Įkraunama...
Įkraunama...

"Gustavo enciklopedija"

šauni laidelė vaikams ,o ir aš stengiuosi visada pažiūrėti ką valgyt gamins,ir keletas receptų pas mus taip prigijo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ostalą susitvarkyt tenka savaip vis dar neišmokom iš Gustavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o maniškis jau savaitę pavalgęs krenta, kaip Gustavas... ir juokias juokias.
Patinka jam tas Gustavas. kai pradeda rodyt, tai jau visas namas gali žinot, nes rėkia, visiems praneša. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano zuikis kazkaip nustojo ziureti sita laida!Kai tik ijungiu,is karto sako isjunk...
Klausiau kodel tau nepatinka,bet nieko nesako.Nepatinka ir tiek!

Bent jau man sita laida,tai ka as zinau...Dievuleliau,vien tas Gustavo balsas doh.gif
Atsakyti
Mano keturmečiui taip pat ši laida labai įdomi 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytė taip pat žiūri šią laida, labiausiai patinka valgio gaminimas thumbup.gif ir kritimas nuo kėdės
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2008 04 30, 11:29)
Mano dukrytė taip pat žiūri šią laida, labiausiai patinka valgio gaminimas  thumbup.gif  ir kritimas nuo kėdės

Praeitą sekmadienį nekrito nuo kėdės verysad.gif Kiek buvo liūdesio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 04 30, 12:07)
Praeitą sekmadienį nekrito nuo kėdės  verysad.gif Kiek buvo liūdesio  verysad.gif

Mano mazgei dar patiekala snepatiko doh.gif
Atsakyti
Mano mergina irgi jau kuris laikas žiūri šią laidelę smile.gif . Kritimas nuo kėdės turbūt visiems vaikams patinka, dar dukrytei labai dainelės patinka nors jų ten ir nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 04 30, 14:12)
dar dukrytei labai dainelės patinka nors jų ten ir nedaug smile.gif

Bet ten taip gražiai sudainuoja tas senas dainas thumbup.gif . Kartais ir aš kartu padainuoju su tais personažais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samrasa3 @ 2008 04 26, 13:42)
šauni laidelė vaikams ,o ir aš stengiuosi visada pažiūrėti ką valgyt gamins,ir keletas receptų pas mus taip prigijo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , ostalą susitvarkyt tenka savaip vis dar neišmokom iš Gustavo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
drinks_cheers.gif as irgi beveik visus valgius su vaikais isbandom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2008 05 01, 16:38)
Bet ten taip gražiai sudainuoja tas senas dainas thumbup.gif . Kartais ir aš kartu padainuoju su tais personažais lotuliukas.gif

doh.gif
Atsakyti
Nu taip laida vaikams,bet ir aš su malonumu pasižiūriu kai turiu laiko ir nedirbu.
Atsakyti