QUOTE(zydra30 @ 2008 06 11, 12:55)
vakar ziurejau filma, ten vienas zmogus pasake, kad nelaimiu negali numatyti, turi pergyventi jas. bet uztai tai mus padaro tuo kuo mes esame. nezinau kazkaip panasiai, bet jus supratot, kad mes visos patapom kitokios.kazkaip gan daznai skaitau ar per tv rodo, kaip zmones po nelaimes atranda kazkoki kita gyvenimo kelia, esme. dauguma stengias padeti panasioj situacijoj atsidurusiems kitiems, ar isteigia paramos fondus. manau mes cia irgi susikurem savo paramos centra, kiekviena diena viena kita rupinames, issikalbam, paguodziam kaip mokam.
as nezinojau apie si skyreli, bet jauciau, ieskojau kol radau. ir dabar negaleciau be jo...
as tapau kitokia ... bet ne geresne, atvirksciai, isnyko tas jaunatviskas idealizmas .. realus gyvenimas praplove prota kaip sakant

supratau, kad uztenka svaigt
QUOTE(vadove @ 2008 06 11, 20:05)
as visa laika galvojau, kad baisiausia, kas gali nutikt, tai buna tik pirmus tris nestumo menesius... o pasirodo labai klydau... kaip buna skaudu ir baisu, kai jau atrodo beveik nestumo pabaiga ir nutinka kokia nelaime (liga, nelaiku nubege vandenys, hipoksija ir t.t.).
siandien lygiai 3 savaiteles kaip gime mano Angeliukas.. buvo treciadienis... gal todel man siandien beprotiskai sunku, atrodo sirdis plys pusiau...
Mieloji, laikykis

visas nestumas - pavojingas ir sunkus laikas, savyje nesioji nauja gyvybe, kuria gali bet kada prarast, deja, tai supranti tik kai prarandi ... man taip kvailai skamba tas posakis "nestumas - ne liga", taip ne liga tai daug pavojingiau, nes pavojus kyla tavo vaikui .. bet daznai negali apsisaugot, negali zinot, paslysti gyvenime lygioj vietoj ..
QUOTE(zydra30 @ 2008 06 11, 21:17)
pasiskusiu jums....
man liudna. zinau, kad kvaila, kad tai grazus laikas ir reik dziaugtis, bet atsibodo but namie vienai. niekur negaliu eit, nieko daryt. visa didele,ir stora. laukiau vyro, kaip ir kasdien, o tas tik parleke, pavalge ir isvare futbolo zaist. as ir vel viena su teliku ir kompu draugauju.
skaiciuoju dienas....
nekvaila, zydra, bet tuoj supsi ant ranku vaikeli ir busi labai labai laiminga

o vyrui pasakyk, kad nori, kad jis su Tavim pabutu, juk gims vaikelis kalbos suksis tik apie ji

o beje pradzioj iprast namie sedet isties nelengva, bet augint savo brangenybe labai faina, o kadangi vasara nesunku islekt kazkur pasizmonet
as sapnavau ela sianakt, kad vezu sportiniam vezimeli, ji didele, sedi jau ...
eisim sodint su arielyte gelyciu i lauka

vakar sveriau,tai ziuriu svoris visai nebeauga, nesuprantu

per savaite ne gramo. Teks tikrai primaitint nuo kito men bandyt, o atrodo jau tokia dicke ir rinkiu pilna

bet svoris neuaga nors tu ka

nu nieko, busim manekenes