Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

smile.gif Sveikutes smile.gif

Na ir tuscia cia.... Kas gi darosi, kur mamukai issilakste???? Niu va tik dzigite su bagyra dar kartais prisijungia ir viskas....... Mamos - gryzkit i foruma smile.gif

del vitamino D tai vandeninini naudojam ir nieko.... is pradziu gal kiek viduriukus laisvino bet dabar jau normaliai...
o man drauger minejo, kad yra vitD kur tik 1karta per puse metu reikia suduoti, gal girdejote kazka ir galit daugiau papasakoti, nes labai idomu..... smile.gif
Atsakyti
sory,kad dingau blush2.gif tiesa pasakius visa laika pasiskaitau SM, bet sunkoka ka nors parasyti su mazuciu ant ranku(kuris dabar raitosi kaip sliekiukas)...
O siaip tai vis keliavom-tai i renginius,tai pas gimines...Tik vat dabar apsiraminom-orai sublogo ir mazutis sloga isitaise...o mamyte nugara pasitempe verysad.gif tai vargstam tarp keturiu sienu doh.gif ...Gal kas turi patirties kaip gydyti kudikiui sloga...ar geriau pralaukti?!
o del vit D., tai mes skaniai lapnojam Multi Tabs vitaminus,kur yra A,C,D vitaminu...kai baigsis vel bandysim pereiti prie vandeninio tirpalo(jau bus gan didelis,tai ir atpylinejimo gal nebebus)...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 09 16, 10:14)

Na ir tuscia cia.... Kas gi darosi, kur mamukai issilakste???? Niu va tik dzigite su bagyra dar kartais prisijungia ir viskas....... Mamos - gryzkit i foruma smile.gif

del vitamino D tai vandeninini naudojam ir nieko.... is pradziu gal kiek viduriukus laisvino bet dabar jau normaliai...
o man drauger minejo, kad yra vitD kur tik 1karta per puse metu reikia suduoti, gal girdejote kazka ir galit daugiau papasakoti, nes labai idomu..... smile.gif

Sveikos 4u.gif ,
aš tikai retai beužsuku blush2.gif , vis su savo princese duoduos. Labai jau aikštinga panelytė flirt.gif nepalyginsi su broliu schmoll.gif

Kaip užpavydėjau jums, tuoj sprogsiu iš pavydo biggrin.gif blush2.gif Figūra mano, tai dieve saugok. Svoris kaip ir grįždinėja, į kelnes įtelpu senas, bet jau oda, kaip pas šarpėjų doh.gif Pilvas nukaręs. Net nzn ką čia daryt, kad greičiau grįžtų.

Kaip faina, bagyra, kad į mokslus gali išeiti wub.gif ir yra kur maziuką palikt. thumbup.gif
Deja mes su maže negalim išsiskirt, tikliau ji negali be manęs doh.gif gerai, kad nors kartais leidžia tėtukui ją panešiot ax.gif

o vit.D gėda prisipažint bet neduodu blush2.gif Gydytoja buvo sakius duot tik lietingom dienom tai taip ir neįpratau apie jį pagalvot. reiks dabar užklaust kaip su tuo vitaminu.

Dziaugmux, mes slogą gydėm jūros vandeniu ir nosiatraukiu(aspiratorius ar kaip kitaip jis vadinas, tiksliai nzn). Kartais dar vibrocili lašinau. Nu kaip ir visos slogos praeina ne iskart, o per keleta dienų 4u.gif Tik kad tos dienos labai jau ilgos atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 09 17, 16:42)

Dziaugmux, mes slogą gydėm jūros vandeniu ir nosiatraukiu(aspiratorius ar kaip  kitaip jis vadinas, tiksliai nzn). Kartais dar vibrocili lašinau. Nu kaip ir visos slogos praeina ne iskart, o per keleta dienų  4u.gif Tik kad tos dienos labai jau ilgos atrodo  ax.gif

Cia tai gryna teisybe - labai ilgos tos dienos! verysad.gif ... as kol kas ir apsiginklavusi juros vandeniu ir aspiratorium,kurio maziukas baisiai nekencia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 09 16, 09:14)
man drauger minejo, kad yra vitD kur tik 1karta per puse metu reikia suduoti, gal girdejote kazka ir galit daugiau papasakoti, nes labai idomu..... smile.gif

Vitaminas D, kurį duodi per pusę metų kartą mano galva nelabai gerai. Jei duodi vaikui lašiukais ir jo trūksta - gali padidinti dozę. O kai kartą per pusmetį? kaip žinoti kaip organizmas tą vitaminą d įsisavina? ar jo užteks pusmečiui? ar vaikui jo reikia daugiau? žodžiu - geriausia vitaminas d lašiukais ir kad lengviau įsisavintų - aliejinis vitaminas d, bet jo mažai kuriose vaistinėse būna.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 09 16, 10:14)

del tos vienkartines dozes kazkokia yra, bet kaip minejo just@ tai man atrodo irgi nelabai gerai, geriau lasiukai, anksciau as kartais pamirsdavau, o dabar pripratau ir duodu kasdien thumbup.gif

malonu, kad mamytes sugryzo i foruma drinks_cheers.gif

del mokslu, tai taip, kazkiek pasikeicia aplinka, mano mazylis su visais pabuna, kas tik su juo uzsiima:) tik va MB nepatenkintas, kai reikia saugot ji doh.gif
o siaip mazylis mano geras, valgo, miega, sypsosi, pasimankstina, visa nakti ismiega, skustis kolkas tikrai neturiu kuo (nenoriu prisisneket, bet norisi pagirti gera vaikuti) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Just@ @ 2008 09 17, 22:45)
Vitaminas D, kurį duodi per pusę metų kartą mano galva nelabai gerai. Jei duodi vaikui lašiukais ir jo trūksta - gali padidinti dozę. O kai kartą per pusmetį? kaip žinoti kaip organizmas tą vitaminą d įsisavina? ar jo užteks pusmečiui? ar vaikui jo reikia daugiau? žodžiu - geriausia vitaminas d lašiukais ir kad lengviau įsisavintų - aliejinis vitaminas d, bet jo mažai kuriose vaistinėse būna.

Mes geriam aliejini D vitamina 4u.gif Po 2 lasiukus per diena mums sake gyd 4u.gif
Atsakyti
ir vel mamytes prapuole verysad.gif
idomu kaip gyvena aryvle su savo maziukais, seniai ir ausrine261 rase, bounty irgi negirdet, mamytes, kur prapuolet, kaip gyvenat? ax.gif
dzigite, nepasveikinau, pamirsau blush2.gif su 4 menesiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif kokios pas jus naujienos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 09 20, 10:27)
ir vel mamytes prapuole verysad.gif
idomu kaip gyvena aryvle su savo maziukais, seniai ir ausrine261 rase, bounty irgi negirdet, mamytes, kur prapuolet, kaip gyvenat? ax.gif
dzigite, nepasveikinau, pamirsau blush2.gif  su 4 menesiukais 4u.gif  4u.gif  4u.gif  kokios pas jus naujienos? ax.gif

sveikos. atsiprasau kad taip pamirsau jus cia blush2.gif netycia taip isejo...
kaip malonu kad mane dar prisimenat rolleyes.gif
o mes gyvenam gerai, tik va vaikas pabudo, parasysiu veliau. pazadu.

QUOTE(Akasha @ 2008 09 16, 09:14)

as abiems daviau vinkartines dozes -taip patogiau, ir nieko blogo as nematau. jokio vargo ir vaikui gerai smile.gif
Atsakyti
sveikutes visos 4u.gif retai ir as uzsuku o pasiskaitineju o parasyt nera laiko dabar kai prasidejo mokslo metai tai reikia su dukra ir prie pamoku pasedet i muzikini veziot dar mano mazylis labai daug demesio reikalauja irzlus niekaip nesulaukiam dantuku bet pazadu dazniau prisijungti o kaip mamytes jusu kleckiukai ar turi dantuku.Mes jau valgom koses nuo darzoviu buvo isbere tai dabar ryziu kose kertam kai praeis berimas bandysim dar kokia nors tik nelabai sauksteli pripazysta bet su kiekviena diena vis geryn smile.gif
Atsakyti
na kaip ir zadejau, rasau konkreciau smile.gif nezinau ar gyriausi, bet vyresneli jau pusantro men i darzeli leidziu - sunku pasidare kazkaip vienai su abiem vaikais. mano mazelis valgo misinuka jau, kai suejo trys men svere 7,2 kg panasiai. dantuku dar neturim, naudojam naujus pampers clean and play ir mums thumbup.gif
tai kadangi dicki i darza leidiu, tai vel pradejau biski gastroliuoti po drauges, biski atsigavau biggrin.gif
siandien man dickis lupa praskele - netycia, tai nlb malonu unsure.gif

tai tam kartui tiek 4u.gif
Atsakyti
sveikos sugryze!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti