o mano mazulis dar nenori nieko kito, tik klijuku arba misinelio, net nezinau, kada cia reiks pradet pratint ir nuo ko pradet
o kaip jums mamytes su miegu nakti sekasi? mano tai visa nakti soske spjaudo

, bet as nakti nemaitinu nuo 1 menesio, tai gaunasi, kad ismiega 21-7h o diena uztat kokius 4 kartus po 2 h parpia
Papildyta:
QUOTE(ausrine261 @ 2008 10 10, 16:08)
Sveikutes visos

Mes taip pat jau valgom koses su pienu taip pat noreciau misinius visai isgyvendint neskaiciau as Akashos ideto straipsnio apie misinukus neprisiverciau ir taip pat galvoju kad klijukai sveikiau pries koki pora menesiuku bandziau virt nelabai isejo

labai jau kietas gavosi nors mano vyresnioji su klijau uzaugus bet pasimirso kaip ji virt. As galvoju gal uztenka piena su virintu vandenuku praskiest kai koses jau valgo kaip jus galvojat. Ir dar noreciau paklaust tu kurios jau pilnai duoda koses kaip atrodo jusu dienos meniu kiek i diena kartu valgot kosytes
sveika sugryzus

o klijukus isvirt tikrai nesudetinga, jei tirsti gavosi, daugiau vandens dek ir viskas
http://www.supermama...?...360579&st=0 o cia pasiskaitymui

zinot niekaip nesuprantu, cia kur mes visos sitam forume bendraujam, visos tokios draugiskos, nuosirdzios atrodo, visos kaip drauges

o kitus forumus kur paskaitau, kaip kazkokios nenormalios, puola iskart, savo irodineja, nors ir ne i tema raso ir ju niekas neklausia, baisu
Zinokit as irgi nesuprantu kai kuriu mamu,jau tokia netolerancija kitiems kad tikrai pyktis ima
PVZ ir del maitinimo krutimi ir misinuku,kaip islusta kitas,kad jos nesugeba maitinti,tipo tyngi ir taip toliau,tai jeigu nera pieno tai is kur jo atsiprasant paraut.
as tai pati maitinu,bet tikrai suprantu tas moteris kurios neturi pieno!!!!
Ir tikrai mama zino kas os vaikui geriausia!!
dzigite Paskelbta 2008 10 08, 13:49
teisingai pasakyta
Saunuole, gerai tu cia as ir uz, esu ta, kuri neturi pieno na ir ka nusizudyti? Kiekviena gali tureti nomone, bet ja galima issakyti ir graziau neiskeikiant kitu.
akasha