[quote=morkine,2008 07 08, 10:35]
Buvo ir man labai panasi situacija, padare super duper ale madinga sukuosena, is romantisko stiliaus su savo garbanelemis buvau virtusi susivelusia panke..

bet dabar aciu dievui jau plaukai po biski atsigauna (praejo 4 metai)

as asmeniskai kirpykloje nesirodiziau 3 men, apie 1,5 metu laiko nezinojau ka reiskia palaidi vejyje besidraukantys plaukai, nes visuomet bandziau juos kaip nors susegti arba suristi..

beje del dazymo plaukams nera labai gerai dazyti sruogelemis, nes taip jie yra labiau alinami nuo peroksido (na, bent jau taip dabartine mano kirpeja patare)
laukiu nesulaukiu kada turesiu ilgus grazius plaukucius, nes per 4 metus pavyko graziai ir lygiai atsiauginti plaukus tik iki peciu lygio..
tau balionelis

, kaip paguoda, nes zinau, ka tai reiskia..
[/quote
Aciu uz paguoda, bet... 4 metus su tokia pankiska seveliura????????????? Jezauuuuuuuuuuuuuuuuuu... Vakar buvau tokia pikta, kad galvojau paduot ta kirpeja i teisma, kaip dabar madinga uz "garbes ir orumo'' izeidima. Kazkada pries 10 metu viena kvaisa kirpeja irgi buvo nukirpusi panasiai, tai plaukai klaikiai susilpnejo, nusiuro, o atauginejo taip klaikiai ''gabalais'' , kad net gaila buvo i save ziuret... Vienintele viltis, kad mano palukai greitai auga, tad tikiuosi 4 metu nereikes laukt... Pirksiu kokius vitaminus plaukams, viltis durniu motina, gal pades greiciau atsiauginti

Ir ko velnias nese mane i ta galera, vadinama super madinga kirpykla...