Įkraunama...
Įkraunama...

PEG PEREGO vežimėliai

QUOTE(liadukas @ 2010 03 29, 22:56)
Viska supratau, nekreipiu demesio i klaidas smile.gif Gi cia ne koks diktantas  biggrin.gif
As irgi kazkaip prie zalios spalvos labiau linkstu. Gal kad pavasaris "ant nosies", tai to zalumo taip norisi  blush2.gif
Dekui uz patarimus  4u.gif

na sekmes renkantis 4u.gif
ale ziuriu irgi nesimiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 30, 00:47)
na sekmes renkantis  4u.gif
ale ziuriu irgi nesimiega biggrin.gif

Tai kad cia ta laika "persukom", tai niekaip neieinu i vezes su miegais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liadukas @ 2010 03 29, 23:49)
Tai kad cia ta laika "persukom", tai niekaip neieinu i vezes su miegais  biggrin.gif

aisku biggrin.gif
Atsakyti
Merginos kur pirkote savuosius Peg Perego Si? Nes kaip matau labai nedaug kas jais prekiauja. Pasidalinkite info kur pigiau, nes esu sužavėta šito vežimo ir jau dairausi savo princesytei.
Atsakyti
QUOTE(rencukas @ 2010 03 30, 18:18)
Merginos kur pirkote savuosius Peg Perego Si? Nes kaip matau labai nedaug kas jais prekiauja. Pasidalinkite info kur pigiau, nes esu sužavėta šito vežimo ir jau dairausi savo princesytei.

Dabar www.jusuvaikui akcija vyksta šiems vežimėliams smile.gif , iki balandžio 7d.
Dar buvau radusi per skelbiu pardavinėjo už 499, bet spalvytė juoda.
Aš irgi šito vežimėlio dairausi ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rencukas @ 2010 03 30, 18:18)

As irgi tik sioje internetineje parduotuveje www.jusuvaikui radau. Negi daugiau niekas Lietuvoje jais neprekiauja? Na aisku, yra dar Kotrynoje, bet ten jau kaina kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(liadukas @ 2010 03 30, 21:32)
As irgi tik sioje internetineje parduotuveje www.jusuvaikui radau. Negi daugiau niekas Lietuvoje jais neprekiauja? Na aisku, yra dar Kotrynoje, bet ten jau kaina kita  g.gif

www.babymarket dar yra 4u.gif tik ten akciju nera.
Atsakyti
babymarkete yra bet kaina doh.gif as kai ieskojau pigiausia buvo jusuvaikui 4u.gif

QUOTE(liadukas @ 2010 03 29, 22:13)
As renkuosi tarp zalio ir oranzinio. Oranzini matau, Nerute, Jus turite. Gal esate ir zalia gyvai maciusi? Kazi kuri spalvyte grazesne? Simtas balioniuku Jums  4u.gif

gyvai nesu zalio macius blush2.gif tad rinkaus oranzini, nors zalsvas man ir limpa thumbup.gif labiausiai man lipo raudonas blush2.gif nu bet pabijojau pirkt, nes ir taip del geru garbanu maziu mergyte vadindavo laugh.gif dabar jau visas vyras be kasu, matos kad bernas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2010 03 30, 22:32)
babymarkete yra bet kaina  doh.gif  as kai ieskojau pigiausia buvo jusuvaikui  4u.gif
gyvai nesu zalio macius  blush2.gif  tad rinkaus oranzini, nors zalsvas man ir limpa  thumbup.gif  labiausiai man lipo raudonas  blush2.gif  nu bet pabijojau pirkt, nes ir taip del geru garbanu maziu mergyte vadindavo laugh.gif dabar jau visas vyras be kasu, matos kad bernas  thumbup.gif

Ir kaip Jums oranžinis? Foto tai gražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2010 03 30, 22:55)
Ir kaip Jums oranžinis? Foto tai gražiai atrodo.

man tai superiniai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2010 03 30, 22:32)
babymarkete yra bet kaina  doh.gif  as kai ieskojau pigiausia buvo jusuvaikui  4u.gif
gyvai nesu zalio macius  blush2.gif  tad rinkaus oranzini, nors zalsvas man ir limpa  thumbup.gif  labiausiai man lipo raudonas  blush2.gif  nu bet pabijojau pirkt, nes ir taip del geru garbanu maziu mergyte vadindavo laugh.gif dabar jau visas vyras be kasu, matos kad bernas  thumbup.gif

Supratau, aciu 4u.gif Na mano vyras be kasu, bet gal vis tiek raudono neimsiu biggrin.gif
Jau lyg ir apsisprendziau zalsva imti, bet jo neturi siuo metu - reikia uzsisakyti ir laukti 3 savaites. Ogi oranzinis yra vietoje - imi ir jau vaziuoji biggrin.gif Taigi, vis dar nenusipirkus ir neapsisprendus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liadukas @ 2010 03 30, 22:48)
Supratau, aciu  4u.gif  Na mano vyras be kasu, bet gal vis tiek raudono neimsiu  biggrin.gif
Jau lyg ir apsisprendziau zalsva imti, bet jo neturi siuo metu - reikia uzsisakyti ir laukti 3 savaites. Ogi oranzinis yra vietoje - imi ir jau vaziuoji  biggrin.gif Taigi, vis dar nenusipirkus ir neapsisprendus smile.gif

abi spalvytes grazios rolleyes.gif
o kur pirksite? ax.gif

Nerute, mano vaikas ,kad ir aprengtas berniukiskai,visiem vistiek mergaite laugh.gif doh.gif
Atsakyti