Man ji , o va mano vyrui - tai tokia nesąmonė Bet ką tie vyrai supranta
Vyrui nepatinka vedančiojo toks "nusmailintas" balsas. Gal dėl to jis negali tos laidos žiūrėt
Bet aš tai dėkinga mat pagal šią laidą išmokau apsiskaičiuot šv.Velykas. Nereik man dabar senų bobučių klausinėt
As irgi pasiziuriu.Mano vaikai tai luzta nuo tos virtuveles rubrikos,ypac kai nugriuna nuo kedes,tai jei valgo ka ir jiems skanu tai nukrinta lygiai taip pat...Siaip daug dalyku pateikiama idomiai ir prieinamai vaikams
liux laida, patinka visai šeimynai, o vyras būtent ir ,,užkrėtė ją žiūrėti". šmaikšti, nuotaikinga, papasakoja istoriją, tai reiškia, ne tik vaikai, bet ir suaugusieji gauna naudingos informacijos stengiamės žiūrėt kikvieną šeštadienį nepraleisti be šitos dar ir telebimbam žiūrim
Labai šauni laida, mūsų sūnus tik ją ir žiūri, nepatinka jam nei telebimbam, nei mėta meškinija Daug naudingos informacijos, juokingi veikėjai, linksmos dainelės, o filmukas apie Selestiną tikrai pamokantis
Nors ir suaugusi, bet kai pataikau įsijungti TV tuo metu kai rodo, tai pasižiūriu Daugiau tokių laidų kad būtų Milijoną kartų geriau nei visi digimonpokemonai