Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

QUOTE(Kvaki @ 2008 06 18, 11:31)
Gal netavo maistas kaltas  rolleyes.gif Gal šiaip fiziologija tokia vaiko mastau.gif
Nekankink savęs blogom mintim, vaikui labiau tavo bloga nuotaika kenkia ir tau jį nuramint kur kas sunkiau, kai pati prastos nuotaikos išvargusi.
Pastebėjau kad mūsiškė per savo abžoriškumą daug oro prisiryja, atsirūgt labai sunkiai sekas, o žysti nori, ko pasekoj išvargsta beverkdama ir besiraukydama. O tada prasideda užburtas ratas: nori valgyt, bet skauda, pavargta ir nori miego, bet vis dar nori valgyt, aš visą dieną supus ir žįst duodu, taip bešokdama irgi nusivarau, o kai abi išvargusios, tai dar didesnė įtampa atsiranda. Bet jau išmokau, ją pirmiau su soske nulaužt valandžiukei, o tada ramią pamaitint ir stengtis atrūgint.
Bandyti reikia ir pratintis vienam prie kito, suprasti poreikius  wub.gif

Labai graziai parasei, skaitau tavo zodzius, o atrodo, kad apie mano maziuka parasyta ax.gif
pas mus visiskai viskas taip pat ir su valgymu ir su ciulptuku ir su miegu. atsirugt iseina gal 1 kart is 5 verysad.gif
o as kai nezinojau kas cia darosi, tai labai nervavausi, pastoviai apsiverkdavau is nevilties, gerai, kad vyras isek tiek apramina, paima vaikuti bent trumpam
tikiuosi, kad ir musu ir jusu mazyliams susitvarkys viskas ir galesim dar labiau dziaugtis motinyste drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 18, 09:29)
arvyle, o kaip pasireiskai tas krutu uzdegimas? g.gif

na, pirmiausia tai krutu uzdegimas buna del dvieju priezasciu: arba uzsilaiko pienas, ir papukai uzsidega, arba kur nors persali, tiksliau vejas perpucia...is pat pradziu pradeda neiprastai krutine dilgseti, tada kazkurioje arba abiejose krutyse padideja ir sukieteja viena arba kelios pieno liaukos, na o tada, temperatura... prasideda nuo 37, bet dar ta pacia para uzkyla iki 40 -41. svarbiausia - neleisti pienui uzsistoveti ir daznai masazuoti krutine, piena iki galo nutraukti ir kuo dazniau. o dar geriau kai uzdegima laiku pastebi, nes pvz su pirmu sunum, tai kai prasidejo uzdegimas, nesupratau, o kai supratau, to papuko nedaviau niekam paliesti, nes skaudejo. nuo to buvo tik blogiau, ir tada 4 paras pragulejau su 40 tempa... o sikart laiku pastebejau, tai tik viena nakti pasilaike 40 tempa, ir krutine ne tiek baisiai skaudejo kai su pirmu buvo, tai net cypiau, nes ir kruti jau buvo kaip balionas ir visa raudona...

o tau gal uzdegimas kimba? g.gif
jei ka, rasyk i az, parasysiu konkreciu patarimu 4u.gif

QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 18, 09:29)
o del vaikucio diegliuku pilvuko, tai jau isviso net nezinau ka valgyt verysad.gif

pabandyk sriubas ant vistienes sultinio. tik be kopustu ir pupu. o jei ir sitas nepades, tai valgyk viska ir nesuk galvos, reiskia nieko nepakeisi tongue.gif man su pirmu taip buvo, kiek bederinau maista, vistiek pilvuka pute, o vat su situo - valgau praktiskai viska, nes neturiu kada su maistu zaisti, ir vat jam nieko schmoll.gif labai retai kada, gal tik porakart buvo pilviuko diegliukai...

sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
o pas mus vel bedos doh.gif
nuo uzvakar isvertas veidukas, o ypac aplink akytes, tokiais raudonais smulkiais spuogiukais baltom virsunelem, siaubas, atrodo viska darau ne taip verysad.gif
uztat vaikiukas biski ramesnis, tik mamos i egzaminus nenori isleist, vos reikia isvaziuot, prasideda dudu koncertas ax.gif
o buteliuko visai nenori, tik mamos papyti pripazysta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 19, 13:45)
nuo uzvakar isvertas veidukas, o ypac aplink akytes, tokiais raudonais smulkiais spuogiukais baltom virsunelem, siaubas, atrodo viska darau ne taip verysad.gif
uztat vaikiukas biski ramesnis, tik mamos i egzaminus nenori isleist, vos reikia isvaziuot, prasideda dudu koncertas ax.gif

na, žinok, negaliu garantuoti, ar tai tas pats, bet ir manajam, kai buvo maždaug mėnesiukas, išbėrė veidelį smulkiais spuogiukais. nepamenu, kiek truko - gal savaitę, gal dvi. savaime praėjo. jei neklystu, daugumai tokiu metu paberia.
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 19, 13:45)

pabandyk NUK 0-3 men buteliuka su tokia mazyte spec soskyte smile.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 19, 12:45)

nesijaudink irnesakyk.gif visada taip buna, vienus rupescius pakeicia kiti, ir taip nuolatos rolleyes.gif bet manau kad pienes_pukelis teisus, nes mano pirmam irgi kazkada naujagimiuka buvo isbere, bet greit praejo, daktare sake kad turi odyte issivalyti. o gal taviskiui koks prakaitinis paberimas, bet jei su baltom virsunelem tai gal nelabai g.gif svarbiausia laikykites higienos, ir viskas su laiku mnau praeis.
gaudykit 4u.gif ir nenuleisk ranku, tikrai nedarai viska ne taip. tik mama gali zinoti kas geriausia jos mazyliui, o klystam kartais visos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2008 06 19, 14:35)
nesijaudink  irnesakyk.gif  visada taip buna, vienus rupescius pakeicia kiti, ir taip nuolatos  rolleyes.gif bet manau kad pienes_pukelis teisus, nes mano pirmam irgi kazkada naujagimiuka buvo isbere, bet greit praejo, daktare sake kad turi odyte issivalyti. o gal taviskiui koks prakaitinis paberimas, bet jei su baltom virsunelem tai gal nelabai  g.gif  svarbiausia laikykites higienos, ir viskas su laiku mnau praeis.
gaudykit  4u.gif ir nenuleisk ranku, tikrai nedarai viska ne taip. tik mama gali zinoti kas geriausia jos mazyliui, o klystam kartais visos  mirksiukas.gif

aciu uz grazius zodzius ax.gif
jau dabar kasdien maudom, nes ramiau miega lelius, dar veiduka apvalau virintu vandenuku, ryt pasirodysim gydytojai, nes ji iseina atostogu, tai reikia pasisverti, pasimatuoti, nes menesiukas ant nosies smile.gif
Atsakyti
Sveikutes...va per kelias dienas issigydem issutima... thumbup.gif darydavau apie 15 - 20 min oro voniales kasdien ir tepiau Avent - Magic kremuka...bet dabar kita problemele... doh.gif sauseja odele...lupasi siaubingai visa krutine,pilvelis kojytes ir rankytes,nugaryte vis dar grazi...tai parodziau gydytojai ,sako viskas gerai kudykiai kaip gyvates,keicia oda... blink.gif as net nezinojau... g.gif man taip baisiai atrodo ta odele...bet sako cia tik reakcija i nauja aplinka...net nezinau gal reikes dar kokiai nors gydytojai parodyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 20, 12:37)
bet dabar kita problemele... doh.gif sauseja odele...lupasi siaubingai visa krutine,pilvelis kojytes ir rankytes,nugaryte vis dar grazi...tai parodziau gydytojai ,sako viskas gerai

nesijaudink, taip tikrai turi buti. mano pirmas irgi kai luposi odele buvau labai issigandusi, o dabar juokas ima kaip prisimenu, net atskirai pas daktare del to ji veziau lotuliukas.gif kremuku patepk - gerai ir naujai ir senai odelei, ir nusiramink, greit praeis. mano antrajam irgi dabar lupasi odele - vaizdelis nekoks schmoll.gif bet taip turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
pagaliau vel galiu prisijungti prie jusu mano mazyliui taip pat pabertas veidukas spuogeliaiws su balt5om virsunelem bet jau baigiam issigydyt kazdien po kelis sykius valom veiduka su ramuneliu arbata ir patepam tepaliuku BASALIS

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2008 06 20, 14:42)
nesijaudink, taip tikrai turi buti. mano pirmas irgi kai luposi odele buvau labai issigandusi, o dabar juokas ima kaip prisimenu, net atskirai pas daktare del to ji veziau  lotuliukas.gif  kremuku patepk - gerai ir naujai ir senai odelei, ir nusiramink, greit praeis. mano antrajam irgi dabar lupasi odele - vaizdelis nekoks  schmoll.gif  bet taip turi buti  mirksiukas.gif

labai gerai aliejukas duso padeda - pas mane Linola Olbad 4u.gif
Atsakyti
na va vakar buvom pas gydytoja, apziurejo tuos spuogiukus an veido, sako cia tikrai ne alergija, liepe vis nuvalyt vandeniu ir tiek, o taip lygv iskas gerai thumbup.gif
uztat maziukas miegot tai visai nenori, visa diena mane terorizuoja doh.gif
per 4 savaites priaugom 800g ugio nematavo, bet mes patys pamatavom, tai dabar 60cm(gime 51) idomu ar cia normalu taip greitai augti g.gif
Atsakyti