Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(Interdiz @ 2012 03 13, 14:33)
Oho, nu ir užviriau košę biggrin.gif

kaip visada, kolege, viskas taikliai ir teisingai drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinot ar ŠIAULIUOSE yra interjero dizainerių??? Aš žinau tik tris: VaivArt (Vaiva ir Artūras, sutuoktiniai), Saulius Remeika, Martynas Olšauskas. Nejau tai viskas??? blink.gif

Vyras sako, kad dizaineris iš kito miesto bus nepatogu. Nes neprilakstys, nežinos vietinių meistrų (mes iš Vln meistrų nesamdysim, nes kaina gausis kosminė), o ir mes į Vln ar Kns neprilakstysim medžiagų ir baldų žiūrinėtis kuriuos parinks dizaineris.

Norim kuo greičiau pradėt darbus, nes nestuke.gif beldžiasi, ir laikas bėga itin greitai, o nerandam dizainerio unsure.gif

Atsakyti
Mes remontuojame tik vaiko kambarį. Kambarys mažas (nėra net 9 kv.m), siauras, ilgas, tamsus. Man reikia, kad kas padėtų sužaisti spalvomis ir paddėlioti baldus: lovą, rašomąjį stalą ir lentyną. Norisi lengvumo ir šviesos tokiame kambarėlyje. Lova kaip ir aišku kur turi stovėti, nes kito pasirinkimo kaip ir nėra. Nes vienam gale langas, kitam - durys. Belieka viena siena. Tada rašomasis stalas. Ir va noriu gaminti tokią lentyną, kad apačioje būtų komodėlė jo apatiniams rūbams susidėti, ir liktų kažkokų lentynų knygoms, gaubliui, mikroskopui.... Svarbu, kad rašomasis stalas turėtų stalčius. Nemoku pati susidėlio, nusipiešti. va kai jau pamatau bendrą vaizdą, tada galiu pasakyti: patinka man ar ne. O pati negaliu nusipiešti. Norisi, kad būtų ir patogu, ir neužgriozdintų kambario, ir išnaudota siena. Gal kas galėtų padėti, patarti. Ačiū.
Atsakyti

! 
Trumpas forumo taisyklių priminimas: forumas skirtas klausimams, patarimams, rekomendacijoms ar tiesiog diskusijoms, tačiau ne savęs reklamavimui

Moderatorė,
Gorada

Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 03 18, 12:51)
Sveikos, gal žinot ar ŠIAULIUOSE yra interjero dizainerių??? Aš žinau tik tris: VaivArt (Vaiva ir Artūras, sutuoktiniai), Saulius Remeika, Martynas Olšauskas. Nejau tai viskas??? blink.gif

Vyras sako, kad dizaineris iš kito miesto bus nepatogu. Nes neprilakstys, nežinos vietinių meistrų (mes iš Vln meistrų nesamdysim, nes kaina gausis kosminė), o ir mes į Vln ar Kns neprilakstysim medžiagų ir baldų žiūrinėtis kuriuos parinks dizaineris.

Norim kuo greičiau pradėt darbus, nes  nestuke.gif  beldžiasi, ir laikas bėga itin greitai, o nerandam dizainerio unsure.gif

Jei čia užklysta Šiauliečių dizainerių ir nenorit viešai reklamuotis, tai prašau rašyti man į až. Labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
Chardonnay, o kodėl tie žinomi netinka??
Atsakyti
Sveikos, labai reikia dizainerio konsultacijos. Įrenginėjame namą, reikia planuoti komunikacijas ir šiaip profesionalo patarimo. Gal žinote ir galite rekomenduoti Vilniuje. labai domintų kaina.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 03 18, 16:44)
Chardonnay, o kodėl tie žinomi netinka??

Noriu daugiau pasirinkimo, idealaus ieškau smile.gif Vilniuj tai kiek nori yra. O čia vis kas nors kliūva...
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti Kaune interjero dizaineri 4u.gif Lauksiu ir zinuciu i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2012 03 13, 15:33)
Oho, nu ir užviriau košę biggrin.gif

Tai su manim  ir nereikia sutikti, gerbiamas pašnekove,  nes mes kalbame apie skirtingus dalykus smile.gif :  aš kalbu apie KONCEPTUALUJĮ INTERJERĄ.  Jis yra kuriamas užsakovui, kuris jau turi NE VIENUS NAMUS.  Konkrečiai raudonai-balti apartamentai yra taikomojo meno kūrinys ir ne visai „tautai“ jį suprasti. Tai gali suprasti toks žmogus, kuris pats savyje turi „mažą kūrėją“, yra mecenatas, meno gerbėjas .  Tokių asmenybių gyvenime yra tokie lozungai kaip „ne vien žmogus duona gyvas“ ir gali keltis į aukštesnį lygį, nes yra patenkinti baziniai poreikiai. Šioje meninėje erdvėje  apsistojantys žmonės jame ilsisi, linksminasi po sunkių darbų, valgo – mieste, tai  yra būtis „už buities ribų“ . 
Žiūrint į istoriją, tai visais laikais garbūs, visuomenei nusipelnę ir turtingi žmonės (elitas) buvo menininkų rėmėjai. Tačiau šiai dienai turtingas, tai dar nereiškia garbus (turtai sukrauti iš nusikalstamos veiklos, supratimo apie meną-apskirtas nulis).  Garbus, visuomenei nusipelnęs, tai dar nereiškia, kad turtingas, nes ypač Lietuvoje pripažinimo tikėtis neverta.  O tikėtis neverta todėl, kad didelės visuomenės mentalitetas yra su pykčio ir negatyvizmo doze.  Gatvėje eina visi susiraukę biggrin.gif
Neslėpsiu, aš esu gavusi dovanų iš savo kelių klientų smile.gif
O Jūs turbūt turite omenyje žmones, kurie turi VIENUS VIENINTELIUS namučius ir juose reikia viską sutalpinti. Tai ir yra ką aš rašiau jau aukščiau - BUITINIS INTRJERO DIZAINAS. Padaryti taip, kad namuose būtų vietos kur susidėti daiktams, patogiai gaminti maistą, praustis, skalbti, lyginti, miegoti. Ir plius prie viso šito, kad su nedideliu finansiniu pajėgumu patenkinti estetinius poreikius, kurie prasideda ir baigiasi buitiniu lygmeniu.
Prašau skaityti mano postą su gera nuotaika, be pykčio  4u.gif
Papildyta:

O manęs vieni žmonės prašė, kad prieš jų tėvus apsimesčiau jų drauge, kuri atėjo padėti  bigsmile.gif  nes tėvai tokių dalykų nesupranta ir porai duoda pinigų įsirengti, tik gink die, jokių dizainerių!  lotuliukas.gif

Tai gal galetumete rekomenduoti toki dizaineri Kaune ?
Reikia man vargsei moteriskei, turinciai vos viena butuka(net ne nama) viska sutalpinti mazoje(7,5 m2) virtuveje, kurios viena siena isgriove, noretume pasidaryti bendra erdve su kambariu- valgomuoju.
Norisi, kad viskas butu pasiekiama, prieinama, kad viskas tilptu, dirbti butu patogu.
Labai zemiskiems zmonems su zemiskais poreikiais reikia zemiskomis kainomis dierbancio [/U] dizainerio.
Atsakyti

! 
Ir vėl primenu, kad ši tema skirta ne savireklamai, bet patarimams ir diskusijoms. Tuo tarpu reklama forume yra mokama ir prašom kreiptis info@supermama.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 30 kovo 2012 - 08:32
Na mano paieškos baigėsi. Sudarėm sutartį su UAB "Foje" (Šiauliai). Tikiuosi nenusivilsim.
Atsakyti