Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Krisliukas @ 2008 09 18, 11:40)
As ji irgi naudoju, pritariu, kad labai geras. is tos pacios serijos naudoju seruma ir plauku galiukams.

kas kiek laiko reikia naudoti? Kaip? nerebaluoja plaukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 10 05, 09:30)
Pantagor padeda thumbup.gif Išgėriau vieną pakuotę per du mėnesius ir rezultatus matau. Anksčiau plaukus dažydavau kas 1,5-2 mėnesius, o dabar jau po trijų savaičių dažyti poreikis atsirado. Po mėnesio visai baisu. Kiti nepatogumai atsirado lotuliukas.gif

kur perki? už kiek?
Papildyta:
QUOTE(fresh @ 2008 10 05, 14:57)
90 tablečių apie 104 Lt. Jei plaukai labai slenka, reikėtų vartoti 3 per dieną, jei nelabai, užteks ir vienos per dieną. mirksiukas.gif

o jei neslenka, bet norisi greitesnio augimo - tinka?
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 11 18, 13:23)
o kokios firmos???

ampules firmos Parisienne mirksiukas.gif Eurokose yra
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2008 11 20, 15:16)
o jei neslenka, bet norisi greitesnio augimo - tinka?

Tinka.
Atsakyti
o kaip del siu vitaminu pasalinio poveikio?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 08, 16:23)
biggrin.gif  aisku, zinau ji. Nors dirbau su sia kosmetika (ir vertimas yra mano  blush2.gif ) ir galejau nupikti pigiai jos, vis tiek ne viska dristu is jos pirkti. Papasakosi koks ispudis po panaudojimo.
is zelionos aptekos drasiai perku tik varnalesu alieju ir alieju-sampuna.

šios priemonės kur parduodamos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2008 10 27, 13:48)
tikrai pritariu, visokius papildus ir vitaminus ir dar visokius s... naudojau, bet pradejau vartoti Pantogar ir tikrai pastebejau kad plaukai "eina" i geraja puse, jau vien kai issiplaunu galva ir pradedu dziovint, matosi ant pakausio nauju pridygusiu plaukuciu smile.gif))) ko tikrai anksciau nepastebedavau, vat pageriu 5-6 men ir darau pertrauka, nes negerai jei pripras. niu kaina nemaza, bet kai pamatai poveiki tai ir ta kaina ne tokia baisi pasidaro smile.gif)

o kur perkat jį?
Atsakyti
na visai pasimečiau temą perskaičius biggrin.gif nebežianau ką ir pirkt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 11 20, 15:56)
o kaip del siu vitaminu pasalinio poveikio?

Jei turite omeny Pantogar, tai kai kurios skundžiasi, kad nuo jo beria. Man nėra jokių pašalinių poveikių.

QUOTE(tindiriushka @ 2008 11 20, 16:49)
o kur perkat jį?

Tikriausiai visose vaistinėse būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fresh: 20 lapkričio 2008 - 16:37
QUOTE(fresh @ 2008 11 20, 18:36)
Jei turite omeny Pantogar, tai kai kurios skundžiasi, kad nuo jo beria. Man nėra jokių pašalinių poveikių.
Tikriausiai visose vaistinėse būna.

Man irgi jokių pašalinių poveikių, bet ir jokio efekto doh.gif
Atsakyti
Buvau droge ir neradau to "Dzintars" - sako nebeprekiaus sad.gif
bet nusipirkau va user posted image
gal esat bandžiusios? parašyta, kad nenusiplauti jo, bet jis keistos raudonos spalvos - gal žinot kaip jį naudoti? ar padeda?
Atsakyti
Nusipirkau ampoliu su placenta is Eurokos, kolkas viena tebandziau, ryt bus antra smile.gif bandysiu koki menesi naudot kas antra diena, paskuj i savaite viena karta)taip patare pardaveja), tikiuos rezultatu neblogu blush2.gif
Atsakyti