QUOTE(zydra30 @ 2008 06 11, 21:17)
o as labai daig sapnuoju, bet labai stengiuos netiket ir nesiaiskint tu sapnu. nedaznai baisumus sapnuoju, bet paskutiniu metu kazkokie keisti tie sapnai. zinau, kad ir taip gana pergyvenimu, tai stengiuos pamirst. nebent jau taip blogai, kaip kuria cia nakti, kai prabudau visa apsiverkus...
nes kaip rugseje sako, dar gali isikalbeti kanors.
pasiskusiu jums....
man liudna. zinau, kad kvaila, kad tai grazus laikas ir reik dziaugtis, bet atsibodo but namie vienai. niekur negaliu eit, nieko daryt. visa didele,ir stora. laukiau vyro, kaip ir kasdien, o tas tik parleke, pavalge ir isvare futbolo zaist. as ir vel viena su teliku ir kompu draugauju.
skaiciuoju dienas....
Žydra paprasčiausiai tavo baimės dėl vaikelio persiduoda į sapnus, o ir šiaip nėščiųjų sapnai buna keisti. Ir teisingai darai kad netiki ir nenagrinėji tų sapnų, viskas tau bus gerai.
Pabandyk vyrui apšviesti protą, kad tau reikia jo, dviese lengviau laukti, liko tiek nedaug - viena nedidelė savaitėlė
Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2008 06 11, 21:17)
o as labai daig sapnuoju, bet labai stengiuos netiket ir nesiaiskint tu sapnu. nedaznai baisumus sapnuoju, bet paskutiniu metu kazkokie keisti tie sapnai. zinau, kad ir taip gana pergyvenimu, tai stengiuos pamirst. nebent jau taip blogai, kaip kuria cia nakti, kai prabudau visa apsiverkus...
nes kaip rugseje sako, dar gali isikalbeti kanors.
pasiskusiu jums....
man liudna. zinau, kad kvaila, kad tai grazus laikas ir reik dziaugtis, bet atsibodo but namie vienai. niekur negaliu eit, nieko daryt. visa didele,ir stora. laukiau vyro, kaip ir kasdien, o tas tik parleke, pavalge ir isvare futbolo zaist. as ir vel viena su teliku ir kompu draugauju.
skaiciuoju dienas....
Žydra čia tau ko gero baimė dėl vaikelio persiduoda į sapnus. Ir gerai darai kad netiki sapnais ir nesiaiškini jų, viskas tau bus gerai.
Pabandyk vyrui apšviesti protą kad dabar tau jo labai reikia, kartu lengviau laukti, liko tiek nedaug - tik viena nedidelė savaitėlė.
Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2008 06 11, 22:11)
Mane kažkokia depresija puola, nesuprantu kas darosi. Namie bardakai baisuliniai, nekyla rankos tvarkytis, ant vaiko pykstu, ant vyro irgi, nieko nenoriu, tik gulėti ir nieko neveikti, nieko negalvoti. Nu kaip nekenčiu tokios būsenos
Mano kompas kažko užtrumpino, gavosi dvi tos pačios žinutės, galvojau kad neišsisaugojo.
Ir man dažnai būna kad nekyla rankos kažko daryti, kai Justė su Giedrute augo tai vis lėkdavau, tiek visko reikdavo padaryti, vis dėl mergikių stengiaus. O po laidotuvių kažkaip neteko prasmės viskas, kam vargti jei nežinai kas tavęs kitą dieną laukia... O dabar vėl noris lėkti, viską apdirbti, bet kartais sustoji kaip įbesta ir nė krust, vis neapleidžia tas jausmas, kad neverta...

Viešpatie, saugok mano mergytes nuo sunkių ligų ir nelaimių.