[quote=Gule,2008 08 26, 10:07]
[quote=bigfuciuke,2008 08 26, 10:03]
Gal galetum ir man koki planeli atsiust? aciukas virginija.vinik@gmail.com Papildyta:
Aš dirbu su 5-10 kl. 5-8 kl. dirbsiu pagal School English kaip ir anksčiau, o 9 kl. imsime New Snapshot Intermediate, 10 kl. - New Opportunities Intermediate (iš pastarųjų dviejų dar nesu dirbusi).
neturiu ... pas mus mokytojų nemažai... tai atsišvietėm viena nuo kitos planus... kompiuterinio varianto net neturiu nei vieno.... ir šiemet nereiks daryt... tik titulinį pakeist .... gaila, kad negaliu padėt
neturiu ... pas mus mokytojų nemažai... tai atsišvietėm viena nuo kitos planus... kompiuterinio varianto net neturiu nei vieno.... ir šiemet nereiks daryt... tik titulinį pakeist .... gaila, kad negaliu padėt
ir pas jus taip galima? as kur dabar dirbau mokykloj , tai nzn ka uz toki dalyka padarytu...viesas teismas butu bet gal del to kad maza mokykla ir iki smulkmenu krato kiekviena mokytoja, nepatingi sulyginti su praejusiu metu planais ir t.t.
ir pas jus taip galima? as kur dabar dirbau mokykloj , tai nzn ka uz toki dalyka padarytu...viesas teismas butu bet gal del to kad maza mokykla ir iki smulkmenu krato kiekviena mokytoja, nepatingi sulyginti su praejusiu metu planais ir t.t.
Tiksiau,gal galetum man atsiusti
keveliute@yahoo.com Papildyta:
QUOTE(Agnesaule @ 2008 08 25, 17:18)
Išsiunciau tom kas ko prašė
Negi niekas iš jūsų neturi school english 2,4,7 teminių planų. Dauguma rašot kad dirbat su šiais vadovėliais. Prašau jei negaila atsiųskit teminiu šiuo e'mail
agnesipaviciute@yahoo.com