Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(princesee @ 2008 11 18, 14:00)
o kur isigyti galima?

aš pirkau RIMI, mokėjau apie 14lt g.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 11 20, 14:19)
ampules firmos Parisienne  mirksiukas.gif Eurokose yra

ačiū, jau nusipirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2008 11 20, 23:00)
Buvau droge ir neradau to "Dzintars" - sako nebeprekiaus sad.gif

ane? g.gif o man kaip tik pries kelis men sake, kad bus ir naujas dzintars balzams prekyboje, ne tik dabartinis balzams su aliejuku g.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Cutrin seruma nuo plauku slinkimo ir vyriska Alpecin sampuna, manau jie kazkiek skatina plauku augima, nes galva panaudojus juos keleta savaiciu buvo pilna nauju mazu plaukuciu(kurie pradzioj buvo nesutvarkomi kol paugejo:P )
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2008 11 21, 00:00)
bet nusipirkau va user posted image
gal esat bandžiusios? parašyta, kad nenusiplauti jo, bet jis keistos raudonos spalvos - gal žinot kaip jį naudoti? ar padeda?

kuriam droge buvai? tongue.gif dar vakar pirkau, pilna lentyna buvo, ir balzamo ir aliejaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 22 lapkričio 2008 - 11:46
QUOTE(Dolphin @ 2008 11 22, 01:34)
Nusipirkau ampoliu su placenta is Eurokos, kolkas viena tebandziau, ryt bus antra smile.gif bandysiu koki menesi naudot kas antra diena, paskuj i savaite viena karta)taip patare pardaveja), tikiuos rezultatu neblogu  blush2.gif

Patarė naudot kas antrą dieną, o aš per savaitę du kartus galva teplaunu (nes mano plaukai labai išsausėję) blink.gif tai ką man reikėtu daryt, o kitos, kas kiek laiko naudojat šias ampoles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 11 22, 15:27)
Patarė naudot kas antrą dieną, o aš per savaitę du kartus galva teplaunu (nes mano plaukai labai išsausėję)  blink.gif  tai ką man reikėtu daryt, o kitos, kas kiek laiko naudojat šias ampoles? g.gif

Per savaite 2 kartus - nes seniau kuo dazniau plaudavau, tuo labaiu riebaluodavosi doh.gif

Bet pradzioje naudoki 3 ampoles per sav ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2008 11 21, 23:34)
Nusipirkau ampoliu su placenta is Eurokos, kolkas viena tebandziau, ryt bus antra smile.gif bandysiu koki menesi naudot kas antra diena, paskuj i savaite viena karta)taip patare pardaveja), tikiuos rezultatu neblogu  blush2.gif

QUOTE(Karamel'e @ 2008 11 22, 13:27)
Patarė naudot kas antrą dieną, o aš per savaitę du kartus galva teplaunu (nes mano plaukai labai išsausėję)  blink.gif  tai ką man reikėtu daryt, o kitos, kas kiek laiko naudojat šias ampoles? g.gif

Aš ir nusipirkau šitų ampulyčių. Ten parašyta, kad reikia naudoti kas antrą dieną, aš taip ir darau, dar tik tris sutepiau. O po šių ampulių galvos plauti nereikia mirksiukas.gif. Nemėgstu aš tokių terlionių, bet, ką padarysi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 11 22, 16:10)
Aš ir nusipirkau šitų ampulyčių. Ten parašyta, kad reikia naudoti kas antrą dieną, aš taip ir darau, dar tik tris sutepiau. O po šių ampulių galvos plauti nereikia  mirksiukas.gif. Nemėgstu aš tokių terlionių, bet, ką padarysi...   g.gif

Aš žinau, kad galvos plauti nereikia ax.gif bet ar jas galima įtrinti į sausas šaknis (ta prasme ne į katik išplautą galvą)? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karamel'e: 22 lapkričio 2008 - 14:19
QUOTE(Karamel'e @ 2008 11 22, 14:18)
Aš žinau, kad galvos plauti nereikia ax.gif  bet ar jas galima įtrinti į sausas šaknis (ta prasme ne į katik išplautą galvą)? 4u.gif

Aš trinu ir į sausas, gal nieko blogo mastau.gif
Atsakyti
mergaites, gal kuri nors bandet det krienus? girdejau, kad net nuplikimus atstato ax.gif arba, gal ka nors girdejot apie kauke su konjaku, ricina, kiausiniu... skaiciau kazkur, kad giedre rusyte ja naudoja ax.gif p.s. alpecin sampuna naudojau du kartus, drauge dave pabandyti, pirma karta kai issiploviau plaukus, galvojau kad atradau nerealu sampuna, ir dabar plaukai bus kaip liuto karciai biggrin.gif bet sekanti karta, plaukai taip sukrito, toki ploni pasidare, kad net issigandau blink.gif meciau ji i sona blink.gif paskui internete pasiskaiciau daugiau apie ji, ir nusprendziau nebenaudoti, jis skirtas tik vyrams, ir kazkaip pabaide mintis, kad sportininkam atsargiai ji naudot, nes slapime rodo, tas kofeinas i organizma patenka blink.gif ax.gif bet yra sampunu su kofeinu situ paciu moterims, tik jie vadinasi plantur 39, bet vaistininke sake, kad jie labiau nuo senatvinio plikimo. inernete yra testas, ji padarius ismeta, ar tinka ta sampuna naudoti. manau, kad nereikia persistengt ir su tais plaukuciais, gali but, kad jie per daug visko gauna, ir tai apsunkina saknis, vienu metu, dejau dejau visko as ant ju, o efekto tokio kokio tikejausi nebuvo, nustojau, dabar be sampuno tik kauke kokia uzdedu, kartais namine, ir pradejo tvarkytis tie plaukuciai. jei ju nealinat dazais ir kt dalykais, ir plaukuciai vistiek nekokie, tai ju bukle itakoja kiti dalykai, tada dek nedejes tu ant ju, vistiek rezultato nebus, tokiu atveju - mityba, butinai kas 3 - 4h, ir pakankamai baltymu ir skysciu, ta pati zelatina labai tinka valgyti. beje, plaukam labai stresai kenkia. na, o jei jau plaukuciai paveikti visokiu chemiju, tada jau kitas reikalas, tinka ir kaukes, ir aliejai, ir ampoles, ir nuovirai... na, zodziu ax.gif p.s. siaip, vienokiu ar kitokiu atveju, visada viskas i nauda, tik ka turejau omeny, kad kartais nereikia persistengti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheba: 22 lapkričio 2008 - 15:35
QUOTE(Sheba @ 2008 11 22, 17:33)
mergaites, gal kuri nors bandet det krienus? girdejau, kad net nuplikimus atstato  ax.gif  arba, gal ka nors girdejot apie kauke su konjaku, ricina, kiausiniu... skaiciau kazkur, kad giedre rusyte ja naudoja  ax.gif  p.s. alpecin sampuna naudojau du kartus, drauge dave pabandyti, pirma karta kai issiploviau plaukus, galvojau kad atradau nerealu sampuna, ir dabar plaukai bus kaip liuto karciai  biggrin.gif  bet sekanti karta, plaukai taip sukrito, toki ploni pasidare, kad net issigandau  blink.gif  meciau ji i sona  blink.gif  paskui internete pasiskaiciau daugiau apie ji, ir nusprendziau nebenaudoti, jis skirtas tik vyrams, ir kazkaip pabaide mintis, kad sportininkam atsargiai ji naudot, nes slapime rodo, tas kofeinas i organizma patenka  blink.gif  ax.gif  bet yra sampunu su kofeinu situ paciu moterims, tik jie vadinasi plantur 39, bet vaistininke sake, kad jie labiau nuo senatvinio plikimo. inernete yra testas, ji padarius ismeta, ar tinka ta sampuna naudoti. manau, kad nereikia persistengt ir su tais plaukuciais, gali but, kad jie per daug visko gauna, ir tai apsunkina saknis, vienu metu,  dejau dejau visko as ant ju, o efekto tokio kokio tikejausi nebuvo, nustojau, dabar be sampuno tik kauke kokia uzdedu, kartais namine, ir pradejo tvarkytis tie plaukuciai. jei ju nealinat dazais ir kt dalykais, ir plaukuciai vistiek nekokie, tai ju bukle itakoja kiti dalykai, tada dek nedejes tu ant ju, vistiek rezultato nebus, tokiu atveju - mityba, butinai kas 3 - 4h, ir pakankamai baltymu ir skysciu, ta pati zelatina labai tinka valgyti. beje, plaukam labai stresai kenkia. na, o jei jau plaukuciai paveikti visokiu chemiju, tada jau kitas reikalas, tinka ir kaukes, ir aliejai, ir ampoles, ir nuovirai... na, zodziu  ax.gif p.s. siaip, vienokiu ar kitokiu atveju,  visada viskas i nauda, tik ka turejau omeny, kad kartais nereikia persistengti  blush2.gif  4u.gif

visa sita jau zinojau, ir jau daug kas cia rase apie ta rusytes kauke ax.gif 4u.gif
bet nieko negirdejau apie krienus. gal gali smulkiau papasakoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2008 11 20, 23:00)
bet nusipirkau va user posted image
gal esat bandžiusios? parašyta, kad nenusiplauti jo, bet jis keistos raudonos spalvos - gal žinot kaip jį naudoti? ar padeda?

Man va sitas tai labai nepatiko, kvapas kazkokios mazgotes lieka net po to kai ji pameginau isplaut jau po plovimo(del kvapo perplovinejau), tai ko gero ir liks nesunaudotas.
Atsakyti