Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

As katik uzsisakiau Wella SP Energy serum, paneles forumo pradzioje rase kad labai pagreitino plauku augima, tik sakiausi internetu tai su parsiuntimu man gausis apie 60 lt g.gif kaip keista kad salone dvigubai daugiau mokejo g.gif na po savaites tikiuosi gauti, tai parasysiu kokios naujienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 18, 17:06)
as visada didelese lankaus smile.gif kaina apie 20 lt, pati nusipirkau, bet dar nenaudojau.

nium, WeGa, ar jau bandei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 26, 23:00)
nium, WeGa, ar jau bandei?  4u.gif

dar nespejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2008 11 26, 23:49)
As katik uzsisakiau Wella SP Energy serum, paneles forumo pradzioje rase kad labai pagreitino plauku augima, tik sakiausi internetu tai su parsiuntimu man gausis apie 60 lt  g.gif kaip keista kad salone dvigubai daugiau mokejo  g.gif na po savaites tikiuosi gauti, tai parasysiu kokios naujienos  4u.gif

o iš kur užsisakei? 4u.gif Aš tai kai savo mieste kirpykloj klausiau tai 140Lt užsiprašė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 11 27, 09:11)
o iš kur užsisakei? 4u.gif Aš tai kai savo mieste  kirpykloj klausiau tai 140Lt užsiprašė blink.gif

ohmy.gif huh.gif kodel sitaip brangiai nesuprantu, na as tiesiog googlej parasiau Well Sp Energy serum tai man ismete tiek daug puslapiu kur galima uzsisakyti, bet nei vienam, net ir su siuntimo kaina, nesieke tokios kainos kokia Lietuvoj huh.gif pigiausia Beautybay.com buvo, todel per ten sakiausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2008 11 27, 10:19)
ohmy.gif  huh.gif kodel sitaip brangiai nesuprantu, na as tiesiog googlej parasiau Well Sp Energy serum tai man ismete tiek daug puslapiu kur galima uzsisakyti, bet nei vienam, net ir su siuntimo kaina, nesieke tokios kainos kokia Lietuvoj huh.gif pigiausia Beautybay.com buvo, todel per ten sakiausi  g.gif

o kiek siuntimas i lietuva?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 27, 10:25)
o kiek siuntimas i lietuva?

£10.95 + £3.50 (siuntimas i Lietuva) = £14.45 man gaunas uz sita seruma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheba @ 2008 11 22, 16:33)
mergaites, gal kuri nors bandet det krienus? girdejau, kad net nuplikimus atstato

zelatina labai tinka valgyti

QUOTE(princesee @ 2008 11 22, 20:00)

bet nieko negirdejau apie krienus. gal gali smulkiau papasakoti? 

Apie krienus girdėjau, kad reikia jų suktis sumaišyti su raudonu vynu, kažkiek tą butelį palaikyti ir paskui juo tepti šaknis. Proporcijų tiksliai nežinau, o krienus tarkuoti bijau biggrin.gif

Dėl želatino, tai visai teisybė. Aš praktikuoju skanios vaisinės želė valgymą, kai ima labai slinkti plaukai ar lūžinėti nagai. Kartais tik to ir trūksta biggrin.gif , o ir skanu būna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 27, 03:23)
dar nespejau  blush2.gif

kai tik isbandysi, brukstelk kaip, kas su juo, ar patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2008 11 27, 12:33)
£10.95 + £3.50 (siuntimas i Lietuva) = £14.45 man gaunas uz sita seruma  rolleyes.gif

na tai lb normlaiai tikrai, pigiausias variantas. O tu apie ji daug geru gandu girdejus? smile.gif poveikiui pajusti uztenka vienos bonkos?
As naudoju dzintars balzama shwarzckopf tonika, aplecin tonika, visi labai sausina galvos oda, to pasekoja ji trupa-pleiskanojasi lb ;/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 27 lapkričio 2008 - 16:36
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 27, 17:35)
na tai lb normlaiai tikrai, pigiausias variantas. O tu apie ji daug geru gandu girdejus? smile.gif  poveikiui pajusti uztenka vienos bonkos?
As naudoju dzintars balzama shwarzckopf tonika, aplecin tonika, visi labai sausina galvos oda, to pasekoja ji trupa-pleiskanojasi lb ;/

Tai va, ka paneles sito forumo pradzioje rase, tikrai paliko ispudi thumbup.gif beto wella tikrai gera firma, skirta profesionalams, todel ir tikiuosi geru rezultatu. Rase kad sito serumo uztenka metams, aprasyme raso kad jau po 3 menesiu jauciamas skritumas smile.gif Tik va busiu per greit apsigyrus kad uzsisakiau, nes siandien ryte atmete mano uzsakyma, nes mano kortele nera skirta uzsakymams internetu doh.gif nieko keisiu kortele, bet sita seruma zutbut uzsisakysiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
auuuuugam toliau 4u.gif
Atsakyti