Įkraunama...
Įkraunama...

Nervingas vaikas

Na zinokit nepraeina tie nervai jam... ir demesio lyg skiriam..
Pareina is darzelio, tai toks viska tranko, meto, tai kepure nusieems kai mes ant zemes.. toks nei apkabinsi, nei pamyluosi.. toks trepsi istisai, ir pats kasko nori,bet nezino ko.. o tuo lab visai nesneka jis dar, tai ir paskayti negali...
gal jis cia isreiskia nepasitenkinima taip.. bet poto pabuna kelias valandas namie, ir apsiramina, dingsta tie tokie nervai...
nors darzelyje sake jokiu nervu, jokiu oziu nerodo.. ir manau patinka jam ten, aukletoja uz rankos tik vedzioja smile.gif
Atsakyti
Aš ir turiu mažą ožiuką namuose, gal per daug išlepinom, bešokinėdami aplik naują žaislą, o ir sesė jau didelė, labai myli tai ir lepina. Mėgėjas parėkt kitąsyk ir su didžiausiais trenksmais ima draskytis ir seniau net krisdavo ant žemės, bet mes stengdavomės nereduot į aplinkinius, o pasijuokdavom iš jo , sūneliui tai ėmė nepatikt ir dabar tai kartojas vis rečiau. Visoje toje situacijoje pikčiausia yra nuo aplinkinių kad įsispoksos smerkenčiais žvilgsniais, puiku jei jie nesusidūrė su tokiais kaprizais, o manasis yra toks ir tikrai nemanau , kad svetimas turi tiek spoksot ar kištis su savo pamokimais. Aš visad manau kad tai yra išaugama ir kuo mažiau į tai kreipiama dėmesio tuo greičiau praeina, kartais tikrai gala mamyčių kurios vaikui užsiuožiavus viską meta ir ima purtyt savo mažyli ir bart mnau tai reikia daryt namuose, o viešoj vietoj mažiausiai į tai kreip dėmesio ir pačiom mažiau stresuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2008 06 12, 17:01)
Aš ir turiu mažą ožiuką namuose, gal per daug išlepinom, bešokinėdami aplik naują žaislą, o ir sesė jau didelė, labai myli tai ir lepina. Mėgėjas parėkt  kitąsyk ir su didžiausiais trenksmais ima draskytis ir seniau net krisdavo ant žemės, bet mes stengdavomės nereduot į aplinkinius, o pasijuokdavom iš jo , sūneliui tai ėmė nepatikt ir dabar tai kartojas vis rečiau. Visoje toje situacijoje pikčiausia yra nuo aplinkinių kad įsispoksos smerkenčiais žvilgsniais, puiku jei jie nesusidūrė su tokiais kaprizais, o manasis yra toks ir tikrai nemanau , kad svetimas turi tiek spoksot ar kištis su savo pamokimais. Aš visad manau kad tai yra išaugama ir kuo mažiau į tai kreipiama dėmesio tuo greičiau praeina, kartais tikrai gala mamyčių kurios vaikui užsiuožiavus viską meta ir ima purtyt savo mažyli ir bart mnau tai reikia daryt namuose, o viešoj vietoj mažiausiai į tai kreip dėmesio ir pačiom mažiau stresuot 4u.gif

Jo mane irgi nervina, kai ein u lauke ir vaiaks uzsioziaves krenta ant zemes, as bandau nekreipt demesio, betgi eidama kokai boba kai prades..."oj... koks negeras vaikas, ir t.t. .." cia tik mamos ir vaiko reikalas.. tai reikia ten joms kistis. Sakai gaila mamyciu kurios purto vaikucius.. nu man panaisiai buvo.. daug sykiu einam visi trys i parka, mazylis, dickis ir as smile.gif dickis nenori neit namo, tai kai uzsioziuoja, krenta... bega i gatve.... o ka daryt tokiu atveju? tai ciumpu tada ji, papurtau , po pazascia ir nesu namo, ir vos vos stumiu vezima su mazuoju... nes reik skubiai namo, kad mazyli pamaitinti ar dar ka.. o dickis neina namo, tai nestovesiu puse valandos ir neaiskinsiu kad reikia eiti namo.. nors bandau paskayti graziai... bet ...
Papildyta:
tai as ir sakau kad tie oziukai kur krenta ant zemes isaugami.. bet as labaiu susirupinusi del tu jo trankymusi ir nervu gryzus is darzelio...
Atsakyti
Zinok as galvoju biski kitaip, mes savo vyresniji pradejom leisti virs 4 metuku, ir buvo lygiai tas pats, toks nervuotas grizdavo, kad baisu, biski ne taip pasakai ir tokie nervai buvo rodomi. As manau, kad juos labai stipriai veikia ta kova uz buvi, kada reikia save apginti ir kovoti. Pradejes lankyti darzeli vaikas atsiduria visai kitame pasaulyje, kur nebera mamos uzuovejos ir reikia paciam pastoveti uz save, plius dar visiskai nauji nepazistami zmones ir tu esi visiskai vienas. Visa tai as manau labai isbalansuoja vaika, todel jie tampa nervuoti. Juk net tyrimai rodo, kad darbovietes pakeitimas zmogui yra didziulis stresas, tai ka sneket apie maza vaika.
Atsakyti
Na taip, ta nauaj aplinka duoda streso tikrai... tuo lab dar tokiam mazam...
Buvom pas daktare su leliuku, tai vedziausi ir dicki,tai kai uzsioziavo... is niekur nieko.. tai daktare israse jam kaskokio sirupo sedalia, tipo nuo nervingumo... nes sake cia ne seip oziukas.. jam biski nerviskai... sad.gif i darzeli liepe nebevesti, nes ir kad serga daug, ir matyt del to nervingumo.. sad.gif
Atsakyti
as ir skaiciau kad dar tokie mazi vaikuciai nesugeba greit persiorientuoti prie staigaus aplinkos pasikeitimo todel linke viskam priestarauti neva oziuotis..svarbiausia kad bausti negalima nes dar to nesupranta bet manau nedrausminti irgi nevalia bent grieztesniu zozdziu smile.gif pas mus dazniausiai kai is seneliu gryztam tai ta pusdieny siaubas koks velnias buna doh.gif
Atsakyti
mano dukryte irgi pradejo oziukus rodyti,jei ko neleidi,pakrenta ant zemes ir verkia,arba bega kur ikasti,dazniausiai kencia lova bash.gif
Atsakyti
Mano nuomone cia yra demesio reikalavimas. Reikia su juo uzsiimti po darzelio kad pasijaustu mylimas ir reikalingas ir manau oziukai po biski pasibaigtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2008 05 24, 19:26)
na kad netaip paprasta su dviem vaikais mazais.. ir kad jis bus namie, tai su juo dar labiau niekas neuzsiims, tevas juk dirba... na nebent po darbo.. o visa diena vaiskcios is paskos ir zys... o pas ant ranku mazasis.. tai ka daryt? ar palikt mazaji rekianti, ar nekreipt demesio ir vyresnyji ..?

Toks jausmas kad vaikus gimdot neatsakingai doh.gif Jei norejot pametinuku reikejo galvoti kaip su jais reikes uzsiimti..Galite porai valandu pasamdyti auklyte-padejeja..kuri pabus su vyresneliu..pazais, isves i lauka...o vakare gris tevelis ir galesite visi kartu zaisti,... Vienareisksmiskai vaika is darzelio reikia paimti ir auginti dar metus namie..isivaizduokit save jo vietoje...visas demesis mazam leliukui..o vyresnelis jauciasi atstumtas...
Kadangi mano mazius gyvsidabris ir reikalauja viso musu abieju demesio..nors ir esu nebe tokia jauna nors ir labai noriu mergytes, bet gimdysiu antra vaika tik kai mano maziui bus ne maziau 5 metuku...Apskritai esu skaiciusi kad maziams iki 3 metuku nereikia tiek bendraamziu demesio kiek tevu demesio, kad iki 3 metu vaikas mokosi bendrauti su tevais..
Atsakyti
Puikiai suprantu, kaip sunku su dviem mažais vaikais g.gif Bet ožiukai tai tikrai dėmesio reikalavimas. Pas mus irgi ožiuojasi, tik nekrenta, o rėkia labai garsiai. doh.gif pasiimti iš darželio ir vesti vėliau nesiūlyčiau, nes namie nei vienam nei kitam dėmesio nebus, pati būsi irzli ir jokių namų darbų nepadarysi. doh.gif vistiek jis jau šiek tiek apsiprato darželyje, tik grižus namo, reikia prašyt, kad jums padėtų su broliuku, kad jis pasijaustų labai reikalingas ir nepakeičiamas padejėjas. bigsmile.gif Žinoma, sunku, bet reikia stengtis. Dabar mums sunku, bet vėliau kaip smagu bus vaikučiams thumbup.gif . O su auklyte ne taip paprasta schmoll.gif . Kol turi vieną vaiką, niekad nesuprasi, ką reiškia turėt du ir abu mažiukus, taip kad, manau, teisti, neturit teisės. O kuo didesnis amžiaus skirtumas tarp vaikų, tuo vyresnysis užauga egoistiškesnis ir jam vis sunkiau susitaikyt su mintim, kad ne viskas jam vienam (čia mano nuomone, bet kiekvienam savo ir sakyt, kad visada taip atsitinka, negaliu, bet dažniausiai tikrai būtent taip ir būna).
O sedalia mes gėrėm, mums nepadėjo schmoll.gif Reikia labai daug dėmesio tiems mažiems "vampiriukams" mirksiukas.gif Labai daug kantrybės linkiu visoms mamytėms, ypač turinčioms du mažiukus thumbup.gif
Atsakyti
Prisidedam ir mes prie oziuku burio. Bet tie oziukai pries kokius pora men prasidejo. Manau toks amzius. Kas turi toki vaika tik tas ir supras. Man irgi nepatinka kai kiti kisasi. Buvo toks atvejis, maniske prekybos centre atsigule ant grindu ir rekia, o kazkokia moteriske priejo ir ant ranku ima. Patiko dukrytei. Tik paleido ja ji vel rekt pradejo. Ir bandyk tu aukleti toki vaika, kai kitiems maga isikisti...
As labai tikiuosi, kad isaugs. Nors mes nei broliuku nei sesuciu neturim ir i darzeli neinam, bet vargstam su oziukais...
Atsakyti
mes su savo oziukais taipat i jusu chebryte tinkam smile.gif senesniu paziuru moteriskes nesupranta tokio dalyko,viena isvis pareiske kad labai i9slepintas,mazai i sikna gauna tai taip ir yra doh.gif nu jau tikrai nera perdaug lepinamas ir tikrai visko negauna ko uzsinori,bandau nekreipt demesio i tuos kritimus,tada iskart praeina,bet noretusi to atsikratyt.turiu vilties kad isaugs,duok dieve kad greiciau tai atsitiktu ir duok dieve visom mamytem stiprybes su tokiais vaikiuku nerviukais kovot 4u.gif
Atsakyti