Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(tiksius @ 2008 08 20, 11:28)
biggrin.gif  toks ten ir skyrius - issinuomave patalpas ir keli destytojai dirba ir tiek

O tai naudos ten yra mokytis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 20, 12:38)
O tai naudos ten yra mokytis?  blink.gif

smile.gif net nzn ir kaip atsakyt... is keturiu destytoja tik viena normaliai destanti, o visos kitos labai senos ir grynai per smegenis vaziuoja...jus tokios ,jus anokios kaip jus galit mokykloj dirbt, o pacios desto medotika, kuri buvo pries 50 metu smile.gif tai ka zinau, pritaikyt musu vaikams sunku...
na man dar kai jaunai, tai dzin, bet kai ateina mokytojos ekspertes, turincios didele patirti mokykloj, ir ant ju pradeda vaziuot, tai man atrodo per zema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiksius: 20 rugpjūčio 2008 - 11:42
QUOTE(tiksius @ 2008 08 20, 11:40)
smile.gif  net nzn ir kaip atsakyt... is keturiu destytoja tik viena normaliai destanti, o visos kitos labai senos ir grynai per smegenis vaziuoja...jus tokios ,jus anokios kaip jus galit mokykloj dirbt, o pacios desto medotika, kuri buvo pries 50 metu  smile.gif  tai ka zinau, pritaikyt musu vaikams sunku...
na man dar kai jaunai, tai dzin, bet kai ateina mokytojos ekspertes, turincios didele patirti mokykloj, ir ant ju pradeda vaziuot, tai man atrodo per zema  smile.gif

As tokiom destytojom VPU atsikandau jau tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 20, 12:45)
As tokiom destytojom VPU atsikandau jau  tease.gif

hihihi.gif isivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 20, 11:49)
hihihi.gif  isivaizduoju...

Tai del to ir lendu mokyklon o studijuot nebenoriu verysad.gif
Atsakyti
Tiksiau, kaip dažnai tenka per vienerius studijų metus susitikti su dėstytojais: kiek trunka sesija, na ir kaip dažnai tarp sesijų ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 08 20, 13:15)
Tiksiau, kaip dažnai tenka per vienerius studijų metus susitikti su dėstytojais: kiek trunka sesija, na ir kaip dažnai tarp sesijų ?

as kaip ir skaitausi besimokanti vakarinej, todel per savaite susitinkam 3 kartus - pirmadieni, antradieni ir ketvirtadieni nuo 3 valandu, mazdaug iki 6. sesija kaip ir visur sausio menesi, ir paskui birzelio menesi...
siaip dar yra neakivaizdines studijos, tai jei daug reciau susitinka, bet nuo ryto iki vakaro jau tada aria..
sesijos trunka priklausomai nuo kiek dalyku bus, dar matai kai kur iskaitos buna, tai gali anksciau issilaikyt, egzaminu datas derinam su destytojais, kad butu visiems patogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiksius: 20 rugpjūčio 2008 - 12:28
QUOTE(tiksius @ 2008 08 20, 12:28)
as kaip ir skaitausi besimokanti vakarinej, todel per savaite susitinkam 3 kartus - pirmadieni, antradieni ir ketvirtadieni nuo 3 valandu, mazdaug iki 6. sesija kaip ir visur sausio menesi, ir paskui birzelio menesi...
siaip dar yra neakivaizdines studijos, tai jei daug reciau susitinka, bet nuo ryto iki vakaro jau tada aria..
sesijos trunka priklausomai nuo kiek dalyku bus, dar matai kai kur iskaitos buna, tai gali anksciau issilaikyt, egzaminu datas derinam su destytojais, kad butu visiems patogu

Čia gal vienintele vieta kur yra neakivaizdines studijos mokantis kalba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 20, 13:39)
Čia gal vienintele vieta kur yra neakivaizdines studijos mokantis kalba  unsure.gif

tai matai gal del to kad vyksta persikvalifikavimas, ir einam tik tuos dalykus kurie susije su anglu kalba, jokiu psichologiju, jokiu pedgogiku, todel ir studijos trunka pora metu
Atsakyti
Radau neblogą puslapiuką, kur galima parsisiųsti tokias knygas kaip "English Vocabulary in Use". Gal pravers kokiai pradedančiai mokytojai, kuri dar neturi prikaupusi literatūros (tokiai kaip aš) www.4shared.com
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 20, 12:42)
Radau neblogą puslapiuką, kur galima parsisiųsti tokias knygas kaip "English Vocabulary in Use". Gal pravers kokiai pradedančiai mokytojai, kuri dar neturi prikaupusi literatūros (tokiai kaip aš) www.4shared.com
smile.gif

Aciukas, reikes panarsyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 20, 12:40)
smile.gif  net nzn ir kaip atsakyt... is keturiu destytoja tik viena normaliai destanti, o visos kitos labai senos ir grynai per smegenis vaziuoja...jus tokios ,jus anokios kaip jus galit mokykloj dirbt, o pacios desto medotika, kuri buvo pries 50 metu  smile.gif  tai ka zinau, pritaikyt musu vaikams sunku...
na man dar kai jaunai, tai dzin, bet kai ateina mokytojos ekspertes, turincios didele patirti mokykloj, ir ant ju pradeda vaziuot, tai man atrodo per zema  smile.gif

Jo teko ir man laime pas jas mokytis. galiu drasiai sakyti,vienintelis pliusas-diplomas. daugiau nieko naudingo is ju negavau visiskai nieko naudingo ka tektu panaudot pamokose.kai prisimenu gerbiamos katinienes destoma Fonetikos kursa tai juokas ima.isdalina dialogus ir karojam visa paskaita garsiai tai paskui ja po to grupelemis ir vel tas pats o kita paskaita tipo atsiskaitom.tai kas butu jeigu as taip pamokose pradeciau.juokinga
Atsakyti