Įkraunama...
Įkraunama...

PEG PEREGO vežimėliai

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 31, 00:10)
abi spalvytes grazios  rolleyes.gif
o kur pirksite? ax.gif

Nerute, mano vaikas ,kad ir aprengtas berniukiskai,visiem vistiek mergaite  laugh.gif  doh.gif

Sveiki 4u.gif Na tai tik viena vieta zinau - Jusuvaikui, tai ten ir pirksiu. Daugiau nerandu niekur. O jau ir vyras ragina viena karta apsisprest ir nupirkt ta vezima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liadukas @ 2010 03 30, 23:17)
Sveiki  4u.gif Na tai tik viena vieta zinau - Jusuvaikui, tai ten ir pirksiu. Daugiau nerandu niekur. O jau ir vyras ragina viena karta apsisprest ir nupirkt ta vezima  biggrin.gif

aha vyrai nelabai suvokia,kokia dydele misija issirinkti vezima lotuliukas.gif arba,kaip tie vezimeliai gali tiek kainuoti lotuliukas.gif tik perkant i masina kaloneles ar kazkokias detales,niekad nesusimasto,kodel jos tiek kainuoja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 31, 00:10)
Nerute, mano vaikas ,kad ir aprengtas berniukiskai,visiem vistiek mergaite  laugh.gif  doh.gif

ty pas mus tas pats budavo doh.gif bet dabar nureztos kasos smarkiai verysad.gif tai jau nei per kur i mergyte nepanasus biggrin.gif
Atsakyti
Na aš pagaliau apsisprendžiau, paėmiau ir užsisakiau ta SI wub.gif Vis tos nuolaidos suvilioja...
Norėjau raudonos spalvos, bet nebėra, išparduota verysad.gif Užsisakiau oranžinį. Dabar laukiu, galvoju kad ryt ar poryt turėtų pristatyti.
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2010 03 31, 13:21)
Na aš pagaliau  apsisprendžiau, paėmiau ir užsisakiau ta SI  wub.gif  Vis tos nuolaidos suvilioja...
Norėjau raudonos spalvos, bet nebėra, išparduota  verysad.gif Užsisakiau oranžinį. Dabar laukiu, galvoju kad ryt ar poryt turėtų pristatyti.

Saunuole, pagaliau apsisprendet smile.gif O uzsisaket is jusuvaikui? Mums sake, kad uzsisakius reikia laukti 3 savaites schmoll.gif
Na kai gausite, parasykite ispudzius, ar tikrai jau jis ten toks super duper, kaip atrodo ir kaip cia ji giria smile.gif
Is anksto aciu ir 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liadukas @ 2010 03 31, 14:14)
Saunuole, pagaliau apsisprendet smile.gif O uzsisaket is jusuvaikui? Mums sake, kad uzsisakius reikia laukti 3 savaites  schmoll.gif
Na kai gausite, parasykite ispudzius, ar tikrai jau jis ten toks super duper, kaip atrodo ir kaip cia ji giria  smile.gif
Is anksto aciu ir  4u.gif

Užsisakiau iš jusuvaikui.lt. Kai kuriu prekių reikia laukti, ten ir buna parašyta, o kur parašyta ,,turime sandėlyje" tai supratau kad ilgai laukti nereikės.
Aš tik dėl spalvos abejoju, gal kita reikėjo imti.... aj kaip visada biggrin.gif

Šiaip aš Aria norėjau pirkti, bet kai pamačiau natūroj tai norai pasikeitė smile.gif .
Kai gausiu vežimėlį parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2010 03 31, 15:45)
Užsisakiau iš jusuvaikui.lt. Kai kuriu prekių reikia laukti, ten ir buna parašyta, o kur parašyta ,,turime sandėlyje" tai supratau kad ilgai laukti nereikės.
Aš tik dėl spalvos abejoju, gal kita reikėjo imti.... aj kaip visada  biggrin.gif

Šiaip aš Aria norėjau pirkti, bet kai pamačiau natūroj tai norai pasikeitė  smile.gif .

o kaip įdomu rolleyes.gif
aš irgi ruošiuosi jau tuoj tuoj užsisakyti, tik įkris į sąskaitą pinigai jau ir griebsiu

bet aš nemačius griebsiu blush2.gif

tad noriu mamyčių nuomones išklausyti apie šiuos modeliukus:
ar ne per šviesus g.gif

norėčiau to, bet gal perdaug išlaidų 1,3 metukų vaikui, kuriam vežimėlis nebe taip svarbus, bet vis dar reikalingas g.gif

tas atrodo šiaip sau, bet daugiau nėr iš ko rinktis, kad būtų su buomeliu g.gif
Papildyta:
va dar šito spalva "gyvai" ar ne per tamsi? g.gif
šitas
Atsakyti
lotuliukas.gif geguze 4u.gif nelygu ko nori biggrin.gif Pliko ir Si i esmes beveik tas pats thumbup.gif tik SI bent jau be buomo gerokai lengvesnis thumbup.gif dabar gal jau ir panasaus svorio unsure.gif

as ko gero imciau SI, alia tau maziausiai patinka laugh.gif

melyno neimciau unsure.gif negrazus ma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 01 balandžio 2010 - 20:28
QUOTE(pukiota @ 2010 03 31, 14:45)
Aš tik dėl spalvos abejoju, gal kita reikėjo imti.... aj kaip visada  biggrin.gif

Šiaip aš Aria norėjau pirkti, bet kai pamačiau natūroj tai norai pasikeitė  smile.gif .

Sveiki 4u.gif
norejom ir mes Aria pirkt, nusiunciau vyra i Kotryna apziuret, tai is karto noras praejo g.gif
Taigi, nesulaukus kol Jus gausite, ir as jau siandien emiau ir uzsisakiau wub.gif
Uzsisakiau zalia (kiwi) su visais buomeliais ir uzkloteliais biggrin.gif
Bet mano dar bus tik uz kokio menesio. Tai vis tiek lauksiu Jusu komentaru, nes Jus pirmiau gausite.
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2010 04 01, 22:27)
lotuliukas.gif  geguze  4u.gif  nelygu ko nori  biggrin.gif  Pliko ir Si i esmes beveik tas pats  thumbup.gif  tik SI bent jau be buomo gerokai lengvesnis  thumbup.gif  dabar gal jau ir panasaus svorio  unsure.gif 

as ko gero imciau SI, alia tau maziausiai patinka laugh.gif

melyno neimciau  unsure.gif  negrazus ma  blush2.gif

visgi man to buomelio norisi ir vežimo reik staigiai, negaliu laukt doh.gif
si patiktų, jei būtų šiuo metu su buomeliu, yra tik tas plėmuotai raudonas, kaži kaip gyvai jis žiūrisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 01, 22:14)
si patiktų, jei būtų šiuo metu su buomeliu, yra tik tas plėmuotai raudonas, kaži kaip gyvai jis žiūrisi g.gif

nu uz riuzava ir melyna tikrai tas plemuotas grazesnis blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 01, 22:14)

Kuris plėmuotai raudonas blink.gif ?
"Red step" spalva ?
Jei taip, tuomet tikrai gražiai atrodo thumbup.gif Labai graži sodri raudona gražiai su juodom detalėm žiūrisi. Turim tokį, tikrai nesigailiu šią spalvą ėmusi, nors ilgai abejojau, kurią rinktis..
Atsakyti