Tai del gydytoju, tai kitas reikalas - jiems reikia zinot kas kaip buvo. Gydytojams tai tikrai sakysiu, nors mano gydytoja ir taip viska zino.
ai mergaites, ir man kazko labai sunku ant duses pasidare.
del sakimo tai yra taip kad as dazniausei pasakau kad du, bet nekomentoju, arba isvis vengiu atsakimo. nes kelis kartus pasakiau kad vienas tai jauciausi labai slikstei, kaip isdavike!
del sakimo tai yra taip kad as dazniausei pasakau kad du, bet nekomentoju, arba isvis vengiu atsakimo. nes kelis kartus pasakiau kad vienas tai jauciausi labai slikstei, kaip isdavike!
Pritariu tau Bim ir as kai pasakydavau kad neturiu tai net viduj sirdis sudrebedavo...tikriausiai kaip isdavikes
, o siap as daznai pasakoju apie svo suneli man kazkaip gaunas pas dauk ka dabar yra mazu vaiku tai man ir issprusta o mano zygutis taip dare, o jis tai....

Manes neklausdavo, tik pas gydytojus, tai uzknisdavo aiskint kad buvo ir mire. Aij nu ka padarysi. Ir uzknisdavo dar kai laukiaus Arieles aiskint ligoninese kad jau antras nestumas ir kad pirmas mire ir kad neaiski priezastis ir bla bla bla, sakiau uzsirasyt ant kaktos gal, negali pasiskaityt nescios knygelej
juk pirmam lape fetus mortis
man siand ir nekokia nuotaika ..
Arielyte po baseino siandien labai sauniai galvyte laiko
nezinau ar cia sutapimas ar kaip
mat mes ir manksta, masaziuka kasdien darom jai. Fainai, zinot atsibundu ryte ir ziuriu ziuriu i ja ... tokia nuostabi ji man
Tokia tobula ... Tokia grazi ...
Siandien manoji miega ir miega ... Ispudziu daug matyt, pailset noris....

man siand ir nekokia nuotaika ..

pasiskusiu jums....
man liudna. zinau, kad kvaila, kad tai grazus laikas ir reik dziaugtis, bet atsibodo but namie vienai. niekur negaliu eit, nieko daryt. visa didele,ir stora. laukiau vyro, kaip ir kasdien, o tas tik parleke, pavalge ir isvare futbolo zaist. as ir vel viena su teliku ir kompu draugauju.
skaiciuoju dienas....
[/quote]
Sveikutes,
oi zydra zinau sita jausma, nes as ir pati dabar viena gyvenu nuo vasario vidurio, nes vyras jau Klaipedoj dirba, nu aisku tik savaitgaliais susitinkam, bet yra buve savaitgaliu, kai teko mum buti po viena, o siaip tai irgi atsimenu kai dekrete buvau tai pastoviai vyrui atsibosdavau nes zyzdavau, kad man vienai nuobodu

Papildyta:
[quote=Katusik,2008 06 12, 09:18]
nenoriu įžeisti ar įskaudinti tų, kurios savo mažylius prarado dar negimusius

bet man atrodo, kad daug lengviau yra iškęsti netektį, kai savo vaikelio nesi matęs... tada gali jį įsivaizduoti kokį tik panorėsi.
bet kai prarandi jau gimusį vaiką....

visą gyvenimą prisiminsi kas kaip kodėl buvo... kaip atrodė.... kaip kvepėjo.... kokie buvo reanimacijos garsai... ir dar lieka kapas...

Nu kad musu gime negyvas tai nereiskia gi kad mes jo nematem, as tai paprasiau, kad man ji atnestu, as ant ranku laikiau ciupinejau kojytes ir rankytes ir net suspejau per trumpa laika pamatyti i ka jis panasus, jau nebegaliu

Ajuka, o kur jus einat i baseina? as kazkaip galvoju kad ir reiktu?o masaza? ar pati? as tai pati darau o maudyt tai vonioj jau pradejom.As uzsisakiau ortopedini kamuoli tai manksta darysim
QUOTE(ajuka @ 2008 06 12, 16:43)
nezinau ar cia sutapimas ar kaip
mat mes ir manksta, masaziuka kasdien darom jai. Fainai, zinot atsibundu ryte ir ziuriu ziuriu i ja ... tokia nuostabi ji man
Tokia tobula ... Tokia grazi ...

Tie pirmieji metai patys įdomiausi, kai vaikas tiesiog akyse keičiasi...

Nepasakoju svetimiems, aš žinau kiek turiu vaikų, o kitiems nebūtina žinoti, neturiu jėgų kiekvienam pasakoti savo istoriją... Nevisi tai supras, kitam tai tik istorija, kurią galės perpasakoti kitam, pridėdamas savo detales. Ir iš vis nenoriu kalbėti apie tą dieną...
Ir man šiandien ašarų diena, perskaičiau tą straipsnį ir apsiverkiau....
[quote=vadove,2008 06 12, 12:53]
sveikos, brangiosios,
kaip laikotes?
noriu jusu tokio klausimo paklaust. tos mamytes, kurios netekot savo pirmagimiu ir daugiau neturit vaikuciu. jeigu jusu paklausia, ar jus turit vaikuciu? ka jus atsakot? ar sakot kad neturit, tam kad nepasakot savo skaudzios istorijos, ar sakot, kad turit ir pasakot kaip viskas buvo. as cia nekalbu apie artimus zmones, draugus, kurie ir taip viska zino.
Man patiko STT posakis, kai jos sunelis sako: turiu angeliuka
ir as taip dabar sakau.
sveikos, brangiosios,
kaip laikotes?
noriu jusu tokio klausimo paklaust. tos mamytes, kurios netekot savo pirmagimiu ir daugiau neturit vaikuciu. jeigu jusu paklausia, ar jus turit vaikuciu? ka jus atsakot? ar sakot kad neturit, tam kad nepasakot savo skaudzios istorijos, ar sakot, kad turit ir pasakot kaip viskas buvo. as cia nekalbu apie artimus zmones, draugus, kurie ir taip viska zino.
Man patiko STT posakis, kai jos sunelis sako: turiu angeliuka

kai paklausia kiek turiu vaiku pasakau,kad viena. jei klausia kodel neperkam seses, pasakau- turejom sese, bet palaidojom. baigiasi klausimai, nereik daugiau klausinet
Sveikutes, mamytes. Susiradau jusu skyreli tik po didziules nelaimes, kuri uzklupo mus. Praradom savo dukryte. Jai buvo tik 4men. Vis kazko ieskojau, skaitinejau, kol radau jus. Dabar kasdien skaitau jusu skyreli. Siandien man ziauriai sunku, verkiu visa diena. Tad vel skaitineju kaip jus cia laikotes. Atrodo, daug kam siandien ne kokia dienele. LAikykimes

QUOTE(zyzi @ 2008 06 12, 17:02)
Ajuka, o kur jus einat i baseina? as kazkaip galvoju kad ir reiktu?o masaza? ar pati? as tai pati darau o maudyt tai vonioj jau pradejom.As uzsisakiau ortopedini kamuoli tai manksta darysim
Antakalnio vaiku poliklinikos baseine buvom

QUOTE(sandrynja @ 2008 06 12, 19:06)
Sveikutes, mamytes. Susiradau jusu skyreli tik po didziules nelaimes, kuri uzklupo mus. Praradom savo dukryte. Jai buvo tik 4men. Vis kazko ieskojau, skaitinejau, kol radau jus. Dabar kasdien skaitau jusu skyreli. Siandien man ziauriai sunku, verkiu visa diena. Tad vel skaitineju kaip jus cia laikotes. Atrodo, daug kam siandien ne kokia dienele. LAikykimes 

Laikykis, Mieloji, vaikelio netektis mums visoms labai sunki ...

kažkaip baisiai liudna kad paskutiniu metu tiek daug nauju angeleliu mamyciu
laikykites bičiulės, begalo sunku pradet gyvent iš naujo be savo angelėliu