaikas gyvena pas globėjus, kai jie tik tarpinė stotelė nukreipiant vaiką pas nuolatinius globėjus arba į vaikų namus, arba į biologinę šeimą atgal.
Dažnai norintys globoti nuolatinai niekaip neišsisuka be laikinos globos, nes tik taip vaiką galima pasiimti į namus, kol tvarkomi dokumentai nuolatinei (mano atveju tvarko jau treti metai

) globai, tačiau norėti vien laikinos globos manau drąsus sprendimas. Mano dukrą laikinosios globos teisėmis globojo tris mėn. tačiau ta moteris ir norėjo tik laikinos, greičiau ji darė paslaugą vaikui ir VTAT, kad vaikas nepakliūtų į vaikų namus, nes visi žino,kad pakliuvę jie ten užsibūna ilgiau nei reikėtų. Laikina globa-tai pastovi vaikų kaita.
tiesiog,as jau seniau apie viska rasiau...gal jau man negerai su galva...laikina
globa tai kai vaikutis paiimamas tik savaitgaliui,sventems...labai daug vaiku
kuriu niekas niekada nepasiima.taip jie gali buti itraukti i sarasus globai,o jei
dokumentai sutvarkyti tai ir ivaikinti.
paprastai tokiai globai siulo didesnius vaikelius.maziems tai butu per
daug"nesuprantama".
nenoriu as nieko traumuoti,bet tikrai noriu nors kelis kartus nuvaziuoti,pasisveciuoti
ju aplinkoje,iseiti pasivaikscioti su vaikeliu...jau tiek prisiskaiciau,kad palaike keleta savaiciu,ar net metu vaikelius atveza atgal...tikrai nenoriu niekur skubeti.
paskui pasiimciau i namus savaitgalias,per atostogas.tai kaip savaitinis darzelis...
juokas pro asaras.nevisiems duota visa laime.jus galvojat-trauma...kazin ar yra kas baisiau uz vaiku namus kuriuose "sedi "18 metu!kitus juk pasiima tevai,gimines,bet yra tokiu kuriu niekam nereikia!
... daugiausia,visi vaikai pirmiausia keliauja i laikinus globos namus,o ne pas kokius nors globejus...