Įkraunama...
Įkraunama...

PEG PEREGO vežimėliai

QUOTE(Ksesanko @ 2010 02 24, 22:43)

Sveiki smile.gif niekaip negaliu issirinkti tarp Peg Perego Culla ir Emmaljunga Mondial Duo Combi. Ar galite pakomentuoti kiek naudojote savo vezimeli ir ar turite kokiu nusiskundimu apart nepanaudotos vasarines dalies smile.gif

turejau su pirmuoju ppg
su antru emmaljunga

jaigu atvirai man daug patogesnis,ir fainesnis emmukas
smagiau rieda,ir tvirtesnis
kokybes atzvilgiu emma pirmauja
Papildyta:
QUOTE(flamencita @ 2010 02 17, 20:22)
Mamos o kaip manot geresnis UNo ar Si.Neapsisprendziu kuri pirkti.Man svarbu, kad nebutu sunkus ir ypac kad gulima padetis butu ilga.Ta prasme kad leliui kojos nenukartu ax.gif manasis ilgakojis labai blush2.gif

labai daug priklauso,kam to vezimelio reikia smile.gif
kokie poreikiai smile.gif
man uno nesimpatiskas
kazkas dar ankciau minejo,kad sunku ant borto uzvaziuoti,kai rankena tam tikroi padety
as imciau Si, zadu ji pirkti,nes arteja vasara,o ir kompaktiskesnis jis man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2010 02 17, 21:22)
Mamos o kaip manot geresnis UNo ar Si.Neapsisprendziu kuri pirkti.Man svarbu, kad nebutu sunkus ir ypac kad gulima padetis butu ilga.Ta prasme kad leliui kojos nenukartu ax.gif manasis ilgakojis labai blush2.gif

na UNO nebandziau, tai komentuot negaliu, bet apie SI patys geriausi atsiliepimai is mano puses 4u.gif pries perkant daug diskutavom su vyru, nes sketuko mums reikejo tik kelionei, tai galvojom, ar verta toki brangu pirkt, bet jis taip mums patiko, kad liko pagrindiniu musu vezimu - anksciau tureta su dideliais ratais pardavem. o dabar nauji SI net su buomeliu - labai gaila, kad pirmuose modeliuose jo nebuvo...
Atsakyti
Sveikos, Mamytes! 4u.gif

O ka tiesiate i PegPerego Naveta lopsi? jo ismatavimai tokie nestandartiniai, jog nei vienas ciuzinukas netelpa.. polisterinio pledo tiesti nesinori.. ka jus tiesiate? ax.gif

Dekui
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 06, 11:09)
Sveikos, Mamytes!  4u.gif

O ka tiesiate i PegPerego Naveta lopsi? jo ismatavimai tokie nestandartiniai, jog nei vienas ciuzinukas netelpa.. polisterinio pledo tiesti nesinori.. ka jus tiesiate?  ax.gif

Dekui

kai salta vilnoni voka ar pleduka, kai silta - nieko
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2010 03 01, 14:46)
na UNO nebandziau, tai komentuot negaliu, bet apie SI patys geriausi atsiliepimai is mano puses 4u.gif  pries perkant daug diskutavom su vyru, nes sketuko mums reikejo tik kelionei, tai galvojom, ar verta toki brangu pirkt, bet jis taip mums patiko, kad liko pagrindiniu musu vezimu - anksciau tureta su dideliais ratais pardavem. o dabar nauji SI net su buomeliu - labai gaila, kad pirmuose modeliuose jo nebuvo...

as kaip tik dabar domiuosi
tai man asmeniskai,net labiau patinka tas be buomelio smile.gif
o ir lengvesnis jis
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 08, 15:26)
as kaip tik dabar domiuosi
tai man asmeniskai,net labiau patinka tas be buomelio smile.gif
o ir lengvesnis jis

na as taip atidziai nenagrinejau. aisku, mazesnis svoris tai tikrai didelis pliusas. bet tai idomu, del buomelio juk svoris labai neturetu padidet. gal dar kazkas ten pasikeite g.gif
o 2009 modeliuose dar buvo problema, kad pirkiniu krepsys blogai padarytas - kad ir kazka labai lengvo isimeti, tai jo apacia vis tiek siekia zeme ir labai greitai pradyla. na bet mes uzsisakem nauja krepsi ir nunesem i atelje kad pamazintu ji ir tvirtesne medziaga apsiutu, tai db viskas gerai. sakau, gal naujuose modeliuose jie pataise ta krepsi g.gif ir dar daugelis mamu skundes, kad zvaigzutes nuo galiniu ratuku pamete, tai gal ir jas pritvirtino rimciau. nes jeigu ne, tai iskart prisiklijuot jas reiktu smile.gif
siaip kaip sketukas tikrai neblogas variantas. buvau vezima draugei paskolinusi i kelione (siaip jie irgi emaljunga vazinejasi), tai visai nesupeike - sake, lelius patogiai ten jautesi ir gerai miegojo. aisku, su emmuku komfortu nera ka lygint, nu bet didesniam vaikui uztenka
Atsakyti
Aš su tokiu klausimu : kur galima pegperego taisyti vežimelius? pas mus strigti pradėjo ratukai doh.gif
Atsakyti
Labuka, norejau paklausti Peg perego skate vezimuku turetoju, ar pakankamai plati siu vezimuku sportine dalis, nes ji kaip suprantu transformuojasi is lopsio? 4u.gif
Atsakyti
labutis,
gal kas esate isbande p-p si vezimelius?
ar tiktu jis stambesniam vaikuciui?
kaip tie , bent is paziuros, siauruciai ratukai, nekliuvineja?
kaip rieda?
aciu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2010 03 01, 15:46)
na UNO nebandziau, tai komentuot negaliu, bet apie SI patys geriausi atsiliepimai is mano puses 4u.gif  pries perkant daug diskutavom su vyru, nes sketuko mums reikejo tik kelionei, tai galvojom, ar verta toki brangu pirkt, bet jis taip mums patiko, kad liko pagrindiniu musu vezimu - anksciau tureta su dideliais ratais pardavem. o dabar nauji SI net su buomeliu - labai gaila, kad pirmuose modeliuose jo nebuvo...

man taip pat patiktu si.
o kokiu minusu turi vezimelis, juk nebuna idealiu.. ax.gif
ar labai kietas vaziavimas?
kaip ratukai?ar ne per glezni?
ar Jusu vaikutis stambus?Maniskis didelis berniukas, ar pakaktu erdves vezimelyje?
aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermartini: 12 kovo 2010 - 23:34
QUOTE(mazuika @ 2010 03 09, 14:30)
na as taip atidziai nenagrinejau. aisku, mazesnis svoris tai tikrai didelis pliusas. bet tai idomu, del buomelio juk svoris labai neturetu padidet. gal dar kazkas ten pasikeite g.gif
o 2009 modeliuose dar buvo problema, kad pirkiniu krepsys blogai padarytas - kad ir kazka labai lengvo isimeti, tai jo apacia vis tiek siekia zeme ir labai greitai pradyla. na bet mes uzsisakem nauja krepsi ir nunesem i atelje kad pamazintu ji ir tvirtesne medziaga apsiutu, tai db viskas gerai. sakau, gal naujuose modeliuose jie pataise ta krepsi g.gif  ir dar daugelis mamu skundes, kad zvaigzutes nuo galiniu ratuku pamete, tai gal ir jas pritvirtino rimciau. nes jeigu ne, tai iskart prisiklijuot jas reiktu smile.gif
siaip kaip sketukas tikrai neblogas variantas. buvau vezima draugei paskolinusi i kelione (siaip jie irgi emaljunga vazinejasi), tai visai nesupeike - sake, lelius patogiai ten jautesi ir gerai miegojo. aisku, su emmuku komfortu nera ka lygint, nu bet didesniam vaikui uztenka

svoris tai ten zenkliai skiriasi
man ydomu ar patvarus tie priekiniai ratukai,nes saligatviai musu Lietuvoi nepavydetini doh.gif
pirkiniu krepsio jauciu nepatobulino,nes tapati beda ir su peg perego pliko p3,tai is naujausiuose modeliuose,tas krepsys zeme velkasi doh.gif
QUOTE(veiva @ 2010 03 12, 16:44)
Labuka, norejau paklausti Peg perego skate vezimuku turetoju, ar pakankamai plati siu vezimuku sportine dalis, nes ji kaip suprantu transformuojasi is lopsio?  4u.gif

neturejau,bet ciupinejau, sportine dalis tikrai labai maza,guldant vaika,ten pie galvos dar lenkesi,tai dar maziau vietos vezime pasidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(supermartini @ 2010 03 13, 00:31)
man taip pat patiktu si.
o kokiu minusu turi vezimelis, juk nebuna idealiu.. ax.gif
ar labai kietas vaziavimas?
kaip ratukai?ar ne per glezni?
ar Jusu vaikutis stambus?Maniskis didelis berniukas, ar pakaktu erdves vezimelyje?
aciu smile.gif

na del minusu, tai siek tiek anksciau minejau - i zeme besibruzinantis ir del to praplystantis pirkiniu krepsys, ir is galiniu ratuku iskrentancios zvaigzdutes (todel jas geriau iskart prisiklijuot).
o daugiau..... ziurint, ko is vezimuko tikites rolleyes.gif aisku, jis kietas, jei lyginsit su vezimu dideliais ratais, bet ne kietesnis, nei kiti vezimukai mazais ratukais. yra ten tipo kazkokie amortizatoriai, bet vaziuojant tikrai kratosi, o ypac kai pas mus tokie saligatviai doh.gif na bet maniskei tai netrukdo - vaziuodama kartais sako "aaaaaaaa", kuris del kratymosi toks trukciojantis gaunasi lotuliukas.gif
ratukai - normalus ir gana patvarus. man labai patiko, kad jie nedvigubi, kaip kad dazniausiai buna - del to ir svoris mazesnis.
o mano mergyte smulkute - dabar siek tiek virs 10 kg sveria. tai su kombinezonu telpa normaliai, bet dar rudeni bandziau i vezima vokeli idet, tai tada vaikas jau nebetilpo - atrode, kad dirzai jau verzia.

jus pabandykit i baby centra nuvaziuot, jie prekiauja sitais vezimais (tik gal ne visada turi) ir isodinkit vaikuti - tada ir pamatysit, kas ir kaip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 19, 00:26)
svoris tai ten zenkliai skiriasi
man ydomu ar patvarus tie priekiniai ratukai,nes saligatviai musu Lietuvoi nepavydetini doh.gif
pirkiniu krepsio jauciu nepatobulino,nes tapati beda ir su peg perego pliko p3,tai is naujausiuose modeliuose,tas krepsys zeme velkasi  doh.gif

nu bijau prisikalbet, bet zinokit patvarus tie ratukai.... mes kai tik nusipirkom ta vezima, isskridom atostogaut i kreta, ir ten tokiais zvirkeliais pasivazinejom, kad ojojoj doh.gif su musu saligatviais nera net ka lygint.... ten jau eit sudetinga buvo, o apie vaziavima su tais mazuciais ratukais tai isvis baisu pagalvot. tikrai galvojau, kad nieko nebeliks is to vezimo, nu bet atlaike visus isbandymus mirksiukas.gif
Atsakyti