[quote=Ksesanko,2010 02 24, 23:43]
[quote=Katulis1028,2010 02 09, 13:00]
Labas, mano mergina vazinejosi culla lopsy su klasikine vaziuokle, taigi galiu papasakot savo ispudzius. Didelis ir erdvus lopsys man buvo pliusas, nes mergina buvo nemaza, o dar ziemos metas.... tai kaip tik buvo. Trukumas buvo tik tas, kad sunkiai tilpdavo i mano masinos salona, ir lopsys ir kedute kartu... Tiesa, toji vasarine lopsio dalis - tinkliukas, taip ir liko nepanaudotas... bet gal del to, kad mums buvo ziemos metas kai ji galejom pritaikyti, o veliau mergina viska norejo matyti... tad kai rinksites pasvarstyt ar verta tie visokie ale priedai
Jei dabar tektu rinktis speju, kad vel butu sis variantas, nebent kazkas dar geresnio atsirastu.
[/quote
Sveiki

niekaip negaliu issirinkti tarp Peg Perego Culla ir Emmaljunga Mondial Duo Combi. Ar galite pakomentuoti kiek naudojote savo vezimeli ir ar turite kokiu nusiskundimu apart nepanaudotos vasarines dalies
[/quote]
as naudojau culla

ir vasarine dalis buvo naudojama lb daznai ! nors gime mergina vasari, bet pavasari ir vasara buvo puiku, visa vasara pravazinejom su tinkliukais, nes zymiai lopsi budavo vesiau ir "ne palapines efektas" ! puikus lopsys! apie emmaljunga negaliu nieko pasakyti nes nebandziau

bet man pliusas cullos dar kad tvirtinasi automobilyje

man labai patiko

kita lopsi rinkciaus tik toki

culla skirtas vasaros leliukams, pigesnis variantas ziemai be priedu vasarai young'as