Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(Di72 @ 2012 03 13, 14:51)
Aš kaip tas vadinamas"užsakovas" noriu pasakyti, kad ne su viskuo ką Jūs išsakėte sutinku smile.gif . Juk dizainerio sukurtame interjere reiks dar ir GYVENTI. Juk interjerą projektuojam ne tam, kad konkursui pateikti, o kad gyvent būtu PATOGU IR GERA. Esame mes buvę už Lietuvėlės ribų, tačiau negaliu su Jumis sutikti, kad užsienyje visi gyvenamųjų namų interjerai panašūs į Jūsų minėtąjį "raudonai - baltą". Čia tik mano "užsakovo" asmeninė nuomonė  ax.gif

Tai Interdiz ir pabrėžė, kad yra KONKURSINIAI ir BUITINIAI interjerai. Ir tas pats galioja visam pasauly. Kaip "salkda" rašė, kad yra aukštoji mada ir "dėvimoji" mada mirksiukas.gif
Atsakyti
Isties tai labai priklauso nuo zmoniu, nesvarbu jie keliave, nekeliave, daug mate nemate, as drisciau sakyt, kad viskas priklauso nuo zmoniu asmeniniu savybiu ir be abejo galimybiu pinigine prasme. Yra zmoniu, kurie nori susikurti muzieju, yra - kurie nori susikurti jauku kampeli pailset, yra - kurie nori parodyti savo padeti ir t.t. visi labai skirtingi.

Bet vat faktas, kad daugiau mate zmones, tiksliau zino ko nori - kalbant ne apie dizaina, o apie praktiskuma.

O del interjeru laimejusiu auksines paletes - salkda teisingai pastebejo , jie kaip aukstoji mada smile.gif kiekvieno interjeristo svajone sukurti toki, tik vat ar juose isties kas nors gyvena - neaisku. O paziuret grazu. Man, net labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuu @ 2012 03 13, 15:15)
Isties tai labai priklauso nuo zmoniu, nesvarbu jie keliave, nekeliave, daug mate nemate, as drisciau sakyt, kad viskas priklauso nuo zmoniu asmeniniu savybiu ir be abejo galimybiu pinigine prasme. Yra zmoniu, kurie nori susikurti muzieju, yra  - kurie nori susikurti jauku kampeli pailset, yra - kurie nori parodyti savo padeti ir t.t. visi labai skirtingi.

Bet vat faktas, kad daugiau mate zmones, tiksliau zino ko nori - kalbant ne apie dizaina, o apie praktiskuma.

O del interjeru laimejusiu auksines paletes - salkda teisingai pastebejo , jie kaip aukstoji mada smile.gif kiekvieno interjeristo svajone sukurti toki, tik vat ar juose isties kas nors gyvena - neaisku. O paziuret grazu. Man, net labai grazu  thumbup.gif

Labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif Pvz. mano mamai sunkoka įaiškint kam mums reikalingas dizaineris. Ji labai patenkinta kaip pati savo jėgom visą namą įsirengė. Bet sakau mamyt, kol nepamatai kad yra dar fainiau, tai ir neužsimanai smile.gif Taigi platus akiratis tikrai duoda naudos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2012 03 13, 14:51)
Aš kaip tas vadinamas"užsakovas" noriu pasakyti, kad ne su viskuo ką Jūs išsakėte sutinku smile.gif . Juk dizainerio sukurtame interjere reiks dar ir GYVENTI. Juk interjerą projektuojam ne tam, kad konkursui pateikti, o kad gyvent būtu PATOGU IR GERA. Esame mes buvę už Lietuvėlės ribų, tačiau negaliu su Jumis sutikti, kad užsienyje visi gyvenamųjų namų interjerai panašūs į Jūsų minėtąjį "raudonai - baltą". Čia tik mano "užsakovo" asmeninė nuomonė  ax.gif

Oho, nu ir užviriau košę biggrin.gif

Tai su manim ir nereikia sutikti, gerbiamas pašnekove, nes mes kalbame apie skirtingus dalykus smile.gif : aš kalbu apie KONCEPTUALUJĮ INTERJERĄ. Jis yra kuriamas užsakovui, kuris jau turi NE VIENUS NAMUS. Konkrečiai raudonai-balti apartamentai yra taikomojo meno kūrinys ir ne visai „tautai“ jį suprasti. Tai gali suprasti toks žmogus, kuris pats savyje turi „mažą kūrėją“, yra mecenatas, meno gerbėjas . Tokių asmenybių gyvenime yra tokie lozungai kaip „ne vien žmogus duona gyvas“ ir gali keltis į aukštesnį lygį, nes yra patenkinti baziniai poreikiai. Šioje meninėje erdvėje apsistojantys žmonės jame ilsisi, linksminasi po sunkių darbų, valgo – mieste, tai yra būtis „už buities ribų“ .
Žiūrint į istoriją, tai visais laikais garbūs, visuomenei nusipelnę ir turtingi žmonės (elitas) buvo menininkų rėmėjai. Tačiau šiai dienai turtingas, tai dar nereiškia garbus (turtai sukrauti iš nusikalstamos veiklos, supratimo apie meną-apskirtas nulis). Garbus, visuomenei nusipelnęs, tai dar nereiškia, kad turtingas, nes ypač Lietuvoje pripažinimo tikėtis neverta. O tikėtis neverta todėl, kad didelės visuomenės mentalitetas yra su pykčio ir negatyvizmo doze. Gatvėje eina visi susiraukę biggrin.gif
Neslėpsiu, aš esu gavusi dovanų iš savo kelių klientų smile.gif
O Jūs turbūt turite omenyje žmones, kurie turi VIENUS VIENINTELIUS namučius ir juose reikia viską sutalpinti. Tai ir yra ką aš rašiau jau aukščiau - BUITINIS INTRJERO DIZAINAS. Padaryti taip, kad namuose būtų vietos kur susidėti daiktams, patogiai gaminti maistą, praustis, skalbti, lyginti, miegoti. Ir plius prie viso šito, kad su nedideliu finansiniu pajėgumu patenkinti estetinius poreikius, kurie prasideda ir baigiasi buitiniu lygmeniu.
Prašau skaityti mano postą su gera nuotaika, be pykčio 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2012 03 13, 15:27)
Labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif  Pvz. mano mamai sunkoka įaiškint kam mums reikalingas dizaineris. Ji labai patenkinta kaip pati savo jėgom visą namą įsirengė. Bet sakau mamyt, kol nepamatai kad yra dar fainiau, tai ir neužsimanai smile.gif Taigi platus akiratis tikrai duoda naudos smile.gif

O manęs vieni žmonės prašė, kad prieš jų tėvus apsimesčiau jų drauge, kuri atėjo padėti bigsmile.gif nes tėvai tokių dalykų nesupranta ir porai duoda pinigų įsirengti, tik gink die, jokių dizainerių! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 18 kovo 2012 - 12:33
QUOTE(skruzdelaite @ 2012 03 13, 02:23)
tas tai tiesa kad geriau samdyti viena zmogu viskam ir paprasciau ir pigiau  g.gif
mes niekaip neissirenkame, ieskome dizainerio jau pora savaiciu, kainos tokios niekas mum nepasiule, visi kalbejo apie nuo 50 iki 100lt uz 1m2
o per kiek laiko jums sukure interjera? cia kaina su autorine prieziura ar be? unsure.gif

novarchis.lt firma interjera sukure mums per menesi, 30lt uz 1m2 cia kaina be autorines prieziuros, bet sutarem simboline ir uz prieziura statybu ir interjero darbu.
mes su vyru tai labai patenkinti, jie rimti ir atsakingi. musu poreikius ir skoni atitiko, darbus atliko laiku thumbup.gif ir vaiku kambarius graziai irenge, geru patarimu dave. tiesiog tai mano asmenine patirtis kuria pasidalinu thumbup.gif isirengem ir dziaugiames kad pasiseke organizuotus zmones rasti nuo A iki Z statybai ir interjerui drinks_cheers.gif dabar liko mazmoziai kaip paveikslai ir pan rolleyes.gif

Interdiz, mum tiko tai ir kitiem rekomenduoju, juk apie tai tema ir yra, o del darbu kiekio tai naujai susikure puslapi, matyt dar nesukele darbu, nes ir musu interjero matau dar nepatalpino, bet tikiuosi patalpins thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2012 03 13, 15:33)
O manęs vieni žmonės prašė, kad prieš jų tėvus apsimesčiau jų drauge, kuri atėjo padėti  bigsmile.gif  nes tėvai tokių dalykų nesupranta ir porai duoda pinigų įsirengti, tik gink die, jokių dizainerių!  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif labai panašu į mano mamą ir mano uošvį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2012 03 13, 14:33)

Prašau skaityti mano postą su gera nuotaika, be pykčio  4u.gif

O argi aš rašiau piktai?? 4u.gif Jokiu būdu bigsmile.gif Aš tik išsakiau savo nuomone. Man tik pasirodė, kad Jūs su tokia maža ironijos gaidele rašote apie žmones turinčius "VIENUS VIENINTELIUS namučius" ax.gif Aš tikiuosi kad taip rašydama Jūs turite jų keletą 4u.gif
Man visad smagu, kai išsiskiria nuomonės thumbup.gif tada galima diskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2012 03 13, 17:08)
Man tik pasirodė, kad Jūs su tokia maža ironijos gaidele rašote apie žmones turinčius "VIENUS VIENINTELIUS namučius"  ax.gif 

Jums tikrai pasirodė 4u.gif
Aš mąstau taip: jeigu didelė šalies gyventojų gyvena blogai, o reikia pripažinti, esame vieni skurdžiausių Europoje, ir atlygis mažiausias, tai automatiškai beveik visi, kad išgyventi, pradeda "derybas", atlygio "nusmaugimą". Jeigu kitam blogai, reikia suvokti, kad ir man bus blogai smile.gif Čia gi vientisas "mechanizmas-organizmas" toks ir aš dėlto nedžiūgauju ir jokios ironijos neturiu 4u.gif
Viskas einu iš čia, sėkmingų dizaino paieškų ir namų įkurtuvių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2012 03 13, 18:56)
Jums tikrai pasirodė  4u.gif
Aš mąstau taip: jeigu didelė šalies gyventojų gyvena blogai, o reikia pripažinti, esame vieni skurdžiausių Europoje, ir atlygis mažiausias, tai automatiškai beveik visi, kad išgyventi, pradeda "derybas", atlygio "nusmaugimą". Jeigu kitam blogai, reikia suvokti, kad ir man bus blogai smile.gif Čia gi vientisas "mechanizmas-organizmas" toks ir aš dėlto nedžiūgauju ir jokios ironijos neturiu  4u.gif
Viskas einu iš čia, sėkmingų dizaino paieškų ir namų įkurtuvių  4u.gif

Interdiz matau kad pagal jusu projektus gaminami baldai. sakykite kur uzsakinejote?
Atsakyti
QUOTE(skruzdelaite @ 2012 03 14, 13:06)
Interdiz matau kad pagal jusu projektus gaminami baldai. sakykite kur uzsakinejote?

Užsakovai renkasi patys kur nori užsakinėti pagal mano sukurtą projektą, bet rekomenduoju savo baldžius http://balduprofesionalai.lt/
Atsakyti
Kokia kaina palėpės tipo interjerui? Svarbiausia, kad erdves tinkamai išnaudotų biggrin.gif T.y. papaišytų kur turėtų stovėti baldai, apšvietimas, sieninės spintos ir pan. Pačiame įrengimo procese neturėtų dalyvauti. Kokia maždaug kaina? ax.gif
Atsakyti
Teko naudotis dizainerio paslaugomis. Manyciau, kad tikrai verta pasinaudoti del isplanavimo. Pirmu atveju gyvenom vieno kambario butuke su atskira virtuve ir kambariuku, norejom pakeitimu, kad butu patogiau gyventi, kad turetume normalu miegamaji. Prisipazinsiu, kad tai ka pasiule, tikrai nebutume sugalvoje. Aisku, priestai narsem interneta, galvojom patys. Jau 5metai gyevam ir esam begalo patenkinti. Dizaineriiai pasiule ir interjero projekta, padare vizualizacijas. Taciau mes isirengem pagal save, nes tikrai daug kas netiko. Nors is tiesu taip ir taremes, kad norime isplanavimo tinkamo, todel prie interjero nesikabinejom wink.gif Kas ateina i svecius, visiems patinka isplanavimas ir kt. idomus sprendimai. Nenuvertina ir interjero, kuri darem patys.

Dabar bendraujam su dizainerem del kito buto, susitarem, kad padarys visus planus, sienu, grindu, elek, santech ir interjero vizualizacijas. Vilnius 50Lt uz kv. be prieziuros darbu. Perplanavimo pasiule tikrai daug variantu, vel siuo atveju dziaugiuosi, kad dizaineriai tikrai pagelbejo. Bet kas liecia interjera, tai manau reikejo geriau sakyt aciu. Pateike vizualizacijas, bet is ju nelabai ka suprasi. Tiesiog stovi stalas, spinta, komoda. Tokias vizualizacijas galiu ir pati pasidaryti, juk daug maz zinau kad kur bus;) Beje, del interjero tikrai internete begale pavyzdziu. Tai siuo atveju gailiuosi, kad be reikalo reikes moketi. Butume susitare
del isplanavimo ir viskas.

Manau, kad geriausia butu tartis taip, kad kai patys pasirinksite baldus, tapetus,spalvas ir kt. keliaujate pas dizainerius pasikonsultuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 15 kovo 2012 - 22:33