Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

labas,
kur mamytes dingot vel? as tai pasibedavosiu siek tiek, penktadieni susirgom gripu ir as ir leliukas doh.gif tik tiek gerai, kad leliukas per diena stebuklingai pasveiko wub.gif , o as dar iki siol kvaksiu doh.gif
o dabar kita tema, parasiau i vaiku mityba tema, kad mano maziukas kitokio maisto nenori, tik misineli ir klijukus su pienu valgo, tai kaip visos ispludo mane, kad karves piena duodu, ne tik mane bet ir gydytoja durna isvadino, kad rekomendavo, tai pasijutau tikrai nekaip. maziukas puikiai juos toleruoja, skaniai valgo, nei beria nei siaip kas nors blogo, kodel tureciau neduoti pienelio, juk vien chemija(misinelis) manau nera taip jau ir gerai, ypac kai pasiskaitai tokiu straipsniu schmoll.gif
Atsakyti
sveikute baggyra:)
manau jai tavo maziukas puikiai jauciasi ir viskas yra tvarkoje tai toliau maitink taip kaip ismanai:) manau mama geriausiai zino ko jos vaikui reikia smile.gif taip kad nekreip demesio o ziurek kaip geriausia vaikiukui;)
Atsakyti
QUOTE(gabyyshius @ 2008 10 05, 23:09)
sveikute baggyra:)
manau jai tavo maziukas puikiai jauciasi ir viskas yra tvarkoje tai toliau maitink taip kaip ismanai:) manau mama geriausiai zino ko jos vaikui reikia smile.gif taip kad nekreip demesio o ziurek kaip geriausia vaikiukui;)

drinks_cheers.gif

as savo pirma irgi auginau pagal knygas, kad pienuko negalima iki 12 men ir t.t. ir ka? dabar serga angina karta per menesi unsure.gif

o dabar savo mazyliui pradejau duoti jau papildoma maisteli, i trinta bulve ipyliau karves pienuko, jokios blogos reakcjos, ir man gerai ir jam... ner cia ko nervuotis.
mes tai uzaugom ant karves pieno, ir ka? gi atrodo dar gyvi ir sveiki lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Baggyra nekreipk demesio i tas kurios durnina, manau cia jau ju problemos, kad savo vaikus chemija maitina.... mes irgi jau sa pienuku viska valgom, misinelius stengemes kuo maziau.... Valgom tik tada kai mama nespeja isvirti klijuku... Beje gal gali papasakoti, kaip klijukus verdi?? Nes man biski tirstoki gaunasi atrogo, nes ir soskytej skylutes turejau didinti...

Beje ir as turiu tokia beda, kad mazyle kartais sukosti..... Paskambinau gyditojai, tai liepe viburkol zvakuciu suduoti.... O nuo ju niekas nepasikeite.... sukosti keleta kartu per diena, kaip ir nieko baisaus, bet neramu man..... Bijau dabar ir i lauka vesti.....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 10 06, 11:21)
Baggyra nekreipk demesio i tas kurios durnina, manau cia jau ju problemos, kad savo vaikus chemija maitina.... mes irgi jau sa pienuku viska valgom, misinelius stengemes kuo maziau.... Valgom tik tada kai mama nespeja isvirti klijuku... Beje gal gali papasakoti, kaip klijukus verdi?? Nes man biski tirstoki gaunasi atrogo, nes ir soskytej skylutes turejau didinti...

Beje ir as turiu tokia beda, kad mazyle kartais sukosti..... Paskambinau gyditojai, tai liepe viburkol zvakuciu suduoti.... O nuo ju niekas nepasikeite.... sukosti keleta kartu per diena, kaip ir nieko baisaus, bet neramu man..... Bijau dabar ir i lauka vesti.....

visu pirma, aciu uz palaikyma wub.gif nes jau tikrai issigandau, kad nezinau ka su vaiku daryt g.gif

klijukus tai taip: ipilu apie litra vandens ir idedu kokius 5 kupinus saukstus aviziniu dripsniu, tada vis pamaisydama verdu apie puse valandos, dalis vandens nugaruoja, o is visko gaunasi lipni mase, tada per sieteli iskosiu ir dar siek tiek patrinu avizeliu uzpildama virinto vandens(nedaug), tada visa ta mase uzverdu ir viskas, gaunasi tirsti, vientisos mases klijukai, man gaunasi ju apie puse litro. tada pasidedu i saldytuva, o kai ateina laikas valgyt skiedziu su atvirintu pienu ir ipilu sauksteli cukraus sirupelio. per karta maniskis viso sito gerumo suvalgo 200ml. skylute ir as su karsta adata padidinau, nes kitaip nebeda, bet taip ir turi but thumbup.gif

del kosejimo, mano gydytoja israse kazkoki eukaliptini tepala, bet as jo negavau, tai seniau pirktu rezorban patepu padukus petukus, siek tiek krutinyte(tik labai plonai) pabandyk, nes maniskiui tai padejo, gal dar del sauso oro namie? jei taip yra pabandyk padrekint kambari, kur leliukas miega - uzuolaidas, kilima, jei toks yra, uzmesk dregna ranksluosti ant lovytes,
o del ejimo i lauka, reiktu pasirodyt gydytojai, paklausytu plauciukus, jei viskas gerai, galima drasiai eiti, nes lauke vaikams dar geriau, maniskis kai sirgo viena diena nebuvom lauke, tai nezinojau kur vaika det doh.gif o dabar kelis kartus per diena miega balkone, tai nepalyginsi, iskat geriau thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus thumbup.gif Leksim ir mes bent jau balkone pasedeti smile.gif
Atsakyti
Maniskis kai pradejo koscioti,tai galvojau,jog vaidina, garsus leidzia ir tiek..bet gydytoja paziurejo,sake siek tiek paruzavejusi gerklyte ir liepe po 5 lasus 3kart dienoj saltalankio aliejaus ilasint i burnyte....Padejo...tai dabar jei tik pakoscioja arba pries einant i lauka ilasinu siek tiek saltalankio ir kol kas (tfu,tfu,tfu) gerkle nesiskundziam....
...o laukas tikrai daro stebuklus..mums su sloga,tai labai palengvedavo, tik maniskis nemegejas priristas vezime sedet, tai tekdavo gan daznai ant ranku tampyti,kad per tas arijas oro neprisitrauktu...o dabar,kai viskas gerai,tai pasodintas spokso akis ispletes i viska aplinkui bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 10 05, 20:30)
labas,
kur mamytes dingot vel? as tai pasibedavosiu siek tiek, penktadieni susirgom gripu ir as ir leliukas doh.gif  tik tiek gerai, kad leliukas per diena stebuklingai pasveiko wub.gif , o as dar iki siol kvaksiu doh.gif
o dabar kita tema, parasiau i vaiku mityba tema, kad mano maziukas kitokio maisto nenori, tik misineli ir klijukus su pienu valgo, tai kaip visos ispludo mane, kad karves piena duodu, ne tik mane bet ir gydytoja durna isvadino, kad rekomendavo, tai pasijutau tikrai nekaip. maziukas puikiai juos toleruoja, skaniai valgo, nei beria nei siaip kas nors blogo, kodel tureciau neduoti pienelio, juk vien chemija(misinelis) manau nera taip jau ir gerai, ypac kai pasiskaitai tokiu straipsniu schmoll.gif

Oi kiek juoko turejau sendien smile.gif tavo tema gera tenai.... ir mane jau isdurnino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 10 07, 10:51)
Maniskis kai pradejo koscioti,tai galvojau,jog vaidina, garsus leidzia ir tiek..bet gydytoja paziurejo,sake siek tiek paruzavejusi gerklyte ir liepe po 5 lasus 3kart dienoj saltalankio aliejaus ilasint i burnyte....Padejo...tai dabar jei tik pakoscioja arba pries einant i lauka ilasinu siek tiek saltalankio ir kol kas (tfu,tfu,tfu) gerkle nesiskundziam....
...o laukas tikrai daro stebuklus..mums su sloga,tai labai palengvedavo, tik maniskis nemegejas priristas vezime sedet, tai tekdavo gan daznai ant ranku tampyti,kad per tas arijas oro neprisitrauktu...o dabar,kai viskas gerai,tai pasodintas spokso akis ispletes i viska aplinkui bigsmile.gif  thumbup.gif

Reikes ir mums pabandyti saltalankiu alieju, nors dabar jau lyg ir nebekosti.... Niu net nezinau ka daryti...

O siaip mes visiskai perejom prie klijuku ir mazyle misineli atpila jei duodu.... g.gif Keistai kazkaip pasirinko.... bet kadangi labai normaliai reguoja ir tustintis kasdien pradejo, tai as tik dziaugiuosi, nes seniau kakuciu laukdavom, kaip isganymo, kas trecia diena.....
Ir darzoviu kosytes pradejo skaniai valgyti smile.gif o man tiek dziaugsmo, kad ji taip kapoja mano gaminta maisteli thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 07 spalio 2008 - 15:21
saunuole bagyra, va forumai tuom ir uzhknisa, kad bandos principu gyvena ypac jeigu atsiranda viena arba kelios kitaip mastancios nuomones 4u.gif 4u.gif

as savo maziui nuo men banana duodavau saziningai salia MP, ir uzaugo kaip lokys tvirtas (nors ir gyd buvo priesh) smile.gif, o mazajai vakar jau daviau bulviuko paragaut, tai nelabai supratau: per viena arba oper kita shona vis bande stumt, bet liezuviuka i shaukshta kisho kaip kobra ragaut g.gif mirksiukas.gif
banana smagiai kemsha, obuoli - biki pasimaivo, o kadangi ziauriai kanda i viska, iskaitant ir man verysad.gif kai maitinu, nes dar niekaip neishlindo dantuzai, tai grauzia sviestinius kietus riestainiukus, po viena kiekvienoj rankoj drinks_cheers.gif
o mp valgo kiek tik nori drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 10 06, 11:21)

jau gal velokai duosiu patarima, bet ateiciai gal pravers mirksiukas.gif
labai geras daiktas nuo kosuliuko yra "prospan" sirupelis, kainuoja apie 20lt, bet man jau augionant antra vaika, ir visokiu isbandzius, sitas patiko labiausiai, be to , jis homeopatinis jei neklystu g.gif o viburcol zvakutes visai ne i tema, jos gi raminacios, o ne nuo kosulio, kaip cia tau taip dakare susake? unsure.gif
ir dar kaip cia sake, tai labai gerai rezorban tepaliukas, tik tokiam mazyliui reikia atsargiai, nepadaugint 4u.gif

QUOTE(dzigite @ 2008 10 08, 07:57)
saunuole bagyra, va forumai tuom ir uzhknisa, kad bandos principu gyvena ypac jeigu atsiranda viena arba kelios kitaip mastancios nuomones  4u.gif  4u.gif

as savo maziui nuo men banana duodavau saziningai salia MP, ir uzaugo kaip lokys tvirtas (nors ir gyd buvo priesh) smile.gif, o mazajai vakar jau daviau bulviuko paragaut, tai nelabai supratau: per viena arba oper kita shona vis bande stumt, bet liezuviuka i shaukshta kisho kaip kobra ragaut  g.gif  mirksiukas.gif
banana smagiai kemsha, obuoli - biki pasimaivo, o kadangi ziauriai kanda i viska, iskaitant ir man  verysad.gif kai maitinu, nes dar niekaip neishlindo dantuzai, tai grauzia sviestinius kietus riestainiukus, po viena kiekvienoj rankoj  drinks_cheers.gif
o mp valgo kiek tik nori  drinks_cheers.gif

tavo mazius jau barankas savo rankoj laiko?mano tai net minciu nera, beje, mes jau turim 4 dantuklus, o vakar buvom TA. sveriam 7800g, ugis 65cm. daktar nustebo kad tai greitai 4 dantys isdygo, gal per 5 dienas blink.gif

augindama vyresneli as kazkaip buvau pries klijukus, bet dabar toleruoju, nors pati nedarau ju blush2.gif biski gal mastymas pasikeite, bet vyresneli tai pagal naujausias knygas auginau, nors kas liecia auklejima, tai kolkas pasiteisino rolleyes.gif

sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
jums gerai kad jau ishlindo dantukai blush2.gif
o mums dar vis lenda, todel ir baronkytes ir barshkalus ir griauzhtukus griauzia baisiai, o paskui sviedzia kuo toliau ir klauso kaip krenta, reikia ish kambario kampu surinkt, kaip sugeba nusveist mazoji smile.gif
Atsakyti
kaip saunu, tiek dantu ant karto! thumbup.gif mes dar irgi be baltuju,bet griauziam irgi viska...duonos papenciai ir barankos megiamiausi -net sudreba pamates lotuliukas.gif
Atsakyti