Įkraunama...
Įkraunama...

PEG PEREGO vežimėliai

QUOTE(mildama @ 2009 10 21, 14:45)
na, mes jau 2men vazinejam irgi jokiu nusiskundimu  4u.gif  bigsmile.gif

tik del minkstumo, uzstate amortizatorius 3auksciausio lygio, tai dar noretusi kad minksciau vaziuotu. bet cia jau neblogybe, o tik mazytis pastebejimas mirksiukas.gif

Na mes ant antro vazinejam ir mums thumbup.gif , mums jau 3 menesiukai ir mergina nemenka rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu Pliko P3 visa komplekta ir ka, kedute panaudojau 2 kartus doh.gif , naudojau Maxi Cosi thumbup.gif , su lopsiuku pravazinejom nuo pavasario iki dabar labai patenkinta thumbup.gif , dabar persedom i sportinuka, na kol kas patinka, manevringas, lengvas ax.gif Trukumas krepsys daiktu labai zemai doh.gif Na ir kalbant apie dvi rankenas, tai sunku jei vaika reikia dar uz rankos vesti, viena ranka nepavesi doh.gif Kadnagi mano jau ne toks maziukas pirmas tai issiverciu, bet jei yra mazas vaikas dar tai schmoll.gif
Atsakyti
Pasigirsiu - mes jau turime savo SKATE! Spalvyte MOKA. Ziurejau ir 2010m kolekcija, bet kadangi laukiame sausio menesi, tai gali ir nespeti atkeliauti pas mus, be to, man labiau patiko ankstesniu kolekciju spalvos ax.gif Tik autokedute planuoju is naujos uzsakinet -Java sp.
Beje, kam aktualu, mes ji pirkom per E-bay, is vienos vokieciu parduotuves, kuri kaip tik juos ispardavineja, tai nukovem tikrai uz super kaina! thumbup.gif
Taigi, kol kas esu labai patenkinta - pati ispakavau is dezes, pati susidejau - minusu jokiu nematau smile.gif
Tai dabar belieka keleivio ar keleives laukti, o tada ir praktikoje ivertinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto rasa @ 2009 10 22, 20:29)
Pasigirsiu - mes jau turime savo SKATE! Spalvyte MOKA. Ziurejau ir 2010m kolekcija, bet kadangi laukiame sausio menesi, tai gali ir nespeti atkeliauti pas mus, be to, man labiau patiko ankstesniu kolekciju spalvos  ax.gif Tik autokedute planuoju is naujos uzsakinet -Java sp.
Beje, kam aktualu, mes ji pirkom per E-bay, is vienos vokieciu parduotuves, kuri kaip tik juos ispardavineja, tai nukovem tikrai uz super kaina!  thumbup.gif
Taigi, kol kas esu labai patenkinta - pati ispakavau is dezes, pati susidejau - minusu jokiu nematau smile.gif
Tai dabar belieka keleivio ar keleives laukti, o tada ir praktikoje ivertinsim smile.gif

gal galima nuorodele Ebay kur pirkot?
is anksto aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto rasa @ 2009 10 22, 20:29)
Pasigirsiu - mes jau turime savo SKATE! Spalvyte MOKA. Ziurejau ir 2010m kolekcija, bet kadangi laukiame sausio menesi, tai gali ir nespeti atkeliauti pas mus, be to, man labiau patiko ankstesniu kolekciju spalvos  ax.gif Tik autokedute planuoju is naujos uzsakinet -Java sp.
Beje, kam aktualu, mes ji pirkom per E-bay, is vienos vokieciu parduotuves, kuri kaip tik juos ispardavineja, tai nukovem tikrai uz super kaina!  thumbup.gif

Sveikinimai! Jei ne paslaptis, kokia kaina ir kokioj cia parduotuvej? 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif gal ka sudomins musu (tiksliau drauges) vezimukas blush2.gif

PegPerego Switch 3in1. Lopsys ir autokedute naudoti pora kartu, sportine dalis naudota puse metu. Yra apsauga nuo lietaus, tase, buteliuko laikyklis. Sportineje dalyje vaikas gali sedeti ir veidu i mama thumbup.gif
http://www.pegperego...1...000231&cl=N
user posted image
cia spalva geriau matosi
user posted image
Kaina 1500 Lt

Patogiau ir greiciau i AZ arba tel. +37063619227 (nuo 11 val.)

Kaina galim truputi paderinti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
mano princese irgi turi Peg perego culla mezanote vezimaiti (tamsiai melynas, o vidus languotas melynai baltas). Taip pat turime tokia pacia autokedute, tamsiai melyna su languotu. Tik va neturim tasytes, savo daikteliams susideti verysad.gif Gal zinote ar yra pirkti peg perego tasyciu ir kokios mazdaug kainos. O jei kas turite atliekama ar nebereikalinga tasyte (tamsiai melyna arba tamsiai melyna su languotu) tai pirkciau ir nenauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volkiene: 26 spalio 2009 - 16:44
Rankines:

http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1
Atsakyti
aha, ryto_rasa, kiek kainavo tavasis skate? radau, babymarkete 1599.. nebloga kaina manau, bet gal galima ir pigiau rast.. darugei padedu rinktis ir skatas vienas is jos saraso... renkam info smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivoraa @ 2009 11 01, 19:18)
aha, ryto_rasa, kiek kainavo tavasis skate? radau, babymarkete 1599.. nebloga kaina manau, bet gal galima ir pigiau rast.. darugei padedu rinktis ir skatas vienas is jos saraso... renkam info  smile.gif  smile.gif

www.jusuvaikui.lt
Atsakyti
QUOTE(!kristule @ 2009 10 23, 22:49)
gal galima nuorodele Ebay kur pirkot?
is anksto aciu. 4u.gif

Sveikos,
mes pirkom is Spielparadies, linkas i viena vezimaiti:
http://cgi.ebay.de/P...#ht_3161wt_1165
Kaip suprantu, jie keliolika vezimu buvo paleide aukcionui nuo 1 euro, tai mes nukovem uz 323+18 atvezimas smile.gif
Idetoj nuorodoj jie irase kaina, kuria siaip pardavineja, matyt... Dabar patys buvome Vokietijoje, tai maciau, kad Skate su nuolaida parduotuveje apie 600 euru kainavo. blush2.gif
Tai iki dabar nepraeina dziaugsmas, kad gavom gera kaina smile.gif
Sekmes visoms ieskancioms!!! 4u.gif
Atsakyti
babymarket skelbia peg perego menesi ir siulo nuolaidas, gal kam bus idomu, gavau zinute.. as tai nusiziurejau maitinimo kedute - dabar eisim ziureti, kokia situacija musu kiaulej taupyklej... smile.gif
Atsakyti