Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

su 4 menesiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif group.gif
Atsakyti
Sveikos, visus mažiukus jau paaugelius sveikinam, dar paugejus 4u.gif

Mūsų princesa nedaug ką nuo kitų atsilieka, bet ir neskuba niekur. Apie vartaliojimąsi net kalbų nėr, kur ten kalbų, ant pilvo beveik nenor gulėt schmoll.gif Tik rankos ir nugara, dar ant kelių mamai sėdėt patinka ax.gif darktarė barė, ka per anksti, bet kur tu ką kamuoliuką nulaikysi, kai pati riečias ax.gif

Dantį jau antrą iš daiginom ir dar nepabaiga doh.gif
MP graužia mergina, kol mamos kantrybė neišseko sus skysčiais kovot (vis užmirštu po krūzą arbatos kas kelias h išgert blush2.gif ).

O daugiau nieko. tik va į lauką išeit patapo problema, nes išsimuša mergina mano iš ritmo ir gryžus geras pora valandų koncertuoja. unsure.gif Tai einam, tik tada kai abiem gera nuotaika blush2.gif
Atsakyti
Sveikinimai visiems, kas jau ikope i 4 ar net 5 menesiukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mums dar kimo 4dieneles ir mums jau 5men bus..... Siuo metu svorio nezinom, bet manau kokie 7.5 turetu buti... smile.gif Augam valgom ir krykstaujam..... Valgom semper misinuka ir yvairias kosytes.... tik labai nepatinka darzoviu tyreles.... is vaisiu tai tik bananas skanus..... Sultis po truputi jau gurksnojam, bet tik tas kurios saldzios..... dienos metu miegam vis maziau.... po kokia valandele tarp maitinimu.... labai megstam guguoti.....
Per vestuves musu princese buvo didziausia konkurente nuotakai lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes fotografas kabiau lakse paskui mazyle, nei paskui nuotaka....
Nuobudulio namie nejauciu, nes vis tenka islekti is namu kokius reikaliukus patvarkyti.... O ir problemu siuo metu daug, taip kad nespeju net atsikvepti smile.gif
Svoris jau visai gryzta, telpu i visus rubus, kur pries nestuma nesiojau, nors mannau, kad dar keleta kg numesti reikia....

Atsakyti
kaip smagu, kad musu vel daug atsirado gossip.gif
Atsakyti
Tai mano vijurkas cia visai smulkutis palyginus su jusu dickiais g.gif Bet mes niekur neskubam ir dasyvism visus,kai pradesim papildomai valgyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 09 25, 10:13)
Tai mano vijurkas cia visai smulkutis palyginus su jusu dickiais g.gif Bet mes niekur neskubam ir dasyvism visus,kai pradesim papildomai valgyt bigsmile.gif

tai va, jei MP valgo, tai norm vaikutis, o mes kombikormu seram, tai ko noret, leliukai i chamiakus panasus lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu cia tai skelei baggyra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vos neapsiverkiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet nedrysiu gincytis, kad panasu smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tu Dziaugsmiuk vienintele tarp musu mama didvyre maitini MP balioniuka tau 4u.gif o mano vyrutis is musu vaikiuku didziausias jau ji bus swunku pasivyt man atrodo su kiekviena diena zandai dideja biski panesiojus rankas p[akerta jau turbut apie 11 kg turim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 09 27, 17:27)
Tu Dziaugsmiuk vienintele tarp musu mama didvyre maitini MP balioniuka tau 4u.gif  o mano vyrutis is musu vaikiuku didziausias jau ji bus swunku pasivyt man atrodo su kiekviena diena zandai dideja biski panesiojus rankas p[akerta jau turbut apie 11 kg turim blush2.gif

ausrine, pataisysiu tave, dziaugsmux ne viena tokia, o dar dzigite drinks_cheers.gif
o tavo tikrai druckis tongue.gif tik neisizeisk mirksiukas.gif
as irgi buvau svert, mano 7,2 sveria, pradejau bandyt duot klijukus, kolkas gerai valgo, tikiuosi neisbers ax.gif
Atsakyti
Akasha su 5 menesiukais jus 4u.gif
Baggyra o kodel tu duodi klijuka ar misinukai netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 09 27, 17:19)
ausrine, pataisysiu tave, dziaugsmux ne viena tokia, o dar dzigite drinks_cheers.gif
o tavo tikrai druckis  tongue.gif  tik neisizeisk mirksiukas.gif
as irgi buvau svert, mano 7,2 sveria, pradejau bandyt duot klijukus, kolkas gerai valgo, tikiuosi neisbers ax.gif

QUOTE(ausrine261 @ 2008 09 28, 13:09)
Akasha su 5 menesiukais jus  4u.gif
Baggyra o kodel tu duodi klijuka ar misinukai netinka smile.gif

aha, as irgi norejau bagyros paklausti, kam tie klijukai ? blink.gif
Atsakyti