Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

[quote=Pjuvena po krūmu,2008 10 31, 16:39]
Aš trečia savaitė geriu Nutricap vitaminus ir baigiu pakuotę O'rising ampulių. Staigiai pradėjo augt plaukai blink.gif , nes neseniai dažiau, o jau šaknis vėl reik dažyt, ir ežiukas ant visos galvos, tai vaikštau dabar pasišiaušus, bet laiminga. Plaukai labai blizgėt pradėjo, ir atrodo labai sveiki smile.gif
[/quote

o tos ampules ,tai ka su jom daryt? Kur galima jas isigyti?
Atsakyti
QUOTE(sankariuke @ 2008 10 31, 14:47)
o tos ampules ,tai ka su jom daryt? Kur galima jas isigyti?

Jų yra pirkti Euro vaistinėj. Žalia pakuotė. Joje yra aštuonios ampulės. Aš naudojau po dvi į savaitę, tiesiog įtrindavau tą skystį į galvos odą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 31 spalio 2008 - 14:55
As pati tai naudoju Ginseng ampoles (su zenseniu), tai va jos tai tikrai skatina plauku augima. Ju zinau kur yra Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 10 31, 16:55)
Jų yra pirkti Euro vaistinėj. Žalia pakuotė. Joje yra aštuonios ampulės. Aš naudojau po dvi į savaitę, tiesiog įtrindavau tą  skystį į galvos odą  mirksiukas.gif

Aisku,aciu ,o kiek kainuoja ? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(amazonke @ 2008 10 31, 16:55)
As pati tai naudoju Ginseng ampoles (su zenseniu), tai va jos tai tikrai skatina plauku augima. Ju zinau kur yra Kaune.

As pati vilniete...o jas irgi i oda itrini? Db ta dzintars naudoju pries plovima..uoj ,jei pasakyciau ,ko tik nenaudoju...bet visada galima pabaigus bandyt kazka naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2008 10 31, 15:55)

Kur galima Kaune nusipirki ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sankariuke @ 2008 10 31, 14:59)
Aisku,aciu ,o kiek kainuoja ?  4u.gif

viena ampulė manau kad apie šešis litus. Tiksliai nežinau, nes man nupirko draugė, nes aš ne lt gyvenu 4u.gif
Atsakyti
kiek jus visos daug visko naudojat.. net nebezinau ka dabar naudot..;/ nes as savo plaukucius buvau sugadinus kai buvau blondine.. ten tiesinai.. nenaudojau geru priemoniu.. dar isfelirave buvo.. ir siaip nuo dazymas pakenke jiems.. tai noriu atsiauginti grazius naturalius plaukus.. tai net nezinau ko imtis dbr;/...
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 10 31, 15:39)
Aš trečia savaitė geriu Nutricap vitaminus ir baigiu pakuotę O'rising ampulių. Staigiai pradėjo augt plaukai  blink.gif , nes neseniai dažiau, o jau šaknis vėl reik dažyt, ir ežiukas ant visos galvos, tai vaikštau dabar pasišiaušus, bet laiminga. Plaukai labai blizgėt pradėjo, ir atrodo labai sveiki smile.gif

kaip smagu thumbup.gif o kur pirkai tuos Vit ? Kiek kainuoja ? Kiek kapsulių per dieną reikia gerti? Šian kirpėja 'nudžiugino ' ,kad mano plaukai labai slenka verysad.gif ,o buvau 2 mėn išgėrus Pantogar [ 2 pakuotes po 90 kapsulių ] ,absoliučiai taip išeina nepadėjo ,nepirksiu daugiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 10 31, 21:35)
kaip smagu  thumbup.gif o kur pirkai tuos Vit ? Kiek kainuoja ? Kiek kapsulių per dieną reikia gerti? Šian kirpėja 'nudžiugino ' ,kad mano plaukai labai slenka  verysad.gif ,o buvau 2 mėn išgėrus Pantogar [ 2 pakuotes po 90 kapsulių ] ,absoliučiai taip išeina nepadėjo ,nepirksiu daugiau  schmoll.gif

Aš juos pirkausi iš eBay, pakuotę dviems mėnesiams. Mokėjau apie 110Lt. Reikia gerti po dvi kapsules į dieną.
Atsakyti
Sveikos mergaites!

na as irgi esu daugiau nei 4men is eiles gerusi tuos Pantogar(90tb.) ir poveikio jokio! schmoll.gif tada meciau viska ir negeriau jokiu vitaminu kuri laika- tai plaukai patys atsigavo ir nustojo slinkti... bet va neperseniausiai turejau operacija, tai vel pradejo siek tiek slinkti, reikia kazko imtis vel blink.gif
galvoju gal ir man toki derinuka su tais vitaminais ir ampulytem pabandyti jei tikrai efektyvu... ax.gif
Atsakyti
na o man padejo ampules. smile.gif Lb patiko ALFAPARF melynos, taip pat rene furterer. taciau jas reikia naudoti nuolat, ypac rene f. nes ten kursas mirksiukas.gif ir aisku mityba...kuo daugiau baltymu, mat plaukai susideda is baltymu, ir jei organizmui ju truksta-jis pradeda imti baltymus is palukuciu verysad.gif smile.gif
Atsakyti
IOdomu kas geriau: Dzintars aliejus ar Dzintars balzamas. kuris labiau skatina plauku augima, gal kas galite pasidalinti patirtimi? g.gif
Atsakyti