Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

sveikos! su tom dantim tai nesamones visokios, mano pusbroliuj istate inplanta, tai kazkaip blogai tai jam dantenos uzpuliavo, tai tvarke, prisikentejo oi joi! as irgi dantukus tvarkau po biski, jau i gala, kita savaite pas gine, tirimeliu pakartot ir paziuret ar man jau viskas gerai, nes jai ne tai vel gidutis! nusibodo!
begu su pupa i kiema!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 06 02, 16:16)
sveikos! su tom dantim tai nesamones visokios, mano pusbroliuj istate inplanta, tai kazkaip blogai tai jam dantenos uzpuliavo, tai tvarke, prisikentejo oi joi! as irgi dantukus tvarkau po biski, jau i gala, kita savaite pas gine, tirimeliu pakartot ir paziuret ar man jau viskas gerai, nes jai ne tai vel gidutis! nusibodo!
begu su pupa i kiema!

O tai nuo ko tave gydo bim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 06 02, 18:12)
O tai nuo ko tave gydo bim?  g.gif

tai gi pas man zarnino bakterijos, nesveikai daugintys pradejo ir nuo to jos ne ten kur reike, viskas nuo organizmo nusilpnejimo, tai ispradziu rode ir liaukacitus, po pirmo kurso jau rode kad liaukocitu nera, bet po vienes kalonijos buvo tai dave dar viena, jau kitoki kursa, pagal uzsakima gaminomes vaistukus ir gerasias bakterijas geriu prie to, tai dabar kursa antra pabaigeu, palaukiau trys savaites ir vel pasidarisiu tirimukus, nes tos bakterijos seip nieko baisas, bet nestumo metu gali sukialt vaisiaus inkstu uzdegima! tai ir gidausi! dar prie viso to stiprinu imuniteta, nes tos bakterijos jai organizmas nesustipries vel atsiras, tai padarysiu dabar ir jai nieko neras tai dar po men. pakartosiu, ir jai viskas bus gerai tai tada vyra kalbinsiu leliukui!!!! tai va!!!
tuscia cia pas mus paskutiniu metu!
Atsakyti
ilgai laukus isejo internetinis zurnalas su mb "brangiaja" auto
http://www.drifting....ag/002/002.html apie viduri zurnalo, straipsnis pavadintas "Mėsėdė panda". Balta subaru su karboniniu kapotu, bagazines dangciu ir juodu stogu, prieky "saltibarsciu" spalvos zenkliukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 03 birželio 2008 - 07:51
QUOTE(bim @ 2008 06 02, 22:55)
tai gi pas man zarnino bakterijos, nesveikai daugintys pradejo ir nuo to jos ne ten kur reike, viskas nuo organizmo nusilpnejimo, tai ispradziu rode ir liaukacitus, po pirmo kurso jau rode kad liaukocitu nera, bet po vienes kalonijos buvo tai dave dar viena, jau kitoki kursa, pagal uzsakima gaminomes vaistukus ir gerasias bakterijas geriu prie to, tai dabar kursa antra pabaigeu, palaukiau trys savaites ir vel pasidarisiu tirimukus, nes tos bakterijos seip nieko baisas, bet nestumo metu gali sukialt vaisiaus inkstu uzdegima! tai ir gidausi! dar prie viso to stiprinu imuniteta, nes tos bakterijos jai organizmas nesustipries vel atsiras, tai padarysiu dabar ir jai nieko neras tai dar po men. pakartosiu, ir jai viskas bus gerai tai tada vyra kalbinsiu leliukui!!!! tai va!!!
tuscia cia pas mus paskutiniu metu!

Sveikutes,

o tai kaip sita bakterija vadinasi, gal zinai? Ir kokiu tyrimu nustatoma? mirksiukas.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 03, 08:50)
ilgai laukus isejo internetinis zurnalas su mb "brangiaja" auto
http://www.drifting....ag/002/002.html apie viduri zurnalo, straipsnis pavadintas "Mėsėdė panda". Balta subaru su karboniniu kapotu, bagazines dangciu ir juodu stogu, prieky "saltibarsciu" spalvos zenkliukas smile.gif

Vau wub.gif
Atsakyti
tikra vasara taip pas mus tuscia visos lauke
STT, tokie grazus zodziai!kiekviena kart kai tik uzeinu ir skaitau tokios grazios eiles 4u.gif
mes siandien buvom pas gydytoja priaugom 4cm o svorio 700gr.Sake truputi per silpna reik manksta daryt, va tai sportuosim. gerai kad vyrukas buvo ir girdejo kad reik vaika daugiau patampyt, ba jis ja kaip porcelianine laiko taip jau bijo ir as jei pakeliu uz rankyciu tai is kart rekia ka tu darai!
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 06 03, 14:39)
mes siandien buvom pas gydytoja priaugom 4cm o svorio 700gr.Sake truputi per silpna reik manksta daryt, va tai sportuosim. gerai kad vyrukas buvo ir girdejo kad reik vaika daugiau patampyt, ba jis ja kaip porcelianine laiko taip jau bijo ir as jei pakeliu uz rankyciu tai is kart rekia ka tu darai!

as tai saviske pamankstinu ir masazuoju kaip moku is knyguciu beveik nuo gimimo bigsmile.gif bet ji pas mane vis vien vystos ne ka ne greiciau, dabar jau ziuriu beveik galvyte jau nulaiko, bet vis vien pyksta kai ant pilvuko guldau doh.gif

man tai kazkaip neramu del svorio, lipau ant svarstykliu siryt, tai pagal mane ji tik 400g per menesi paaugo g.gif kazkaip mazai, o atrodo tikrai isstypus, gal sakau, mano svarstykles sugedusios g.gif

Atsakyti
prades koses tuoj valgyt jusu mazes paaugs,jei nerekia laimingos vadinasi socios leles
jau geriau liesesnis vaikas nei nutukes
apsodinau begonijom sestadieni, siandien buvau paliet tai nuo saules nukepe(nors lieta kasdiena), parude biski ir ziedeliai cry.gif nu palauksiu savaitele, ziuresiu gal atsigaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 03 birželio 2008 - 16:22
As pas save sode begonijas sodinai praeita vasara, tai man visos nurudavo ir galiaus isvis nudziuvo ... nors priziuretos ir laistytos reguliariai buvo ...
o lele mano laiminga, tad nebesijaudinsiu smile.gif dar su amma kalbejau, sake, as visai maziuke buvau, smulki irgi nedaug priaugdavau smile.gif ir gerai, bus kaip as, smulki bigsmile.gif
Atsakyti

atsiprašau, mergytės, bet perskaičius pašiurpau..........
nesiskaudinkit, tik pas žmones keistas būna sarkazmas, sakyčiau....
čia iš religijos skyrelio, apie šeimos planavimą tokie tekstai:

QUOTE(Karusia @ 2008 06 03, 21:48)
nu tai koks skirtumas gyvens kūdikis ar mirs. visteik pas dievulį nukeliaus  bigsmile.gif  ir žemės vargų nereiks patirti irnesakyk.gif

Atsakyti
aš be žodžių.....
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 06 03, 10:07)
Sveikutes,

o tai kaip sita bakterija vadinasi, gal zinai? Ir kokiu tyrimu nustatoma?  mirksiukas.gif  g.gif
Papildyta:

tepeneli kai eme tai rado zarnino bakterijas, o kaip vadinasi neatsimenu nes labai jau sudedingi pavadinimai, treju rusiu rado ir visos is zarnino tai konsultavausi su treis gyd ir visos ta pati sakie nuo organizmo nusilpnejimo taip buna! va kita savaite nuspriandziau nuvaryt ten kur stt lankosi, ten dar pasikonsultosiu! ir tiremelius pasidarisiu! ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 06 03, 17:38)
as tai saviske pamankstinu ir masazuoju kaip moku is knyguciu beveik nuo gimimo  bigsmile.gif bet ji pas mane vis vien vystos ne ka ne greiciau, dabar jau ziuriu beveik galvyte jau nulaiko, bet vis vien pyksta kai ant pilvuko guldau  doh.gif

man tai kazkaip neramu del svorio, lipau ant svarstykliu siryt, tai pagal mane ji tik 400g per menesi paaugo  g.gif kazkaip mazai, o atrodo tikrai isstypus, gal sakau, mano svarstykles sugedusios  g.gif

viskas gerai su tavo mazule, smulkute bus mergite, mano iki 6 men priauginejo nerealei daug, sakiau dramblys o ne vaikas auga, zandai tai net ant peciu guliedado, o dabar zvirbliu pasidare, tik 12 kg ir 92 cm, kai jos bendraamzei po 16 kg ir apie 1 ugio! viskas bus gerai, vasara karsta uztai ir svoris maziau auga!
Papildyta:
QUOTE(akedite @ 2008 06 04, 00:17)
atsiprašau, mergytės, bet perskaičius pašiurpau..........
nesiskaudinkit, tik pas žmones keistas būna sarkazmas, sakyčiau....
čia iš religijos skyrelio, apie šeimos planavimą tokie tekstai:

blink.gif nesuprantu as tokiu zmoniu! blink.gif be komentaru! blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 03, 18:22)
prades koses tuoj valgyt jusu mazes paaugs,jei nerekia laimingos vadinasi socios leles
jau geriau liesesnis vaikas nei nutukes
apsodinau begonijom sestadieni, siandien buvau paliet tai nuo saules nukepe(nors lieta kasdiena), parude biski ir ziedeliai cry.gif nu palauksiu savaitele, ziuresiu gal atsigaus

tau reikejo jas pries sodinant pripratint prie saules, po truputi isnesenet ir kiekvena diena didint buvima ant saules, tada geles nenudega! mirksiukas.gif gal dar pripras, jai turi galimibe tai laistik kiekviena diena ar kas antra, tik nesaltu vandeliu! mirksiukas.gif
Atsakyti