Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

Na Aryvle jums pasiseke su dantukais...... jau daug turit..... Aciu uz patarimus...
Mes barankutes irgi jau kapojam ciulpiam grauziam lotuliukas.gif tik baisu, kad nepasprinktu....... Kartais tik puse barankytes randu rankytej kai paziuriu, o kita puse jau sugrauzta buna.....

Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 10 05, 21:30)
labas,
kur mamytes dingot vel? as tai pasibedavosiu siek tiek, penktadieni susirgom gripu ir as ir leliukas doh.gif  tik tiek gerai, kad leliukas per diena stebuklingai pasveiko wub.gif , o as dar iki siol kvaksiu doh.gif
o dabar kita tema, parasiau i vaiku mityba tema, kad mano maziukas kitokio maisto nenori, tik misineli ir klijukus su pienu valgo, tai kaip visos ispludo mane, kad karves piena duodu, ne tik mane bet ir gydytoja durna isvadino, kad rekomendavo, tai pasijutau tikrai nekaip. maziukas puikiai juos toleruoja, skaniai valgo, nei beria nei siaip kas nors blogo, kodel tureciau neduoti pienelio, juk vien chemija(misinelis) manau nera taip jau ir gerai, ypac kai pasiskaitai tokiu straipsniu schmoll.gif

Zinokit as irgi nesuprantu kai kuriu mamu,jau tokia netolerancija kitiems kad tikrai pyktis ima doh.gif
PVZ ir del maitinimo krutimi ir misinuku,kaip islusta kitas,kad jos nesugeba maitinti,tipo tyngi ir taip toliau,tai jeigu nera pieno tai is kur jo atsiprasant paraut.
as tai pati maitinu,bet tikrai suprantu tas moteris kurios neturi pieno!!!!
Ir tikrai mama zino kas os vaikui geriausia!!
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif teisingai pasakyta 4u.gif
Atsakyti
Saunuole, gerai tu cia 4u.gif as ir uz, esu ta, kuri neturi pieno na ir ka nusizudyti? Kiekviena gali tureti nomone, bet ja galima issakyti ir graziau neiskeikiant kitu.
Atsakyti
na sitam puslapiuke tikrai fainos visos mamos, aciu uz palaikyma thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif Mes taip pat jau valgom koses su pienu taip pat noreciau misinius visai isgyvendint neskaiciau as Akashos ideto straipsnio apie misinukus neprisiverciau ir taip pat galvoju kad klijukai sveikiau pries koki pora menesiuku bandziau virt nelabai isejo blush2.gif labai jau kietas gavosi nors mano vyresnioji su klijau uzaugus bet pasimirso kaip ji virt. As galvoju gal uztenka piena su virintu vandenuku praskiest kai koses jau valgo kaip jus galvojat. Ir dar noreciau paklaust tu kurios jau pilnai duoda koses kaip atrodo jusu dienos meniu kiek i diena kartu valgot kosytes
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 10 10, 16:08)
Sveikutes visos 4u.gif  Mes taip pat jau valgom koses su pienu  taip pat noreciau misinius visai isgyvendint neskaiciau as Akashos ideto straipsnio apie misinukus neprisiverciau  ir taip pat galvoju kad klijukai sveikiau pries koki pora menesiuku bandziau virt nelabai isejo blush2.gif  labai jau kietas gavosi nors mano vyresnioji su klijau uzaugus bet pasimirso kaip ji virt. As galvoju gal uztenka piena su virintu vandenuku praskiest kai koses jau valgo kaip jus galvojat. Ir dar noreciau paklaust tu kurios jau pilnai duoda koses kaip atrodo jusu dienos meniu kiek i diena kartu valgot kosytes

Piena skieti vandeniu negerai... maisoma su klijukais todel, kad vaikas gautu daugiau maistingu medziagu..... vien karves pienuko neuztenka, bent jau tol, kol meniu bus pilnai kosem ir kitais produktais uzkrautas....

Va o del to kiek kartu i diena jusu maziukai kosytes valgo, man irgi labai idomu...
mes siaip puryciams klijukus suvalgom, antras maitinimas buna kosyte, po to vel klijukai, po to darzoviu tyrele ir nakciai vel klijukai....
Tai va ir nezinau ar cia gerai darom.... gal jau dazniau kosytem maitintis??? g.gif
Atsakyti
o mano mazulis dar nenori nieko kito, tik klijuku arba misinelio, net nezinau, kada cia reiks pradet pratint ir nuo ko pradet g.gif

o kaip jums mamytes su miegu nakti sekasi? mano tai visa nakti soske spjaudo doh.gif, bet as nakti nemaitinu nuo 1 menesio, tai gaunasi, kad ismiega 21-7h o diena uztat kokius 4 kartus po 2 h parpia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrine261 @ 2008 10 10, 16:08)
Sveikutes visos 4u.gif  Mes taip pat jau valgom koses su pienu  taip pat noreciau misinius visai isgyvendint neskaiciau as Akashos ideto straipsnio apie misinukus neprisiverciau  ir taip pat galvoju kad klijukai sveikiau pries koki pora menesiuku bandziau virt nelabai isejo blush2.gif  labai jau kietas gavosi nors mano vyresnioji su klijau uzaugus bet pasimirso kaip ji virt. As galvoju gal uztenka piena su virintu vandenuku praskiest kai koses jau valgo kaip jus galvojat. Ir dar noreciau paklaust tu kurios jau pilnai duoda koses kaip atrodo jusu dienos meniu kiek i diena kartu valgot kosytes

sveika sugryzus 4u.gif o klijukus isvirt tikrai nesudetinga, jei tirsti gavosi, daugiau vandens dek ir viskas wink.gif

http://www.supermama...?...360579&st=0 o cia pasiskaitymui ax.gif zinot niekaip nesuprantu, cia kur mes visos sitam forume bendraujam, visos tokios draugiskos, nuosirdzios atrodo, visos kaip drauges wub.gif o kitus forumus kur paskaitau, kaip kazkokios nenormalios, puola iskart, savo irodineja, nors ir ne i tema raso ir ju niekas neklausia, baisu schmoll.gif

Zinokit as irgi nesuprantu kai kuriu mamu,jau tokia netolerancija kitiems kad tikrai pyktis ima 
PVZ ir del maitinimo krutimi ir misinuku,kaip islusta kitas,kad jos nesugeba maitinti,tipo tyngi ir taip toliau,tai jeigu nera pieno tai is kur jo atsiprasant paraut.
as tai pati maitinu,bet tikrai suprantu tas moteris kurios neturi pieno!!!!
Ir tikrai mama zino kas os vaikui geriausia!!

dzigite Paskelbta 2008 10 08, 13:49
    teisingai pasakyta 

Saunuole, gerai tu cia  as ir uz, esu ta, kuri neturi pieno na ir ka nusizudyti? Kiekviena gali tureti nomone, bet ja galima issakyti ir graziau neiskeikiant kitu.

drinks_cheers.gif
akasha friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggyra: 10 spalio 2008 - 17:24
O musu dienos meniu atrodo taip
7-8 misinio
10-11 kokia nors vaisiu tyrele arba bananas ir misinio
13-14 grudu kose /valgom su sauksteliu/
17-18 grudu kose/skysta geriam is buteliuko/
21 geriam misini
03 taip pat misini
Darzoviu dar nevalgom nes beria verysad.gif mums toki meniu sudare gydytoja dvieju kosiu sake reikia jau bet vakare liepe skysta labai kad is buteliuko istrauktu tipo nakti gal nesikels bet mano berneliui neuztenka vistiek keliasi ir aplamai labai blogai miegam keliam kas valanda gal dantys kalti
Papildyta:
O tu Bagyra teisi kituose forumuose nesinori nei rasyt o tai kai atrasys doh.gif o mes tai nuo pat pradziu labai draugiskai bendraujam baioniukai mums 4u.gif
Atsakyti
Na mes visa nakty irgi nuo menesiuko ismiegam.... Dabar panasiai nuo 22 iki 9ryto miegam..... Soskyte reikalinga tik kol uzmiegam, o po to isspjauna ir toliau parpia smile.gif Va..... diena jau maziau, po valandele kokia tik pamiega, o viena katra dienoj tai kokias 2-3valandas.... Tik va turime labai didele beda del to, kad atsibudud nenori guleti.... labai nori sedeti, nors dar paciai neiseina, arba stoveti ir daryti zingsniukus..... doh.gif Galvojau pirkti sokliuka, bet jame irgi ilgai laikyti negalima, o pinigeliu metyti nesinori.....

Del nedraugisku mamyciu forume, tai nieko jau cia nepadarysi.... Visokiu yra-visokiu reikia..... Maziau reikia kreipri demesi i tokias.... Cia ir nedraugisku teveliu yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Buvo pasitaike su vienu fruktu susikapoti, kur ant vienisu mamu puola.... Bet ka jau ten, nepakeisi gi zmogaus, jei sugedes is vidaus...... Turiu puikia patirti su tokiais zmonemis kurie nesiklauso, o tik savo tiesas irodineja, tai ka jau ten bepridursi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 10 10, 19:49)
Cia ir nedraugisku teveliu yra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Buvo pasitaike su vienu fruktu susikapoti, kur ant vienisu mamu puola.... Bet ka jau ten, nepakeisi gi zmogaus, jei sugedes is vidaus...... Turiu puikia patirti su tokiais zmonemis kurie nesiklauso, o tik savo tiesas irodineja, tai ka jau ten bepridursi doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia kartais ne Medinis? g.gif
o mano Jogailiukas ritmo isvis jokio neturi g.gif pvz siandien valge 5 val ryto, o paskui tik 6 val vakare. niekaip nieko neikisau, sakau badu vaikas numirs doh.gif nors svorio 700g per menesi daaugo. jokio papildomo maisto nemaitinu, nes jam dar ne laikas, jis tam dar nepasiruoses, nors bandziau obuoli duoti, ir banana, ir bulve... pabandysiu po kokios savaiteles... o stai mano vyresnis, tai visada turejo ritma, is vienos puses nelabai gerai, is kitos puses man buvo lengviau, visada zinau kada jam valgyt, kada miegoti ir pan, o su mazuoju tai niko neimanoma paplanuoti doh.gif
Atsakyti
sveikos:) mes tai dar maitinames mamos pienuku:) bet labai dziaugiuos uz tas mamas kurios randa alternatyva:) teisingai pasakyta jai pienuko nera juk jo is oro neprigaudysi:)

tik su miegiuku mums dar netvarka schmoll.gif buvo lyg ir nusistovejes miegas nuo 21h iki 6h ir diena po valandziuke ar dvi, taciau dabar visai susimaisem tai diena 5val pamiega tai nakti atsikelia ir 3-4val budrauja:( na tikiuos laikui begant susitvarkys viskas:) juk mes tokie dar mazi:)
Atsakyti