Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

QUOTE(Natkkka @ 2008 07 06, 17:10)
Bliiiin! Padariau svogunu kauke... fe jau 2 kartus galva ploviau vistiek tas kvapas  doh.gif  ... paprasiau jau broliuko kad citrinos man atvestu...
bet ar verta tada ta kauke isvis darit ... manau kad mano plaukai labiau nukentes nuo tu plovimo ir citrinos negu sustipres ir ataugs  lotuliukas.gif

Jei plaukuciai labai slenka, svogunas tikrai pades, bet su tuo kavpu reikes ilgokai pavaiksciot unsure.gif jei slinkimas dar proto ribose, bandyk gal juodojo ridiko sultis...jos irgi smirda, bet ne taip baisiai kaip svogunas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 04, 15:54)
na reiks dar karta bandyt  bigsmile.gif

o siandien mane sulijo....spekit kaip kvapelis  lotuliukas.gif

Dbr tokia kalta jauciuosi, kad pati neisbandziusi rekomenduoto recepto cia parasiau fool.gif
Tai pasirodo, ta citrina kvapo neuzmusa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 07 06, 11:59)
Labai grazus naujasis pasikeitimas  thumbup.gif  Nors ir pries tai labai grazias garbaneles turejai. Cia naturaliai pas tave taip susigarbanoja  g.gif

QUOTE(GūGa @ 2008 07 06, 13:13)
drinks_cheers.gif  jooooooooo tikrai labai labai graziai "abeji" plaukai  biggrin.gif

QUOTE(sankariuke @ 2008 07 06, 17:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  super pasikeitimas. Nors as uz ilgus plaukucius,bet labai graziai ir nauja sukuosena! Ir pries ir po -  thumbup.gif

Aciuks drinks_cheers.gif Pas mane buvo issileidziantis cheminis, o nuotraukoj dar buvo susukta su spiraliniais suktukais cool.gif
Sedziu issitepus dzintars balzamu thumbup.gif thumbup.gif Dabar pusmeti nekirpsiu ax.gif
Atsakyti
Nusikirpau ir as viena ar pora cm galiuku, na ka, reiks intensyviai augint tiek pavyzdziu uzkrecianciu prisiskaiciau/ prisiziurejau thumbup.gif , nuo siol pazadu kas plovima det kauke skatinancia augima ant saknu ir galiukus patept naturaliais aliejais, o karta per savaite kokia chemine kauke det bigsmile.gif 4u.gif oj tikiuosi uzteks valios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 07 liepos 2008 - 14:30
Dabar pagalvojau,Dzintars neblukina dažytų plaukų spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 06, 18:16)
Dbr tokia kalta jauciuosi, kad pati neisbandziusi rekomenduoto recepto cia parasiau fool.gif
Tai pasirodo, ta citrina kvapo neuzmusa unsure.gif

baik tu nei tu cia kalta nei ka 4u.gif as vel ja uzsidejau bet sy kart daugiau citrinos idejau ir gal tikrai si kart taip nesmirgejo g.gif bet isdziuve plaukai tai nei tada nei dabar nesmirda thumbup.gif bandau sustiprint plaukus nes gresia slinkimas uz poros menesiu tai dzin man ir tas svoguno kvapas
Atsakyti
o jus ilgai ta svoguna su citrina laikot? kazin ar per ilgai laikant, tarkim, per nakti, nenues rugstys plauko? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu temos, nes man po vakarykscio sumauto apsilankymo kirpykloje ji tapo labai aktuali. Viena super duper madinga kirpeja tipo man padare nauja superini kirpima, nors ir sakiau, kad noriu islaikyti ilgi truputi zemiau peciu. Norejau atsiaugineti, buvo lygus gale. Tai ji su britva nuzarino is visu pusiu, tipo ''del purumo''. Dabar tokie trumpi nukramsnoti plaukai. Kai kirpo sakau, ar jums neatrodo, kad per daug nuimat, sako ne ne, viskas bus labai grazu. ZIAURU. O turejau tiksla atsiauginti ilgus plaukus. Sitie iskramsnoti 15 sluoksniu plaukai, matyt, augs kelis metus. Vienu zodziu, apemusi neviltis... Atrodau kaip panke, nors visada megau romantiska stiliu su bangomis. Gal esate susidure su panasia problema? Kiek laiko patartumete net neprisiartinti prie kirpyklos? Ar visgi reiketu kas menesi sulyginti galus, nors bijau, kad, jei lyginsiu, tai pasidarys ilgis iki ausu... Be to, bijau, kad ''britvinis'' kirpimas sugadino galus ir jie prades skilinet. Tiesa, net nepriduriau, kad norejau is nesekmingai dazytu paluku geltona spalva, padaryti naturalesne spalva. Tai... Tipo patare nudazyt sruogom ir palaipsniui pereit prie dazymo sruogelem, nes ir naturalus plaukai sviesoki. Tai dabar kai nudaze, tai mama mia. Baltos sruogos rudam fone ir viskas pasisiause, tipo ''puru''. SOSSSSSSSSSSSSSSSS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefele @ 2008 07 08, 11:25)
Sveikos, jungiuosi prie jusu temos, nes man po vakarykscio sumauto apsilankymo kirpykloje ji tapo labai aktuali. Viena super duper madinga kirpeja tipo man padare nauja superini kirpima, nors ir sakiau, kad noriu islaikyti ilgi truputi zemiau peciu. Norejau atsiaugineti, buvo lygus gale. Tai ji su britva nuzarino is visu pusiu, tipo ''del purumo''. Dabar tokie trumpi nukramsnoti plaukai. Kai kirpo sakau, ar jums neatrodo, kad per daug nuimat, sako ne ne, viskas bus labai grazu. ZIAURU. O turejau tiksla atsiauginti ilgus plaukus. Sitie iskramsnoti 15 sluoksniu plaukai, matyt, augs kelis metus. Vienu zodziu, apemusi neviltis... Atrodau kaip panke, nors visada megau romantiska stiliu su bangomis. Gal esate susidure su panasia problema? Kiek laiko patartumete net neprisiartinti prie kirpyklos? Ar visgi reiketu kas menesi sulyginti galus, nors bijau, kad, jei lyginsiu, tai pasidarys ilgis iki ausu... Be to, bijau, kad ''britvinis'' kirpimas sugadino galus ir jie prades skilinet.  Tiesa, net nepriduriau, kad norejau is nesekmingai dazytu paluku geltona spalva, padaryti naturalesne spalva. Tai...  Tipo patare nudazyt sruogom ir palaipsniui pereit prie dazymo sruogelem, nes ir naturalus plaukai sviesoki. Tai dabar kai nudaze, tai mama mia. Baltos sruogos rudam fone ir viskas pasisiause, tipo ''puru''. SOSSSSSSSSSSSSSSSS verysad.gif

Buvo ir man labai panasi situacija, padare super duper ale madinga sukuosena, is romantisko stiliaus su savo garbanelemis buvau virtusi susivelusia panke.. doh.gif bet dabar aciu dievui jau plaukai po biski atsigauna (praejo 4 metai) ax.gif as asmeniskai kirpykloje nesirodiziau 3 men, apie 1,5 metu laiko nezinojau ka reiskia palaidi vejyje besidraukantys plaukai, nes visuomet bandziau juos kaip nors susegti arba suristi.. unsure.gif beje del dazymo plaukams nera labai gerai dazyti sruogelemis, nes taip jie yra labiau alinami nuo peroksido (na, bent jau taip dabartine mano kirpeja patare) blush2.gif

laukiu nesulaukiu kada turesiu ilgus grazius plaukucius, nes per 4 metus pavyko graziai ir lygiai atsiauginti plaukus tik iki peciu lygio.. ax.gif

tau balionelis 4u.gif , kaip paguoda, nes zinau, ka tai reiskia..
Atsakyti
[quote=morkine,2008 07 08, 10:35]
Buvo ir man labai panasi situacija, padare super duper ale madinga sukuosena, is romantisko stiliaus su savo garbanelemis buvau virtusi susivelusia panke.. doh.gif bet dabar aciu dievui jau plaukai po biski atsigauna (praejo 4 metai) ax.gif as asmeniskai kirpykloje nesirodiziau 3 men, apie 1,5 metu laiko nezinojau ka reiskia palaidi vejyje besidraukantys plaukai, nes visuomet bandziau juos kaip nors susegti arba suristi.. unsure.gif beje del dazymo plaukams nera labai gerai dazyti sruogelemis, nes taip jie yra labiau alinami nuo peroksido (na, bent jau taip dabartine mano kirpeja patare) blush2.gif

laukiu nesulaukiu kada turesiu ilgus grazius plaukucius, nes per 4 metus pavyko graziai ir lygiai atsiauginti plaukus tik iki peciu lygio.. ax.gif

tau balionelis 4u.gif , kaip paguoda, nes zinau, ka tai reiskia..
[/quote

Aciu uz paguoda, bet... 4 metus su tokia pankiska seveliura????????????? Jezauuuuuuuuuuuuuuuuuu... Vakar buvau tokia pikta, kad galvojau paduot ta kirpeja i teisma, kaip dabar madinga uz "garbes ir orumo'' izeidima. Kazkada pries 10 metu viena kvaisa kirpeja irgi buvo nukirpusi panasiai, tai plaukai klaikiai susilpnejo, nusiuro, o atauginejo taip klaikiai ''gabalais'' , kad net gaila buvo i save ziuret... Vienintele viltis, kad mano palukai greitai auga, tad tikiuosi 4 metu nereikes laukt... Pirksiu kokius vitaminus plaukams, viltis durniu motina, gal pades greiciau atsiauginti verysad.gif Ir ko velnias nese mane i ta galera, vadinama super madinga kirpykla...
Atsakyti
Beje, dar norejau pasakyti kaip as savo plaukus sustiprinau.. ax.gif
viskas daroma vakare: paprasatos priemones - elvital sampunas ir balzamas, SP kauke. Issukuoju labai retom sukom ir su rankom issklaidzius palieku dziuti. smile.gif nerealiai sustiprejo, kai nustojau naudoti plauku dziovintuva, tiesintuva, visokias fiksavimos priemones (putas, laka ar zele). ax.gif dabar plaukai patys is saves yra purus, ir netgi igauna naturalu zvilgesi, ko anksciau niekada nebuvo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefele @ 2008 07 08, 10:25)
Sveikos, jungiuosi prie jusu temos, nes man po vakarykscio sumauto apsilankymo kirpykloje ji tapo labai aktuali. SOSSSSSSSSSSSSSSSS verysad.gif

Uzjauciu... 4u.gif As tai savo noru tapau trumpaplauke (peciu dar nesiekia plaukai), bet visi plaukai vienodo ilgio (beveik) ir bus paprasciau atsiauginti.
Galiu paguosti: kirpaisi per "gera" menuli, t.y. jauna. O jis "veikia" plauku augima. O nuskustiems plaukuciams reanimuoti pirmas vaistas - aliejus aliejus ir dar karta aliejus. T.y. spec. serumas plauku galams arba alyvuogiu aliejus. Kai tau, tai manau koki menesi pries kiekviena galvos plovima koki pusvalanduka alyv. alieju reiktu palaikyti.
As tai plaukus dabar spalvinuosi tik dazanciu balzamu... Gal ateity pereisiu prie chna ir basmos - plaukai nerealiai graziai blizga ir sutvirteja. Tik kol ta kose is galvos isplauni doh.gif
Sekmes auginant kasas. Kazkada reiks pasikirpti... Tik visad sakyk - as auginu plaukus. Tai kirpejos zinos ka tai reiskia drinks_cheers.gif
Atsakyti