Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Gal durnai pasakysiu, bet tu dziaugkis, as tai bijau kad is tų 12 mokiniu nepasirinku 10 egzo ir dar kokie 4 valstybini doh.gif unsure.gif O darbo pradzia butu unsure.gif
[/quote]

lotuliukas.gif tai jeigu taip bus tai as neliudesiu, tik tiek kad as vis tiek nzn kaip pacias pamokas organizuot doh.gif oi kiek dar mokytis reikia
mokytis, mokytis ir dar karta mokytis mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=tiksius,2008 08 25, 19:24]
Gal durnai pasakysiu, bet tu dziaugkis, as tai bijau kad is tų 12 mokiniu nepasirinku 10 egzo ir dar kokie 4 valstybini doh.gif unsure.gif O darbo pradzia butu unsure.gif
[/quote]

lotuliukas.gif tai jeigu taip bus tai as neliudesiu, tik tiek kad as vis tiek nzn kaip pacias pamokas organizuot doh.gif oi kiek dar mokytis reikia
mokytis, mokytis ir dar karta mokytis mirksiukas.gif
[/quote]
As jau mokytoja but nebenoriu, dabar ziuriu 1unita ir pagal mane visko reikia, nusisausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 25, 20:34)
As jau mokytoja but nebenoriu, dabar ziuriu 1unita ir pagal mane visko reikia, nusisausiu  unsure.gif

Nepergyvenk, man irgi taip pat buvo kai atejau i mokykla. Dabar po truputi mokausi planuoti laika, kad nesimokytume visko is eiles, bet tai kas tikrai reikalinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 08 25, 19:48)
Nepergyvenk, man irgi taip pat buvo kai atejau i mokykla. Dabar po truputi mokausi planuoti laika, kad nesimokytume visko is eiles, bet tai kas tikrai reikalinga 4u.gif

Man atrodo, kad viskas reikalinga unsure.gif O profkes mokiniams manau su namu darbais bus nekas taigi dvigubai per pamokas reikes dirbt unsure.gif
Atsakyti
Mūsų tikslas ne vadovėlį "išeiti", bet išmokyti tą, ko reikalauja išsilavinimo standartai. Vadovėliuose kartais ir perdaug būna.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 25, 20:54)
Man atrodo, kad viskas reikalinga  unsure.gif O profkes mokiniams manau su namu darbais bus nekas taigi dvigubai per pamokas reikes dirbt  unsure.gif

Aš manau, kad tau išsamiau viską paaiškins mokytoja, vietoj kurios tu dirbsi ir bus mažiau tų spėlionių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 25, 20:06)
o gal galit kas nors papasakoti, kaip dirbti 12 klasej, jei pvz is kokiu 15 mokiniu tik 2 pasirenka kad laikys egzamina...na as cia kaip pavyzdi sakau...nes kaip supratau is kalbos tikrai nebus daug mokiniu laikanciu egzamina...

O tuo 100% tikra būsi tik vasarį, kai jie oficialiai pasirinks egzaminus, taip kad iki to laiko siūlau dirbti su visais taip, tarsi jie visi laikys egzaminą.
Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2008 08 25, 20:48)

Aš tik trečius metus dirbdama pradėjau suprasti, ką, kaip ir kodėl reikia daryti. blush2.gif
Atsakyti
Kažkaip ne į temą.... (nors ir man aktualu ko ir kaip mokyti) biggrin.gif .....
jei tikėt Kengūros pažadais turėtume neužilgo gaut pažymėjimus ir dar ką nors bigsmile.gif jau pradėjau laukt (vis įdomiau gyvent) biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Pasaulė,2008 08 25, 23:11]
O tuo 100% tikra būsi tik vasarį, kai jie oficialiai pasirinks egzaminus, taip kad iki to laiko siūlau dirbti su visais taip, tarsi jie visi laikys egzaminą.
Papildyta:

aciu 4u.gif
dabar jau aiskiau...
na pirmi metai bus sunkus naujoj vietoj, o metu eigoj manau kad vaizdas dar labiau paaiskes smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Laukiam laukiam priziukų iš Kengūros: "Dar kartą primename, jog mokiniai nugalėtojai gaus diplomus, prizus, o dalyviai - padėkas, mokytojai - projekto vykdytojo pažymėjimus."

Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2008 08 25, 18:32)
Aisku galima, juk darai pagal save.

Gal galetum ir man koki planeli atsiust? aciukas 4u.gif virginija.vinik@gmail.com
Papildyta:

aciu 4u.gif
dabar jau aiskiau...
na pirmi metai bus sunkus naujoj vietoj, o metu eigoj manau kad vaizdas dar labiau paaiskes smile.gif
[/quote]
o man apskritai pirmo mokytojavimo metai bus..speju bus sunku, net nezinau kaip as juos istempsiu verysad.gif
Atsakyti
[quote=bigfuciuke,2008 08 26, 10:03]
Gal galetum ir man koki planeli atsiust? aciukas 4u.gif virginija.vinik@gmail.com
Papildyta:

Su kokiais vadovėliais dirbi ?
Atsakyti