QUOTE(Akasha @ 2008 10 06, 11:21)
Baggyra nekreipk demesio i tas kurios durnina, manau cia jau ju problemos, kad savo vaikus chemija maitina.... mes irgi jau sa pienuku viska valgom, misinelius stengemes kuo maziau.... Valgom tik tada kai mama nespeja isvirti klijuku... Beje gal gali papasakoti, kaip klijukus verdi?? Nes man biski tirstoki gaunasi atrogo, nes ir soskytej skylutes turejau didinti...
Beje ir as turiu tokia beda, kad mazyle kartais sukosti..... Paskambinau gyditojai, tai liepe viburkol zvakuciu suduoti.... O nuo ju niekas nepasikeite.... sukosti keleta kartu per diena, kaip ir nieko baisaus, bet neramu man..... Bijau dabar ir i lauka vesti.....
jau gal velokai duosiu patarima, bet ateiciai gal pravers
labai geras daiktas nuo kosuliuko yra "prospan" sirupelis, kainuoja apie 20lt, bet man jau augionant antra vaika, ir visokiu isbandzius, sitas patiko labiausiai, be to , jis homeopatinis jei neklystu

o viburcol zvakutes visai ne i tema, jos gi raminacios, o ne nuo kosulio, kaip cia tau taip dakare susake?
ir dar kaip cia sake, tai labai gerai rezorban tepaliukas, tik tokiam mazyliui reikia atsargiai, nepadaugint
QUOTE(dzigite @ 2008 10 08, 07:57)
saunuole bagyra, va forumai tuom ir uzhknisa, kad bandos principu gyvena ypac jeigu atsiranda viena arba kelios kitaip mastancios nuomones
as savo maziui nuo men banana duodavau saziningai salia MP, ir uzaugo kaip lokys tvirtas (nors ir gyd buvo priesh)

, o mazajai vakar jau daviau bulviuko paragaut, tai nelabai supratau: per viena arba oper kita shona vis bande stumt, bet liezuviuka i shaukshta kisho kaip kobra ragaut
banana smagiai kemsha, obuoli - biki pasimaivo, o kadangi ziauriai kanda i viska, iskaitant ir man

kai maitinu, nes dar niekaip neishlindo dantuzai, tai grauzia sviestinius kietus riestainiukus, po viena kiekvienoj rankoj
o mp valgo kiek tik nori
tavo mazius jau barankas savo rankoj laiko?mano tai net minciu nera, beje, mes jau turim 4 dantuklus, o vakar buvom TA. sveriam 7800g, ugis 65cm. daktar nustebo kad tai greitai 4 dantys isdygo, gal per 5 dienas
augindama vyresneli as kazkaip buvau pries klijukus, bet dabar toleruoju, nors pati nedarau ju

biski gal mastymas pasikeite, bet vyresneli tai pagal naujausias knygas auginau, nors kas liecia auklejima, tai kolkas pasiteisino
sekmes visoms