Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 12, 21:32)
o va as tai tikrai su maistu kankinuosi, nevalgau beveik visko, ka anksciau taip megau verysad.gif
dabar viskas virta, jokiu zalumynu verysad.gif
prisiskaiciau patarimu valgyt viska, tai paivairinau raciona, rezultatas klykimas vaikucio iki paraudimo ir raitimasis, nors nevalgiau nieko is negalimu sarasu, taip kad teko gryzt prie kosyciu doh.gif

galiu paguost, kad nesi viena tokia, ir ash ant miltiniu gaminiu sedziu blush2.gif tada bent jau vakarai ramus buna g.gif
Atsakyti
gryzom jau po menesio apziuros, paskiepyjo, nervu apziurejo, pasvere..... 1500g priaugom ax.gif ax.gif ax.gif kadangi nieko kito neveikia tik kemsha godziai smile.gif wub.gif mirksiukas.gif

kaip mamukam sekasi?

beje, norejau paklaust, ar man vienai zymiai kuno plaukuotumas sumazejo maitinant??? ar nepastebejot? nestumo metu jau maziau buvo, bet dabar pazastys kaip kudikio, nors anksciau ant rytojaus durdavo nuskustos... blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigite @ 2008 06 17, 09:06)

kaip mamukam sekasi?

beje, norejau paklaust, ar man vienai zymiai kuno plaukuotumas sumazejo maitinant??? ar nepastebejot? nestumo metu jau maziau buvo, bet dabar pazastys kaip kudikio, nors anksciau ant rytojaus durdavo nuskustos... blink.gif  g.gif

cia turbut tik tau taip sekasi blush2.gif

o mamukai tai tikrai kazkur pradinge, nors as irgi reciau uzeinu, bet kad nelabai turejau laiko, buvau krutu uzdegima pasigavus, bet kadangi su pirmu turejau irgi, tai sikart atpazinau ji is anksto, ir per 3 dienas ne per sunkiai issigydziau rolleyes.gif
bent jau man sekasi neblogai. sikart surizikavau ir nusipirkau pientrauki ("avent"). mano budavo pastoviai speneliai nugrauzti, jokie kremukai ir antspeniai nepadedavo, ir dar tas krutu uzdegimas dasidejo... tai kaip dziaugiuosi thumbup.gif nors maziukas vis dar ima papuka, bet as dabar nusitraukineju pienuka ir maitinu is buteliuko, tai ir papuku neskauda, ir pienas upeliais per liemenuka nebega, ir daug patogiau laiko atzvilgiu - bent man (nusitraukineju kada turiu laisvesne minutele, 10-15 min ir baigta - daugmaz 3val ramu, o vaikiuka paskui pamaitinu kada jam laikas daug greiciau nei is papuko), tai ir vyresneliui laiko daugiau lieka, ir maziuka pradejau jo lovytej migdyti - pati geriau issimiegu...ir dar pienuko ir uzsaldymui lieka smile.gif

vat dar norejau mamyciu paklausti, man ir su pirmu taip buvo, bet cia tik man taip, ar visoms?
kai jus pradedat savo mazuleli papuku maitinti, ka jauciate? jauciate skausma? sakau gal tai normalu? man tai is pat pradziu zveriskai skauda, paskui jau pakenciamai buna, ar as tokia jautri, ar kaip cia? g.gif as nurasau visa skausma speneliam, bet kad dvi dienas nemaitinau, akivazidziu sutrukimu nesimato, ir tepiau kremuku, bet vistiek taip pat skauda, tai sakau gal cia ne del speneliu? g.gif
Atsakyti
vat dar norejau mamyciu paklausti, man ir su pirmu taip buvo, bet cia tik man taip, ar visoms?
kai jus pradedat savo mazuleli papuku maitinti, ka jauciate? jauciate skausma? sakau gal tai normalu? man tai is pat pradziu zveriskai skauda, paskui jau pakenciamai buna, ar as tokia jautri, ar kaip cia? g.gif as nurasau visa skausma speneliam, bet kad dvi dienas nemaitinau, akivazidziu sutrukimu nesimato, ir tepiau kremuku, bet vistiek taip pat skauda, tai sakau gal cia ne del speneliu? g.gif
[/quote]

na man tas skausmas irgi yra, cia normalu pacioj pradzioj, bet man dar ir kazkoks krutu gelimas atsirado pamaitinus, tai cia jau nezinau ar gerai g.gif

o del sekimosi, tai man nelabai kaip sekasi, nervai jau paslijo, kazkas mazyliui pasidare, anksciau buvo ramus visiskai neverkdavo tik valgydavo ir miegodavo, o dabar... schmoll.gif
visa deina uzmigdyt neiseina, raitosi, stena, zirzia, verkia, baisu, jau kelinta diena taip, net lauke vezime nemiega, nei ant ranku paemus nenusiramina, tik kai uzmiega arba valgo. net nezinau ka daryt, ar cia taip pilvukui jo negerai, ar dar kas, gal pas gydytoja vezt, neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
parodyk gydytojui ir labai labai savo valgi ziurek, labai gerai matosi, kas tinka kas ne, mazajai: espumizano lasiukai geriausias draugas pasidaro unsure.gif
Atsakyti

[/quote]

na man tas skausmas irgi yra, cia normalu pacioj pradzioj, bet man dar ir kazkoks krutu gelimas atsirado pamaitinus, tai cia jau nezinau ar gerai g.gif

o del sekimosi, tai man nelabai kaip sekasi, nervai jau paslijo, kazkas mazyliui pasidare, anksciau buvo ramus visiskai neverkdavo tik valgydavo ir miegodavo, o dabar... schmoll.gif
visa deina uzmigdyt neiseina, raitosi, stena, zirzia, verkia, baisu, jau kelinta diena taip, net lauke vezime nemiega, nei ant ranku paemus nenusiramina, tik kai uzmiega arba valgo. net nezinau ka daryt, ar cia taip pilvukui jo negerai, ar dar kas, gal pas gydytoja vezt, neisivaizduoju g.gif
[/quote]
o temperaturos neturi? jei ne, tai sakyciau pilvukas.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 17 birželio 2008 - 12:42
Sveikutes...pagaliau ir mes galime cia prisijungti...vos istaikau kokia proga prisesti...mes tai turime va problemele tokia ir as pasitart norejau...dar tik savaite kaip mes namie ,o jau iššust spejom... blush2.gif keiciu sauskelnes pries kiekviena maitinima (kas 2 - 3val)...bet atrodo,gal cia ne del to...gal but per siltai aprengiu...siandien dariau oro vonele apie 30 min...naudojan Sudocream,nezinau kaip dar elgtis...gal kasnors turint panasios patirties buciau dekinga jei pasidalintumet... blush2.gif
Papildyta:

[/quote]

Ne tau vienai taip tikrai...as pirmo dienom net uzcypdavau...ypac nakti...tokia dar visa mieganti,o cia skausmasmeliai tokie...bet tik ispradziu kelias minutes,poto atslegsta truputeli...as taip pat naudoju kremuka speneliams,bet va skausmas vistiek yra...
Atsakyti
ne, temperaturos neturim,
as irgi manau, kad cia pilvukas, nes raitosi iki paraudimo, o kai pirsteli apsiramina, arba kai pilvuka paglostau. taip gaila, kai matau, kad kankinasi verysad.gif
espumizana jau namie turiu, o ji kasdien galima duot?
po tokiu dalyku su maistu neeksperimentuosiu, teks pakentet, kol paaugs

o del issutimo, man tas pats buvo, pasirodo del to, kad nuplovus uodegyte tinkamai neissausindavau, dabar labai gerai issluostau ir viskas ok be jokiu kremu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 17, 12:22)

jeigu tik dilgciojimas toks, tai normalu, bet jei skauda pvz pamaigius, tai kad tik nebutu krutu uzdegimo - net priesei nelinkeciau schmoll.gif

QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 17, 12:22)
anksciau buvo ramus visiskai neverkdavo tik valgydavo ir miegodavo, o dabar... schmoll.gif
visa deina uzmigdyt neiseina, raitosi, stena, zirzia, verkia, baisu, jau kelinta diena taip, net lauke vezime nemiega, nei ant ranku paemus nenusiramina,

kaip patyrusi mama ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) manau kad cia pilvukas. bet kiek zinau pilvuka vaikiukui skauda del dvieju priezasciu:arba del netinkamo mamos maisto, arba vaikiukas privalgo oro valgydamas, verkdamas. pirmu atveju verciau derinti maista, nes espumisan (arba sab simplex - praktiskai tokie patys vaistai, tik pavadinimas skiriasi) ne itin padeda, o antruoju atveju espumisan gelbsti. ji galima duoti kasdien ir tiek kiek reikia, rekomenduojama pries arba po kiekvieno maitinimo, tik instrukcija raso duoti po 25 lasus, bet patarciau pradeti nuo 10 lasu, pvz mums ju pakanka - ir vaistu susitaupo, ir visdelto neverta espumisanu piktnaudziauti - vis delto medikamentas rolleyes.gif
dar labai padeda jei vaikiuko pilvuko masazas. pvz keli lasiukai vaikisko aliejaus(kad geriau slystu pirstukai per pilvuka) ir 2-3 pirstais masazuoti aplink bambyte, na ta maza pilvuka PAGAL LAIKRODZIO RODYKLE. tik aisku nepatariu tik ka pavalgiusiam masazuoti, nes gali atpilt. man su pirmu lelium masaziukai labai padejo

QUOTE(nakvisa @ 2008 06 17, 12:47)
dar tik savaite kaip mes namie ,o jau iššust spejom... blush2.gif keiciu sauskelnes pries kiekviena maitinima (kas 2 - 3val)

galbut netinka sauskelnes? kartais vaikai buna alergiski sauskelnems, arba servetelems, pvz mano vyresneliui pampers sauskelnes tinka, bet serveteles - ne, tuoj raudonuoja uzpakaliukas...
beje, vaiko uzpakaliuka reikia gerai nusausinti (kaip jau sake bagyra555)
sekmes 4u.gif

QUOTE(nakvisa @ 2008 06 17, 12:47)
Ne tau vienai taip tikrai...as pirmo dienom net uzcypdavau...ypac nakti...tokia dar visa mieganti,o cia skausmasmeliai tokie...bet tik ispradziu kelias minutes,poto atslegsta truputeli...as taip pat naudoju kremuka speneliams,bet va skausmas vistiek yra...

supratau. bet kai pirma maitinau iki 2 men, tai man skaudejo visada ir visalaik vienodai stipriai. na ta prasme kai pradeda zysti. taigi, renkuosi pientrauki, jau geriau tegul is buteliuko, bet mano pienuka lelius geria, nes tokio skausmo as ilgai nebepakesiu, o su pientraukiu visai neskauda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aryvle: 17 birželio 2008 - 14:15
mums espumizano uzhtenka 2-3 lasiuku g.gif viena karta dienoj kai labai nerami ax.gif bet tas neramumaas aishku kad nuo mano maisto....

o del maitinimo, man 7-10 dienu nebuvo malonu maitinti visai, nes nugrauzta buvo iki krauju, bet dabar nieko nemalonaus nesijaucia, nebent kai per daug pieno prisirenka blush2.gif tai maudzia kalnus drinks_cheers.gif

dar neramus mazius gali buti jeigu issutes arba pabere nuo prakaito, tada gelbeja maudymas daznas ir nedaug priklot kai miega..... man supirmuoju tai buvo nuo pampers pampersu, tai ash huggies pasirinkau ir ishtikima jiems su antra lelyte 4u.gif
Atsakyti
arvyle, mechanini pirkai avento pientrauki ar elektrini?
Atsakyti
pas mus tokiam kaime elektriniu nera, o uzsakineti as neturejau laiko ax.gif bet labai gerai ir mechaninis, galvojau kad rankos pavargs, bet be sansu, ten labai lengva ji "niurkyt" biggrin.gif
Atsakyti