Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

[quote=Gule,2008 08 26, 10:07]
[quote=bigfuciuke,2008 08 26, 10:03]
Gal galetum ir man koki planeli atsiust? aciukas 4u.gif virginija.vinik@gmail.com
Papildyta:

Su kokiais vadovėliais dirbi ?
[/quote]
Dibsiu su upstream'ais, 11 ir 12 klases ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 26, 10:11)
Dibsiu su upstream'ais, 11 ir 12 klases ax.gif

Gaila, negaliu padėti. Dirbu ne pagal juos ir su jaunesnėmis klasėmis.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 08 26, 10:20)

ax.gif su kokiais vadoveliais ir kuriom klasem tu dirbi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 26, 10:27)
ax.gif su kokiais vadoveliais ir kuriom klasem tu dirbi?  ax.gif

Aš dirbu su 5-10 kl. 5-8 kl. dirbsiu pagal School English kaip ir anksčiau, o 9 kl. imsime New Snapshot Intermediate, 10 kl. - New Opportunities Intermediate (iš pastarųjų dviejų dar nesu dirbusi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 26 rugpjūčio 2008 - 09:38
QUOTE(Gule @ 2008 08 26, 10:20)

Tikrai gaila verysad.gif Gal kas kitas su Upstreamais dirbo 11 ir 12 klasese? Buciau labai dekinga uz planelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 26, 10:46)
Tikrai gaila  verysad.gif Gal kas kitas su Upstreamais dirbo 11 ir 12 klasese? Buciau labai dekinga uz planelius 4u.gif

aš su Upstreamais.. tik su 5- om klasėm ax.gif

beje, pasigirsiu, šiemet labai neblogai klasės pasiskirstė 3 aštuntos ir 3 penktos thumbup.gif tai tik du vadovėliai pasiruošimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 08 26, 11:45)
aš su Upstreamais.. tik su 5- om klasėm  ax.gif

beje, pasigirsiu, šiemet labai neblogai klasės pasiskirstė 3 aštuntos ir 3 penktos  thumbup.gif  tai tik du vadovėliai pasiruošimui  thumbup.gif

thumbup.gif labai gerai...maziau vargo...
blush2.gif o gal galetum man atsiusti upstreamu planeli 5ai klasei ax.gif as bent pasilygint galesiu ax.gif
aciu labai 4u.gif
k_kerdok@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 26, 12:36)
thumbup.gif  labai gerai...maziau vargo...
blush2.gif o gal galetum man atsiusti upstreamu planeli 5ai klasei  ax.gif  as bent pasilygint galesiu  ax.gif
aciu labai  4u.gif
k_kerdok@yahoo.com

neturiu ... ax.gif pas mus mokytojų nemažai... tai atsišvietėm viena nuo kitos planus... kompiuterinio varianto net neturiu nei vieno.... ir šiemet nereiks daryt... tik titulinį pakeist .... ax.gif gaila, kad negaliu padėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 08 26, 13:05)
neturiu ...  ax.gif  pas mus mokytojų nemažai... tai atsišvietėm viena nuo kitos planus... kompiuterinio varianto net neturiu nei vieno.... ir šiemet nereiks daryt... tik titulinį pakeist ....  ax.gif  gaila, kad negaliu padėt  ax.gif

ir pas jus taip galima? blink.gif as kur dabar dirbau mokykloj , tai nzn ka uz toki dalyka padarytu...viesas teismas butu biggrin.gif bet gal del to kad maza mokykla ir iki smulkmenu krato kiekviena mokytoja, nepatingi sulyginti su praejusiu metu planais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 26, 13:17)
ir pas jus taip galima?  blink.gif  as kur dabar dirbau mokykloj , tai nzn ka uz toki dalyka padarytu...viesas teismas butu  biggrin.gif  bet gal del to kad maza mokykla ir  iki smulkmenu krato kiekviena mokytoja, nepatingi sulyginti su praejusiu metu planais ir t.t.

nieks nesigilina.... svarbu kad yra... biggrin.gif o be to, jei vienais metais tiko tai kitais jau ne, apsurdas, jei matom, kad kas blogai, tai pataisom, papildom tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 25, 17:20)
4u.gif as turiu tik SUPER ENGLISH 1,2

Tiksiau,gal galetum man atsiusti 4u.gif
keveliute@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(Agnesaule @ 2008 08 25, 17:18)
Išsiunciau tom kas ko prašė  4u.gif

Negi niekas iš jūsų neturi school english 2,4,7 teminių planų. Dauguma rašot kad dirbat su šiais vadovėliais. Prašau jei negaila atsiųskit teminiu šiuo e'mail 
agnesipaviciute@yahoo.com

Labai labai pršau ir ačiū  4u.gif

Turiu tongue.gif Ir tuoj tau persiusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 08 26, 14:59)
Tiksiau,gal galetum man atsiusti 4u.gif
keveliute@yahoo.com
Papildyta:
Turiu tongue.gif Ir tuoj tau persiusiu 4u.gif

smile.gif vakare atsiusiu..dabar isvaziuot turiu mirksiukas.gif
Atsakyti