QUOTE(Akasha @ 2008 10 12, 14:50)
Mes tai masinos neturim, tai autokedute mums kaip namine kedute ir nesiokle tarnauja
Aryvle, o man klausimas toks iskito.... Pas tave maciau tik metuku skirtumas tarp vaikuciu.... ar nesunku du mazucius tokius auginti??
Mes irgi galvojam apie trecia, tai dabar didziausia dilema kada

ar dabar iskarto, ar po kokiu 3metu, nes veliau jau tikrai nebenoresiu, o ir organizmas jau nebe tas......
kaip cia pasakius

na zinok nelengva, bet jei esi is stipriuju moteriskiu, tai siulyciau surizikuoti ir planuoti pametinukus

siaip kartais buna dienu kai aplink tik juoda spalva matai, bet ju ne tiek jau dau, bet buna akimirku kai verki is laimes

kaip vyresnelis myli maziuka pavyzdziui, mano vyresnelis buvo 1 m ir 2 men kai gime antras, bet jis ji jau po savaites buciavo ir gloste, ir taip atsargiai

tokie vaizdai atperka visus vargus. o tavo pirmajam kiek metu? gal bus jau pagalbininkas?
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 10 12, 14:54)
Mes tai masinos neturim, tai autokedute mums kaip namine kedute ir nesiokle tarnauja
Aryvle, o man klausimas toks iskito.... Pas tave maciau tik metuku skirtumas tarp vaikuciu.... ar nesunku du mazucius tokius auginti??
Mes irgi galvojam apie trecia, tai dabar didziausia dilema kada

ar dabar iskarto, ar po kokiu 3metu, nes veliau jau tikrai nebenoresiu, o ir organizmas jau nebe tas......
Papildyta:
Beje dar toks keblus reikalas.... Kazkaip paskutiniu metu jauciuosi biski pavargus nuo namu ruosos ir labai vyras nervinti pradejo, nes nelabai man padeda..... Gal man cia tiesiog nuo pervargimo, bet tikrai pikta labai darausi
Kaip pas jus seimyniniai reikalai??? Gal pasidalinsit ar patarsit ka??????
man irgi taip buna, ir su vyru kariauju... bet man atrodo kad jis tiesiog per geras, todel as issiikalineju, nes is tikruju jis padeda, tik amziais kokios smulkmenos viska sugadina