QUOTE(Nerutė @ 2010 03 24, 23:06)
erikiuxxx as emiau completo nes:
jei veliau sugalvociau kad noriu uzkloto atskirai ju pirkt nera (bent jau nebuvo, dabar nesidomejau)
ir siaip man jis labai pasiteisino

net vasara vietoj lengvo uzklotelio prisegdavau sita ir neperpucia ir silta miegot

o vesesniu oru man ros uzklojus kuo kitu sitas uzklotukas irgi gerai tuo kas segasi apacioj ir tuo kuo uzklosi nepamesi

nzn ar aiskiai surasiau bet ir dabar imciau completo

ir tikrai is visu mano turetu ir siaip vezintu SKETUKU
SI yra NUMERO UNO
na mes irgi emem completo, bet tik todel, kad nenorejo atskirai parduot.
bet siaip to uzklotelio net nepanaudojom. rudeni bandziau viena karta uzsegt, bet kazkaip suspaustas man ten vaikas atrode (su kombinezonu, batais aprengtas), tai ir nebedejau daugiau. nzn, gal vasara, kai maziau rubu, dar panaudosim. bet siaip tikrai pirkciau be jo
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 26, 16:18)
man labiausiai patiko bee vaziavimas, labai skiriasi nuo SI, dar patiko jo tvirtumas, remas kurkas tvirtesnis, tik SI vezime pakojis geras
bee vezimo vientisa rankena patogesne ir sulankstymas man labiau bee patiko,jau labai atsibodo tie ilgi vezimai,sunkiai telpa man i bagazine

ir bee dydesne amortizacija
tik sakau,pati sedimoji dalis man SI geresne,nes ilgesne ir platesne
nu del amortizacijos tai tikrai nedrysciau gincytis - bee daug geresne, tikrai kur kas minksciau vaziuoja (bent jau kiek pardoj stumdem. nors su viena mamyte del padeveto kalbejau, tai ji sake, kad kietokas tas vezimukas. bet cia vel - ziurint su kuo lyginsi...).
o sulankstymas tai cia jau subjektyvus reikalas...

mes prioriteta sketukams teikiam