Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų plepėjimai

QUOTE(alfija @ 2008 06 06, 13:46)
Na ką labaia lauksim atvažiuojant 4u.gif - Duksiui rytoj paskutinis egzaminas, ir tada žinosim kur mums į mokyklą tapsėti. Užkimo mano daininkas doh.gif viskas, per žiemos atostogas lupsim tas glandas. Nors šiaip nesiryžtu , nes turim bronchų obstrukciją. Bet galiu pasidžiaugti- širdutė pasitaisė 4u.gif  4u.gif  4u.gif , tas kankinęs prolapsas galų gale pradeda priiaugti.

Man glandų nelupo, kad galima infekcija neitų iš karto į plaučius. Mat glandos sulaiko. Kita vertus - kenkia širdžiai. Kiekvienas atvejis individualus. Juolab, tavasis su muzika žada reikalų turėti. Džiugu, kad širdutė pasitaisė.

Duok balionų Duksiui, seniai jį bekalbinau. Perduok, kad jis nuostabus vaikas ir aš jį labai myliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi, kad su maniškiu jie susidraugautų smile.gif Būtinai atlėksim kada.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 06 08, 12:42)
Man glandų nelupo, kad galima infekcija neitų iš karto į plaučius. Mat glandos sulaiko. Kita vertus - kenkia širdžiai. Kiekvienas atvejis individualus. Juolab, tavasis su muzika žada reikalų turėti. Džiugu, kad širdutė pasitaisė.

Duok balionų Duksiui, seniai jį bekalbinau. Perduok, kad jis nuostabus vaikas ir aš jį labai myliu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Tikiuosi, kad su maniškiu jie susidraugautų  smile.gif Būtinai atlėksim kada.

dabar medicina mano kitaip, yra taip teigiama, jog padidėjusios, hipertrofuotos, ir visokios kitokios glandos, ir net lėtnis tonzilitas visiškai neduoda papildomo apkrovimo anei širdžiai, anei inkstams doh.gif . Va taip va biggrin.gif . Čia viskas priklauso nuo to kas ir kaip kokią disertaciją apsigina, ir ką atseit įrodo biggrin.gif . Aš laikausi seno požiūrio į tas ligas, bet tai aš. Muzikavimas muzikavimu- į chorą mes nestojam, dainuot reiks ne taip jau ir daug- manau kad galima. Rezultatai rytoj, parašysiu kaip ten jie atrodo. Man atrodė kad js padainavo visai ir neblogai- savo grupelėj tikrai buvo koks penktas, o iš berniukų pirmas. Pamatysim- bet tas visiškas užkimimas savo įtaką irgi darė. Truputuką nervinuosi biggrin.gif .
Prolapsas neturi kito pasirinkimo kaip tik taisytis mirksiukas.gif . O obstrukcija- tai kaip ten ją pataisysi, bet bronchitus visgi gaudom retai. Tuo ir guodžiamės.
Atsakyti
ax.gif tai kaip Duksiui sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2008 06 14, 23:55)
ax.gif tai kaip Duksiui sekasi?

Įstojo, kai dar pats iki galo nesupranta kur, tai džiaugiasi biggrin.gif , paskui pamatysim.
Atsakyti

va būna gi žmonės, gyvena gyvena ir nieko jiems nenutinka, turbūt įdomu jiems gyventi, ramu tikriausia, saugūs ir garantuoti jaučiasi. Pavydžiu tokiems. O va kad ir šiandien, išleidau sau labai brangius žmones namo ir išėjau vedžiot šuns. ritualas toks. Ir ką- ne, žinoma išėjus pasivaikščioti galima nebūtinai sukti tik į dešinę, bet šiandien mane labai jau traukė ton pusėn. Galima vesti trumpesniu keliu, bet mane kažkodėl traukė ilgesnis kelias. Įprasta gi sakyti, kad jei jau kažkas traukia ar vyksta- nu tai tikrai neveltui. Kažkas įvyks. Tas kažkas ir įvyko- viduryje kelio stovėjo skardinė nuo alaus, na bent jau aš taip maniau kad nuo alaus, netrukus teko įsitikinti, kad viskas ne visai taip. Spyriau aš į tą skardinė, kad šuniukas paridentų, nieko gudraus, net vaikiška skardines spardyti, žinau. Tai va, bet ta skardinė buvo ne nuo alaus- ji buvo su alum, visai pilna sakyčiau. O ir kas čia jau tokio- beveik ir nieko, tik kad naujas kelnes buvau užsimovus pabandyt,na ir apsitaškiau gan keistai- taip kaip kad apsisiojus būčiau, na taip jau patiško, ir smirdėjau taip visą kelią namo. Šalia ėjusei sesei nu kad bent lašelis užtiškęs būtų, ech, gi ir sekasi žmonėms.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 06 25, 23:17)
va būna gi žmonės, gyvena  gyvena ir nieko jiems nenutinka, turbūt įdomu jiems gyventi, ramu tikriausia, saugūs ir garantuoti jaučiasi. Pavydžiu tokiems. O va kad ir šiandien, išleidau sau labai brangius žmones namo ir išėjau vedžiot šuns. ritualas toks. Ir ką- ne, žinoma išėjus pasivaikščioti galima nebūtinai sukti tik į dešinę, bet šiandien mane labai jau traukė ton pusėn. Galima vesti trumpesniu keliu, bet mane kažkodėl traukė ilgesnis kelias. Įprasta gi sakyti, kad jei jau kažkas traukia ar vyksta- nu tai tikrai neveltui. Kažkas įvyks. Tas kažkas ir įvyko- viduryje kelio stovėjo skardinė nuo alaus, na bent jau aš taip maniau kad nuo alaus, netrukus teko įsitikinti, kad viskas ne visai taip. Spyriau aš į tą skardinė, kad šuniukas paridentų, nieko gudraus, net vaikiška skardines spardyti, žinau. Tai va, bet ta skardinė buvo ne nuo alaus- ji buvo su alum, visai pilna sakyčiau. O ir kas čia jau tokio- beveik ir nieko, tik kad naujas kelnes buvau užsimovus pabandyt,na ir apsitaškiau gan keistai- taip kaip kad apsisiojus būčiau, na taip jau patiško, ir smirdėjau taip visą kelią namo. Šalia ėjusei sesei nu kad bent lašelis užtiškęs būtų, ech, gi ir sekasi žmonėms.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif blink.gif

Ne, nu tu, motin, pavarai.... Aš esu be žado. Tu naktim nebevaikščiok. Geriau nuog tamsos jau užsibarikaduok... Maža ką, kokie negerumai dar tyko...

Sūnus sakė: "nu, ką padarysi, kad žmogui tai sekas, tai nesiseka" blink.gif Aš tai nelabai šio posakio supratau, bet nu jis gi savaip susako... lotuliukas.gif

Oi, negaliu...

O man irgi bėda nutiko... Mat, šiandien lankiau irgi brangius žmones, ir sriubą pamiršau šaldytuvan padėti... Surūgo. Tai dabar sėdžiu ir alkanumu save baudžiu už tokį neregėtą aplaidumą.... Blyn, tooookia sriuba su frikadelėm buvo... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 06 26, 00:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blink.gif  blink.gif

Ne, nu tu, motin, pavarai.... Aš esu be žado. Tu naktim nebevaikščiok. Geriau nuog tamsos jau užsibarikaduok... Maža ką, kokie negerumai dar tyko...

Sūnus sakė: "nu, ką padarysi, kad žmogui tai sekas, tai nesiseka"  blink.gif  Aš tai nelabai šio posakio supratau, bet nu jis gi savaip susako...  lotuliukas.gif

Oi, negaliu...

O man irgi bėda nutiko... Mat, šiandien lankiau irgi brangius žmones, ir sriubą pamiršau šaldytuvan padėti... Surūgo. Tai dabar sėdžiu ir alkanumu save baudžiu už tokį neregėtą aplaidumą.... Blyn, tooookia sriuba su frikadelėm buvo...  doh.gif  verysad.gif

vakšė sriuba verysad.gif , pykko ji ant jūsų kad surūgo.
Taigi netamsu buvo, kaip tik vakaras man toks gražus pasirodė, gera buvo, nu iki tam tikro momento.
aš gi viską darau atsargiai, bet va pavyzdžiui ar daug čia yra kaimo keliuke paprastos, savardabės sovietinės motorinkės pervažiuotas. Na ir važiavo ji greišiu kaip dviratis, na ir kelias buvo platokas, ir mes trise pačiu pakeliu ėjom- ir tik bum man į užpakalį. Vairuotojui kaip man- vienuolika tų metų. Sesuo , nu ji už mane vyresnė dvylika metų (Vilė) purto tą vairuotoją, liepia aiškintis kodėl- jis paaiškino labai paprastai. Sako o ką aš galėjau padaryt- jinai ein aš važiuoju, aš važiuoju - jinai ein. Čia jau aišku ką nors padaryt sunku- reik tik į užpakalį važiuot lotuliukas.gif
Deną prieš atostogas su kolege jau einam namo, kalbamės kas kaip, ir ji man sako, nu žinai kaip pavargau- jausmas toks- tarsi visą dieną tik psichikos igoniai mane būtų supę. Nesuprantu kodėl taip jaučiuosi. Bet visu to pasakymo rimtumu. Kvapą negreit atgavau. Bet sakiau, žinai, nieko viskas su tavim tvarkoj- adekvačiai jautiesi lotuliukas.gif
Nugi o kas važiuojantis per plačią buvusią tėvynėlę išlipa iš traukinio, nes jis stovės valandą, nueina į bufetą, užsisako valgyti atsisėda, jau valgys, bet užtūtuoja traukinys, meta viską- lekia į perona, vos spėja ir nuvažiuoja neaiškia kryptim, nes traukinys ne tas iš kurio išlipo. Kontrolieriaus priverstas nusiperka bilietą į artimiausą stotį , atvažiavus įtą stotį supranta, kad tam nelemtam bilietui išleisti pinigai turėti, nes kiti turėti pinigai liko su bagažu, anam traukiny.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Mes jau turime broliuką Taduką mirksiukas.gif Gimė birželio 8 d. Dabar jau 4 dienos namie, tai pratinamės ir mokomės gyventi keturiese biggrin.gif
Galėčiau įdėti nuotraukyčių, bet nemoku čia tiesiai, reikia pastudijuoti, jei išmoksiu, parodysiu savo vyus ax.gif
Atsakyti
Saule wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Saule 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif kuo didžiausi sveikinimai, laimės mamytei 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif , kaip smagu ir kaip gera. Mažylis, ir vėl mažylis namuose, ir toks nuostabus jis wub.gif wub.gif 4u.gif , taip ir matau laimę mamytės ir džiaugsmelį. Kad tik ramios naktys būtų, ech, daug tiek pasakyti norisi- džiaugmas toks krūtinėj.
Vardas geras, man jis labai gražus 4u.gif
Jei turėsi laiko ir noro papasakok viską kaip tau sekėsi, kiek gi svėrė, koks užaugo 4u.gif . Nu ir aišku nuotraukyčių lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2008 06 26, 11:44)
: Gimė birželio 8 d. Dabar jau 4 dienos namie, tai pratinamės ir mokomės gyventi keturiese  biggrin.gif

Truputį apsirikau, gimė 18 d., o ne 8 biggrin.gif
Atsakyti
saule dziaugiuosi kartu su tavimi. 4u.gif ramiu naktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velute: 26 birželio 2008 - 16:58