QUOTE(Neringa30 @ 2008 11 21, 13:36)
Oi pamiršau amžių parašyti - 2m 7 mėn., jau kaip ir nemažas, bet niekaip ant puodo nekakoja, padaro sysiu, pasiima pampersą, parodo uždėk ir stumia. Nenoriu per prievartą sodinti - bijau, kad išviso nekakos ir gali viduriai užkietėti.Yra taip buvę, kad tempiau vis į tualetą kaku daryti, tai niekaip nepadarė, užtat naktį, kai užmigo, prikrovė pilną pampersą.
Visu pirma manau, kad tai normalu

Vienmečiai mūsų vaikiukai

Manau šis periodonas ne tik mum sunkus, bet ir vaikiukam juo labiau

Tikrai, kaip ir didelis viskam suvokti, bet jis ir suvokia, kad tiek laiko mamytė nereikalavo iš manęs šito. O dabar,,,,
Galiu nuraminti, kad tai praeis tik čiut čiut vėliau pas jus. Neskaičiau per įpatingai jokių lyteratūrų, bet turiu susidarius savo nuomone

Tas persilaužymas vyksta lyg kažkokiais etapais

Nes galiu palyginti su savuoju ir jis mum buvo žymiai ankščiau. Tas nenorėjimas kakoti

Maniškis taipogi kakodavo tik į pampersiuką, bet kuo puikiausiai mokėjome ir ant puoduko. O kas keisčiausia jis slėpdavosi tada jausdavosi lyg saugesnis ir kakodavo. Nesvarbu kur tik, kad pasislėpti ir išlysdavo švytėdamas su kvepiančiu blynu pampe

Bet, kai tai pasidarė jau nebenormalu, nes įprotis buvo bėgti į balkoną vasara buvo arba į spintą

Svečiuose ir lėkdavo į balkoną

Tai galvojau kažko reik imtis

to jum nesiulyčiau
Gal jums ir ateis supratimas, bet maniškiui, tai tesėsi gal pora mėnesių tas slėpimasis ir svarbiausia su dydžiausia šypsena nors aiškindavau, kad taip nieks nedaro, kad tai nenormalu. Tam dalykui yra puodukas tuoletas suvokt suvokdavo, bet po paskutinio tokio dalyko neatsilaikiau ir pašventinau

kilo pykčių jau šitoj temukėj todėl sakau, kad nepropoguoju smurto

Bet kitos išeities nebuvo ir tuo metu paaiškinau, kad tam yra skirtas puodukas. Širdis plyšo man, bet mano sunučio žodžiai buvo tokie: a puodukas,, kaku reik daryti į puoduką,,
Ir mano džiaugsmui jis pradėjo prašytis

Bet kurį laiką man liepdavo išeiti, kad aš jo nestebėčiau, o po to mane pakviesdavo užbaidavome šį ritualą, kaip priklauso. Bet dar buvau sugalvojus dainele ir sysiuko šoki

Jis neša išdidžiai savo turtą į toletą pats ir dainuodami šokam

Padėjo ir tai jam buvo begalo malonus žaidimas