Įkraunama...
Įkraunama...

PEG PEREGO vežimėliai

QUOTE(Rase-liukas @ 2009 10 14, 16:02)
Planuoju pirkti Uno, sakykit o normaliai vaziuoju, kai mazi ratukai buna gale, nes kazkaip idomiai atrodo. Vaikiukas bus pavasari tai manau lopsio kai ir nereiktu, nebent jei saltoka tai turiu kailini, mnau uzteks.

As taip pat labai domiuosiu UNO, taciau niekaip nepavyksta jo paciupineti gyvai. Kiek cia skaiciau buvo pora teigiamu ir pora neigiamu pasisakymu. Del dideliu ratu priekyje rase kad gerai, kai reikia vaziuoti ne per lygu takeli, pvz. smeli, miske. Musu Leliukas irgi bus pavasario pradzioje. Jei ka suzinosi, informuok. Aciu
Atsakyti
NA matau per daug nusiskundimu neturit. Eisiu dar karta apziuret bigsmile.gif
QUOTE(Blond @ 2009 10 13, 23:11)
As irgi uzsisakiau neciupinejus ir gyvai net nemacius doh.gif Siandien gavau, isnagrinejau, isciupinejau thumbup.gif Pirkinys pranoko lukescius wub.gif Nezinau, kaip bus, kai pradesim naudot, bet siaip tai vezimas thumbup.gif Toks, kokio ir norejau. O dar pigiau isejo nusipirkt, pasinaudojus akcija. Emem bubbles green spalvyte, tai dar ryskesnis nei foto thumbup.gif

Tai ir as jau buvau pasiruosus pirkti ten su akcija, bet visgi nuvaziavau paziureti gyvai ir vat suabejojau. Irgi noriu to zalio bubbles green, tikiuosi kol cia apsigalvosiu, dar jis bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2009 10 14, 23:41)

Tai ir as jau buvau pasiruosus pirkti ten su akcija, bet visgi nuvaziavau paziureti gyvai ir vat suabejojau. Irgi noriu to zalio bubbles green, tikiuosi kol cia apsigalvosiu, dar jis bus  ax.gif

Jei ne paslaptis, dėl ko abejonės iškilo? g.gif Mano vertinimu, Skate pagrindiniai minusai tokie:
autokėdutei reikia papildomų adapterių (patikėkit, kaip pabosta juos uždėt ir nuiminėt)
sėdima dalis neišsitiesia ( o lopšy metų ar dvejų vaiko jau nesutalpinsiu)
maži ratukai - nemaža dardėjimo tikimybė (bet kol neišvažiuosiu į gatvę, tol ir liks tik "tikimybė")

O šiaip tai vežimas thumbup.gif - retai pasitaiko toks "viskas viename".. Ir spalvos fainos..

Aš kažkaip labiau prie GT3 linkstu... Turbūt reiks pirkt žalią, nes oranžinis berniuko atveju kažkaip nesižiūri.. schmoll.gif
Atsakyti
Man adapteriai kedutei neaktualu, nes kedutes nenaudosiu ant vaziuokles. Turiu Maxi Cosi kedute, tai naudosiu tik masinoj. Kadangi vaikiukas gims gruodi, tai su kedute jo tikrai niekur nesiveziosiu lauke.
Sedima dalis turi tris pozicijas, tik kojytes neisitiesia. Bet kadangi vaiko nezadu migdyt sedimam vezime ilga laika, tai tikrai nebus trukumas, jei koki pusvalandi nusnaus ir neistiestom kojom mirksiukas.gif
O del ratuku, tai juk yra amortizatoriai, ju deka ir nedarda.

Aisku, minusus galesiu ivardint tik pradejus naudot. Tobulu vezimu nebuna, minusu turi visi mirksiukas.gif

O GT3 man labai griozdizkas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(eglyc @ 2009 10 14, 21:41)
NA matau per daug nusiskundimu neturit. Eisiu dar karta apziuret  bigsmile.gif

Tai ir as jau buvau pasiruosus pirkti ten su akcija, bet visgi nuvaziavau paziureti gyvai ir vat suabejojau. Irgi noriu to zalio bubbles green, tikiuosi kol cia apsigalvosiu, dar jis bus  ax.gif

Tik va, akcijos tai nebera jau jiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 15 spalio 2009 - 09:49
QUOTE(Blond @ 2009 10 15, 11:50)

O GT3 man labai  griozdizkas ax.gif
Papildyta:

o man kaip tik toks tvirtas, ir visokių "navarotų" pilnas... Bet čia jau kiekvienam savo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man labiau patinka Uno...
Atsakyti
Gal kas kaune turit UNO ir galetumet parodyt ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2009 10 15, 08:46)
Jei ne paslaptis, dėl ko abejonės iškilo?  g.gif  Mano vertinimu, Skate pagrindiniai minusai tokie:
autokėdutei reikia papildomų adapterių (patikėkit, kaip pabosta juos uždėt ir nuiminėt)
sėdima dalis neišsitiesia ( o lopšy metų ar dvejų vaiko jau nesutalpinsiu)
maži ratukai - nemaža dardėjimo tikimybė (bet kol neišvažiuosiu į gatvę, tol ir liks tik "tikimybė")

O šiaip tai vežimas  thumbup.gif - retai pasitaiko toks "viskas viename".. Ir spalvos fainos..

Aš kažkaip labiau prie GT3 linkstu... Turbūt reiks pirkt žalią, nes oranžinis berniuko atveju kažkaip nesižiūri.. schmoll.gif

jau lyg minejau, kad nemacius jo buvau isitikinus, kad lopsys tvirtinasi prie masinos saugos dirzu - man tai aktualu. Po to tas lopsys supasi ant remo, noreciau, kad uzsitvirtintu. Ir dar - pasirode, kad siaurokas lopsys. Visa kita super thumbup.gif Gal nuspresiu masinoj vaika veziot autokedutej, o ne lopsy, tai isbrauksiu sita reikalavima bigsmile.gif Del adapteriu tai man nlb aktualu, nes neplanuoju daznai tvirtinti ant remo kedute. O sedima dalis, kaip kazkur minejo, persiformuoja i lopsy, tai jei vaikiukas uzmigs sedimoj, galima bus islankstyti i lopsi? Na, gal 2 metu vaikeliui ir nelabai patogu, bet as turiu atskira sedima vezima, kuri puikiai naudoju dar iki siol bigsmile.gif

Man gt3 nepatinka kad 3 ratai ir toks nemazas ax.gif

QUOTE(Blond @ 2009 10 15, 09:50)
O del ratuku, tai juk yra amortizatoriai, ju deka ir nedarda.
O GT3 man labai  griozdizkas ax.gif
Papildyta:
Tik va, akcijos tai nebera jau jiems ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O kad ta akcija - 100 litu, tai tikekimes pries kaledas bus didesne smile.gif man tik pavasariui velyvam reikia, tai as kol kas sakiau susirinksiu info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2009 10 15, 14:16)

Man gt3 nepatinka kad 3 ratai ir toks nemazas  ax.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Trys ratai labai patogu - pries tai turejau CHicco trirati. Gal tik atrodo nekaip.. Bet patogumo ir stabilumo atzvilgiu - thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man ir kiti peg peregai patiktu, ale jie beveik visi su dvejom rankenom. Man tikrai reikai istisines, nes kai maziukas atsiras, dukrai bus vos dveji, tai galvoju, kad lauke vezima teks stumdyti viena ranka. Todel likstu prie Uno, vaziuosiu i paroda ziuret, nes niekur paciupineti nera, buvau Kotrynoje sake mazai gauna, o kai gauna tai is karto nuperka.
Atsakyti
Vilniuje Uno prieš gerą mėnesį buvo galima pažiūrėti "Vaikų mieste" Antakalnyje. Man labai patiko. Būtent tai, ko aš ir norėjau. Tik truputį buvo gaila atiduoti tiek pinigėlių, tai labai intensyviai puoliau ieškoti tokio padevėto. Ir ką, prieš savaitę nusipirkome puikų vieno vaikiukio devėtą Uno vežimuką - visai kaip naujas, o kaina tai jau daugiau kaip dvigubai mažesnė. Super. Labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2009 10 16, 08:26)
Vilniuje Uno prieš gerą mėnesį buvo galima pažiūrėti "Vaikų mieste" Antakalnyje. Man labai patiko. Būtent tai, ko aš ir norėjau. Tik truputį buvo gaila atiduoti tiek pinigėlių, tai labai intensyviai puoliau ieškoti tokio padevėto. Ir ką, prieš savaitę nusipirkome puikų vieno vaikiukio devėtą Uno vežimuką - visai kaip naujas, o kaina tai jau daugiau kaip dvigubai mažesnė. Super. Labai džiaugiuosi.

o bandei, vazinetis, kai ratukai gale, mane tas domina ar normaliai vaziuoja? Nes as ne vilniete, o kaune "vaiku mieste"nebuvo.
Atsakyti