Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 20, 18:09)
Tikiuosi priims, nes is tikro jau atsibodo tos darbo paieskos. O kada Jūs atejusios į naują darbą pasirašinejot? Man tai nieko apie tai nerasė, tik kad 29d turiu pasirodyt tarybos posedį  bigsmile.gif

na as dar tik pasirasius prasyma ir atsiviete mano diplomus, dar nenunesus sodros, bet cia jau viskas kita savaite, o priims i darba tai vis tiek tik nuo rugsejo pirmos dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 20, 17:18)
na as dar tik pasirasius prasyma ir atsiviete mano diplomus, dar nenunesus sodros, bet cia jau viskas kita savaite, o priims i darba tai vis tiek tik nuo rugsejo pirmos dienos  smile.gif

Tai gal ta 29 diena ir susitvarkysiu viska unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 20, 18:25)
Tai gal ta 29 diena ir susitvarkysiu viska  unsure.gif

na manau, kai ryt suzinosi ar prieme viska ir issiaiskinsi, arba tau pats direktorius pasakys kad butent nori kad kuria diena atvaziuotum dokumentu susitvarkyt, arba gerai bus 29 diena. paklausk paprasciausiai smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 20, 18:09)
Tikiuosi priims, nes is tikro jau atsibodo tos darbo paieskos. O kada Jūs atejusios į naują darbą pasirašinejot? Man tai nieko apie tai nerasė, tik kad 29d turiu pasirodyt tarybos posedį  bigsmile.gif

Linkiu sėkmės 4u.gif O į darbą dažniausiai priima nuo rugsėjo 1-osios, nors posėdyje reikia dalyvaut biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus per posėdį visada pristato naujus mokytojus bei jiems įteikia gėlių, palinki gerų metų bei paskiria kuratorius [čia met. grupių pirmininkų darbas], kurie jiems padės. bigsmile.gif
O rugsėjo pirmąją vėl visiems mokiniams bei tėveliams per šventę pristato naujokus. Jie garbingai stovi šalia valdžios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 08 20, 18:44)
Pas mus per posėdį visada pristato naujus mokytojus bei jiems įteikia gėlių, palinki gerų metų bei paskiria kuratorius [čia met. grupių pirmininkų darbas], kurie jiems padės. bigsmile.gif
O rugsėjo pirmąją vėl visiems mokiniams bei tėveliams per šventę pristato naujokus. Jie garbingai stovi šalia valdžios biggrin.gif

Graziai skamba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 08 20, 19:44)

ir aš per posėdį gavau gėlių biggrin.gif o per pirmosios šventę pristatė, tik kai parėjau dirbt į mažą mokyklą, didelėj ne bigsmile.gif (matyt kaip kur)
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 08 20, 20:03)
ir aš per posėdį gavau gėlių  biggrin.gif  o per pirmosios šventę pristatė, tik kai parėjau dirbt į mažą mokyklą, didelėj ne  bigsmile.gif (matyt kaip kur)

as ir taip pagalvojau, kad ko gero priklauso nuo mokyklos tradiciju, vienur sveikina, kitur ne... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 08 20, 19:03)
ir aš per posėdį gavau gėlių  biggrin.gif  o per pirmosios šventę pristatė, tik kai parėjau dirbt į mažą mokyklą, didelėj ne  bigsmile.gif (matyt kaip kur)

TAi cia tikriausiai ir nuo mokyklos ir nuo vadovybes priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 20, 20:06)
TAi cia tikriausiai ir nuo mokyklos ir nuo vadovybes priklauso  mirksiukas.gif

manau, kad taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 20, 12:06)
as VPU persikvalifikuoju, bet kauno skyriuj  doh.gif

Aš irgi ten persikvalifikuoju, tik neakivaizdiniam
buvau per vasarą Rainytę pamiršus, net bloga pasidarė prisiminus
mums fonetiką dėsto Katinienės dukra, tai dar viena nesąmonė
iš tų visų labiausiai Skučienės dėstymas patinka, ir naudos šiokios tokios yra, tik ji man kaip žmogus labai nepatinka
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2008 08 20, 21:34)
Aš irgi ten persikvalifikuoju, tik neakivaizdiniam
buvau per vasarą Rainytę pamiršus, net bloga pasidarė prisiminus
mums fonetiką dėsto Katinienės dukra, tai dar viena nesąmonė
iš tų visų labiausiai Skučienės dėstymas patinka, ir naudos šiokios tokios yra, tik ji man kaip žmogus labai nepatinka

man isvis negera daros pagalvojus apie mokslus, bet ko del to popieriaus nepadarytum lotuliukas.gif
su Katinienes dukra neteko susidurti, tik girdejau kad ten irgi labai geras fruktas
Atsakyti