Man, deja, tenka naudoti įvairias fiksavimo priemones, nes kitaip tiesiog neįmanoma. Jei pabandau pasišukuoti plaukai TAIP pasipučia, kad atrodau kaip siaubinga kūtvėla, jei nesišukuoju irgi blogai. Plaukučiai sveiki, blizga. Darau įvairias kaukes. Tačiau jau ta jų struktūra tiesiog žudo. Gal galit ką nors patarti iš naminių būdų kaip tą sutvarkyti?

QUOTE(Eveliina @ 2008 07 08, 08:53)
o jus ilgai ta svoguna su citrina laikot? kazin ar per ilgai laikant, tarkim, per nakti, nenues rugstys plauko? 

as tiek nelaikyciau

Na, as irgi laikas nuo laiko is ilgu plauku padarau gana trumpa sukuosena, bet taip, kad galeciau padaryt romantiskas bangas. Tada truputi pasigailiu, kad nukirpau ilgus palukus, bet buna mano kalte ir toliau vaikstau kaip marilyn monroe banguotais gana trumpais plaukais. Bet tokie atauga labai lengvai. O sita nesamone, kur padare vakar yra visiska katastrofa. Atsiprasau, kad kartojuosi, bet vis dar negaliu atsigaut.
Aciu uz paguoda, kad geras menulis ir augs greitai. Tepliosiu ir aliejum, gal pades. Ir daugiau neisiu i madingas kirpyklas, nes ten net zirkliu neturi, britvas naudoja
Papildyta:
Beje, kitoje plauku temoje parasiau apie super gera buda sustiprinti plaukus. Tai masazas skystu azotu. Tingiu vel rasyti ta pati, pasiskaitykite temeleje "slenka plaukai''. Eisiu ir as i tas proceduras, tikiuosi tas azotas paskatins augima...

QUOTE(Liutuka @ 2008 07 08, 10:59)
Uzjauciu...
As tai savo noru tapau trumpaplauke (peciu dar nesiekia plaukai), bet visi plaukai vienodo ilgio (beveik) ir bus paprasciau atsiauginti.
Galiu paguosti: kirpaisi per "gera" menuli, t.y. jauna. O jis "veikia" plauku augima. O nuskustiems plaukuciams reanimuoti pirmas vaistas - aliejus aliejus ir dar karta aliejus. T.y. spec. serumas plauku galams arba alyvuogiu aliejus. Kai tau, tai manau koki menesi pries kiekviena galvos plovima koki pusvalanduka alyv. alieju reiktu palaikyti.
As tai plaukus dabar spalvinuosi tik dazanciu balzamu... Gal ateity pereisiu prie chna ir basmos - plaukai nerealiai graziai blizga ir sutvirteja. Tik kol ta kose is galvos isplauni
Sekmes auginant kasas. Kazkada reiks pasikirpti... Tik visad sakyk - as auginu plaukus. Tai kirpejos zinos ka tai reiskia

Galiu paguosti: kirpaisi per "gera" menuli, t.y. jauna. O jis "veikia" plauku augima. O nuskustiems plaukuciams reanimuoti pirmas vaistas - aliejus aliejus ir dar karta aliejus. T.y. spec. serumas plauku galams arba alyvuogiu aliejus. Kai tau, tai manau koki menesi pries kiekviena galvos plovima koki pusvalanduka alyv. alieju reiktu palaikyti.
As tai plaukus dabar spalvinuosi tik dazanciu balzamu... Gal ateity pereisiu prie chna ir basmos - plaukai nerealiai graziai blizga ir sutvirteja. Tik kol ta kose is galvos isplauni

Sekmes auginant kasas. Kazkada reiks pasikirpti... Tik visad sakyk - as auginu plaukus. Tai kirpejos zinos ka tai reiskia

Papildyta:
Beje, kitoje plauku temoje parasiau apie super gera buda sustiprinti plaukus. Tai masazas skystu azotu. Tingiu vel rasyti ta pati, pasiskaitykite temeleje "slenka plaukai''. Eisiu ir as i tas proceduras, tikiuosi tas azotas paskatins augima...
oj kaip tave uzjauciu....
nieko, ne dantys - ataugs 
Papildyta:
beja, nusipirkau nat. sheriu sepeti siandien
rezultatas
ne kiek nepesa plauku, kaip gailiuos, kad anksciau nenusipirkau

Papildyta:

QUOTE(princesee @ 2008 07 08, 18:29)
rezultatas

as jau 2 savate negaliu atsidziaugti tuo savo pirkiniu

as nebegaliu nustot sukuotis!

Aš ir jau turiu plokščią šukavimuisi ir apvalų plaukų džiovinimui šepečius su natūraliais šeriais,tuos kur per vidurį ilgesnės tipo žilkos.Nu super
.Turędavau šepečių,kurie tik su natūraliais šeriais nieko nešukuodavo,tik paglostydavo
.

QUOTE(Liutuka @ 2008 07 08, 11:59)
Galiu paguosti: kirpaisi per "gera" menuli, t.y. jauna. O jis "veikia" plauku augima. O nuskustiems plaukuciams reanimuoti pirmas vaistas - aliejus aliejus ir dar karta aliejus.
Dar galėčiau papildyti, kad nutrumpintiems, iškarpytiems, chemiškai pažeistiems plaukams labai gerai pašildyto alyvuogių, kokosų, simondsijų ir kt. aliejų kaukės. Žymiai geresnis poveikis nei nešildyto

Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2008 07 08, 19:29)
rezultatas

Aš jau trejus metus naudoju natūralų šerių šepetį ir tikrai į jokį kitą jo nekeisčiau - plaukai lengvai ir greitai išsišukuoja, nebeturiu vėlimosi problemos, labiau žvilga

QUOTE(morkine @ 2008 07 08, 10:35)
Aciu uz paguoda, bet... 4 metus su tokia pankiska seveliura????????????? Jezauuuuuuuuuuuuuuuuuu...
mano seniau irgi buvo tokia labai isfiliruota sukuosena,tik as pati tokios norejau, man tada labai patiko ir dabar kai paziuriu nuotraukas tai galvoju kad tikrai fainai tada plaukai buvo

QUOTE(princesee @ 2008 07 08, 19:29)
oj kaip tave uzjauciu....
nieko, ne dantys - ataugs 
Papildyta:
rezultatas

Papildyta:

Sakykit,o kur ta nat.seriu sepeti nusipirkt?

QUOTE(GūGa @ 2008 07 08, 20:25)
mano seniau irgi buvo tokia labai isfiliruota sukuosena,tik as pati tokios norejau, man tada labai patiko ir dabar kai paziuriu nuotraukas tai galvoju kad tikrai fainai tada plaukai buvo
bet va as irgi galiu pasakyti, kad tik tretiems metams po tos sukuosenos einant as galejau sulyginti plaukus - tada jie buvo iki ausu ilgio
tik tiek, kad pas mane tokia kaip skiautere seniai seniai buvo, tai ta ilgai labai atauginejo
o siaip juk ir ta iskapryta sukuosena gali normaliai susitvarkyti, su sukom pasuk dziovindama ir bus visai kitokie tie plaukai manau
dar va, nebijok del to su britva isvarymo - nesugadina ji plauko tikrai, tik tiek, kad nuploneje dabar plaukiukai bus visi. bet cia po keliu menesiu jau gali galiukus pakirpti kad tau tiesiai tas plauko galas eitu.. zodizu sekmes atsiauginant, patariu nedaryt cia tokiu problemu, plaukai ne ranka- ataugs 

Tiesiog tai ne mano stilius, ispesiota i visas puses besidraikanti sukuosena ne man