Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

QUOTE(Hottea @ 2008 07 04, 13:43)
Ania g.gif  As viena karta per rusiska kanala ziurejau laida apie liaudies medicina - tema buvo plaukai, tai ten dare panasia kauke - ipyle citrinos sulciu i svogunu ir kiso bobelems pirmoje eileje uostyti - sako "ziurekite, is karto kvapo neliko" biggrin.gif
O ir ta drauge nieko apie kvapa nesake..

Tai net nezinau - gal citrinos daugiau deki unsure.gif

na reiks dar karta bandyt bigsmile.gif

o siandien mane sulijo....spekit kaip kvapelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar buvau kirpykloj, dabar tikimės ūgtels ax.gif
pakirpo taip, kad išliktų ilgas kirpimas, gražu rolleyes.gif
Dar jei reguliariai pasitepsiu Čemeryčių vandeniu, išvis gerai bus. o ir šiaip negaliu skūstis, kad plaukai neauga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partena: 05 liepos 2008 - 15:26
As siandien irgi is kirpyklos. Pasidariau "bob'a"... O tai reiskia, kad man nugaroj nureze apie 20cm verysad.gif Na, bet labai nesigailiu. Dabar visi vienodo ilgio. Ir net galiu trumpa kiskio uodegyte susiristi biggrin.gif Auginti bus lengviau. Nes isvaziuoju ten, kur puse metu i kirpykla neisiu thumbup.gif Uzsipirkau dzintars balzamo ir kito gerio. Teks mano plaukams augti - niekur nedings lotuliukas.gif
Atsakyti
man kaip tik trumpi plaukai su bobiskumu nesiasocijuoja, aisku jeigu tinkamas kirpimas:) pasirodyk plauku nuotrauku temoje smile.gif
Atsakyti
ir as rytoj einu i kirpykla ax.gif reikia siek tiek galiukus pakirpti, nors dabar ziuriu, kad dar tikrai grazus, be issisakojimu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 07 05, 17:02)
man kaip tik trumpi plaukai su bobiskumu nesiasocijuoja, aisku jeigu tinkamas kirpimas:) pasirodyk plauku nuotrauku temoje smile.gif

lotuliukas.gif kaip suprantu, kalba buvo visai ne apie bobiskuma lotuliukas.gif o apie kirpimo pavadinimas "bob'as" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 05 liepos 2008 - 16:06

hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamor @ 2008 07 03, 09:13)
blink.gif  blink.gif tu gal atidziau skaityk, kas ka raso, pries rasydama nesamoningus komentarus? doh.gif

Deja as atdziai perskaiciau ir sita komentara parasiau tongue.gif
kazkaip man ne viena taip ir neirode, kodel tie limpantys suktukai butent plauku galiukus gadina...tik visos klykauja, kaip jie ju plaukams netinkami..... g.gif Tai puse plauku lieka nesusuktu, dalis iskrenta...tai plaukai susivelia.....
Atsakyti

Gal as cia pasirodysiu... Tikiuosi labai nesupyksit blush2.gif Dar nepripratau prie saves lotuliukas.gif Atsikeliau siryt ir ciupineju kakla - o ten plauku ner lotuliukas.gif bigsmile.gif
PRIES
user posted image
PO
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2008 07 06, 11:13)
Gal as cia pasirodysiu... Tikiuosi labai nesupyksit  blush2.gif Dar nepripratau prie saves  lotuliukas.gif Atsikeliau siryt ir ciupineju kakla - o ten plauku ner  lotuliukas.gif  bigsmile.gif
PRIES
user posted image
PO
user posted image

Labai grazus naujasis pasikeitimas thumbup.gif Nors ir pries tai labai grazias garbaneles turejai. Cia naturaliai pas tave taip susigarbanoja g.gif
Atsakyti
gal kurios esate naudojusios Dermena sampuna? jei taip tai ar jis tikrai skatina plauku augima?
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 07 06, 10:59)
Labai grazus naujasis pasikeitimas  thumbup.gif  Nors ir pries tai labai grazias garbaneles turejai. Cia naturaliai pas tave taip susigarbanoja  g.gif

drinks_cheers.gif jooooooooo tikrai labai labai graziai "abeji" plaukai biggrin.gif
Atsakyti
Bliiiin! Padariau svogunu kauke... fe jau 2 kartus galva ploviau vistiek tas kvapas doh.gif ... paprasiau jau broliuko kad citrinos man atvestu...
bet ar verta tada ta kauke isvis darit ... manau kad mano plaukai labiau nukentes nuo tu plovimo ir citrinos negu sustipres ir ataugs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2008 07 06, 12:13)
Gal as cia pasirodysiu... Tikiuosi labai nesupyksit  blush2.gif Dar nepripratau prie saves  lotuliukas.gif Atsikeliau siryt ir ciupineju kakla - o ten plauku ner  lotuliukas.gif  bigsmile.gif
PRIES
user posted image
PO
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif super pasikeitimas. Nors as uz ilgus plaukucius,bet labai graziai ir nauja sukuosena! Ir pries ir po - thumbup.gif
Atsakyti