o mes per 6 savaites priaugom 1,7kg, bet uztat i ugi tai nelabai- 6cm(nebent blogai numatavo), nes man labai jaucias,kaip jis stypsta is rubeliu..kiekviena savaite vis ka nors isimu is vartojimo
o su tais spuogiukais as jau meciau lauzyti galva nuo ko gali jie atsirasti...Pieno atsisakiau, pradejo nykti berimas...Dabar po biski pavartoju ko nors pienisko, spuogiuku vel atsiranda, bet jie visai kitokie nei anas berimas...Nu zodziu
Kaip sako daktarai turi issivalyti per 3 menesius...ir jei po menesiuko nepraeis,tai tada rimtai darysiu alergini tyrima(nors musu pediatre sako,kad kudikiams tikslumas to tyrimo tik 60proc.
)

o su tais spuogiukais as jau meciau lauzyti galva nuo ko gali jie atsirasti...Pieno atsisakiau, pradejo nykti berimas...Dabar po biski pavartoju ko nors pienisko, spuogiuku vel atsiranda, bet jie visai kitokie nei anas berimas...Nu zodziu

neiisivaizduojat kaip mane nuraminot...
as jau maniau,kad viska darau netaip...
jei ne vienas galas tai kitas...
bet dziugu,kad viskas taip ir turi buti...dekui visoms uz patarimus...

kur visos forumo mamytes dingo? turbut jonines uzsventet
na tai papasakokit, kaip sekasi su jusu mazyliais, ar viskas gerai, ar ivyko kokiu pakyciu, kaip pacios laikotes?

na tai papasakokit, kaip sekasi su jusu mazyliais, ar viskas gerai, ar ivyko kokiu pakyciu, kaip pacios laikotes?

QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 25, 08:54)
kur visos forumo mamytes dingo? turbut jonines uzsventet

Mes išvykom vasarot pas močiutę, tai laiko visai nebelieka

O mažoji tai tikras rankinukas-maminukas. Pas nieką ant rankų neina išskyrus mane. Bicepsai užkačialinti jau kaip reikiant

niu pas mane su svoriu irgi problemos...pradzioj krito nerealiai,o dabar taip pat sekmingai lasinukas auga...Ir zinau kame beda,bet vis niekaip nesusiimu...Bet jau tuoj pasieksiu riba,kai visai,visai i nieka neitilpsiu,tai tada susiprotesiu...Kaip gaila,kad nestuminis pasiryzimas sugryzti i vezias, isgaravo kaip rytmecio rasa

va va, kaip prisiverst atsilenkimus
, nors pilvo nebeliko, bet reikia presa atstatyt, o tingisi
ka mamukai tuo klausimu daro, nors yra apie sporta tema
, bet idomu, kadangi cia susirinke dar sviezi mamukai

beje, labai gerai visam kunui veikia nors 5-10min paminti slidininko treniruoklis (panashus i elipsini), tiek rankom tiek kojom ir sub veikia, ypac blauzdom, ant rytojaus visos kaip po kroso, tik vat presui vis tiek reikia atskirai daryt

ka mamukai tuo klausimu daro, nors yra apie sporta tema

beje, labai gerai visam kunui veikia nors 5-10min paminti slidininko treniruoklis (panashus i elipsini), tiek rankom tiek kojom ir sub veikia, ypac blauzdom, ant rytojaus visos kaip po kroso, tik vat presui vis tiek reikia atskirai daryt
va man gydytoja sake 2 menesius sportuot negalima, net neisivaizduoju del ko, gal kad kirpta... bet pacioj pradzioj labai norejosi man daryt visokius pratimus, ypac pilvui, o dabar net nezinau kas darosi, ar aptingau ar dar kas
per nestuma as priaugau 10 kg, iskart is gimdyklos isvaziavau minus9, bet daugiau nekrenta nors tu ka
siaip visi matmenys savo vietose, bet pilvukas yra, kaip kokiam 3 menesi, tai negaliu ziuret
o gal dar zinot kuri, kaip apsaugot krutis nuo pakritimo, ar be sansu, kad jos bus tokios kaip anksciau, kai baigsiu maitint?

per nestuma as priaugau 10 kg, iskart is gimdyklos isvaziavau minus9, bet daugiau nekrenta nors tu ka

o gal dar zinot kuri, kaip apsaugot krutis nuo pakritimo, ar be sansu, kad jos bus tokios kaip anksciau, kai baigsiu maitint?

QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 27, 10:23)
va man gydytoja sake 2 menesius sportuot negalima, net neisivaizduoju del ko, gal kad kirpta... bet pacioj pradzioj labai norejosi man daryt visokius pratimus, ypac pilvui, o dabar net nezinau kas darosi, ar aptingau ar dar kas
siaip visi matmenys savo vietose, bet pilvukas yra, kaip kokiam 3 menesi, tai negaliu ziuret

pas mane irgi tas pats su svoriu

o del krutines, tai kuo tvirtesne liemenele neshiok ir jokiais budais nebuk be jos, net ir nakti (ka dariau su pirmu vaikiuku), net ir maitinimo liemen, kurios atsidaro, pasireguliuok taip, kad tvirciau prilaikytu ir pakeltu krutine, nes paskui nutys oda ir bus ne kas...
saunuoliai
, mano per menesi 1500g priaugo, tai irgi klausia ar tikrai menuo ar 3 sueje...