QUOTE(supermartini @ 2010 03 13, 00:31)
man taip pat patiktu si.
o kokiu minusu turi vezimelis, juk nebuna idealiu..
ar labai kietas vaziavimas?
kaip ratukai?ar ne per glezni?
ar Jusu vaikutis stambus?Maniskis didelis berniukas, ar pakaktu erdves vezimelyje?
aciu
na del minusu, tai siek tiek anksciau minejau - i zeme besibruzinantis ir del to praplystantis pirkiniu krepsys, ir is galiniu ratuku iskrentancios zvaigzdutes (todel jas geriau iskart prisiklijuot).
o daugiau..... ziurint, ko is vezimuko tikites

aisku, jis kietas, jei lyginsit su vezimu dideliais ratais, bet ne kietesnis, nei kiti vezimukai mazais ratukais. yra ten tipo kazkokie amortizatoriai, bet vaziuojant tikrai kratosi, o ypac kai pas mus tokie saligatviai

na bet maniskei tai netrukdo - vaziuodama kartais sako "aaaaaaaa", kuris del kratymosi toks trukciojantis gaunasi
ratukai - normalus ir gana patvarus. man labai patiko, kad jie nedvigubi, kaip kad dazniausiai buna - del to ir svoris mazesnis.
o mano mergyte smulkute - dabar siek tiek virs 10 kg sveria. tai su kombinezonu telpa normaliai, bet dar rudeni bandziau i vezima vokeli idet, tai tada vaikas jau nebetilpo - atrode, kad dirzai jau verzia.
jus pabandykit i baby centra nuvaziuot, jie prekiauja sitais vezimais (tik gal ne visada turi) ir isodinkit vaikuti - tada ir pamatysit, kas ir kaip
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 19, 00:26)
svoris tai ten zenkliai skiriasi
man ydomu ar patvarus tie priekiniai ratukai,nes saligatviai musu Lietuvoi nepavydetini
pirkiniu krepsio jauciu nepatobulino,nes tapati beda ir su peg perego pliko p3,tai is naujausiuose modeliuose,tas krepsys zeme velkasi
nu bijau prisikalbet, bet zinokit patvarus tie ratukai.... mes kai tik nusipirkom ta vezima, isskridom atostogaut i kreta, ir ten tokiais zvirkeliais pasivazinejom, kad ojojoj

su musu saligatviais nera net ka lygint.... ten jau eit sudetinga buvo, o apie vaziavima su tais mazuciais ratukais tai isvis baisu pagalvot. tikrai galvojau, kad nieko nebeliks is to vezimo, nu bet atlaike visus isbandymus