Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo presas

QUOTE(jovka @ 2009 04 14, 17:24)
mainait, tik preso gero reikia. Nes iki pirmojo nėštumo jį turėjau idealų, deja, dabar ten problematiška vieta. Žinau, kad sportas padės, bet tam reikia laiko nesusitvarko jis per 4 mėnesius (tik tiek laiko tesportuoju  blush2.gif )

g.gif Gerai, pirmus du - laisvai. Nelabai man jie prie pilvo šokio blush2.gif Bet va likusius tai kai pati atidirbsiu - tada mainysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 12:31)
kodel as nematau verysad.gif

ji neilgai rode ax.gif bet netyciom uzmaciau,norejau pakomentuot,
kazkas sutrukde,po to pamirsau.
Kad jau uzvire diskusijos,tai vel prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 04 14, 16:41)
bezdzione, jei turi atliekanciu papuku ir blauzdos,priimsiu biggrin.gif  biggrin.gif
reikes bandyti vrednos patarimu naudotis biggrin.gif

papuku cia visom reikia tongue.gif
jovak tavo likusiu lasiaku tikrai niekam nereikia mirksiukas.gif
o as ir prazioplinau foto imesk man i viktorijosg@yahoo.com man vis dar motyvacijos ziaaauriai reikia ax.gif
na kas liecia plokscio pilvo ir pilvo ale kaip pas "vyra" tai yra moteru kur pilvo nelemta tureti, o jei atsiseda ir siek tiek oda susigrankscioja tai jos net tai lasiniu vadina arba atsistoja ant svarstykliu kokia 170-180cm ir uz galvos stveriasi: vajeeeee priaugau jau net iki 50 doh.gif dar vakar buvo 45 mirksiukas.gif koks pilvas mano storas paziurek kiek lasiniu ir rodo i kai tai cool.gif ir vaiksto tokia su ale sortais ale stringais kardio padaro tada pasedi ant vieno treniruoklio pastovi prie kito, ir butintai vaiksto pirmyn atgal blink.gif ir ko? klausimas blink.gif ogi masto kaip cia ta pilvo presa pamankstinti geriau pastoveti, pagalvoti ar padaryti tai mirksiukas.gif
o ir privariau doh.gif as tai tik is trenkes dar po to su sabaka pabegiojau ir jau einu dar namie pavarysiu atsilenkimu kol dar ant bangos smile.gif
p.s. vredna i mesk i emaila a blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2009 04 14, 17:21)
Galiu ir šitos dabr paskolint (tik deja turėsiu aš ją tol kol maitinsiu savo pupą), bet va šią vasarą tai mielai prašom biggrin.gif
Oi šlaunų irgi galiu. Raumenukai ten pas men išvystyti. Darau pritūpimus ant vienos kojos, tai gerai treniruojas.  biggrin.gif

O koks cia pratimas su tais pritupimais ant 1kojos? smile.gif As irgi noriu graziu slaunu 4u.gif
Atsakyti
O koks cia pratimas su tais pritupimais ant 1kojos?

Pvz štai šitoks . TIk aišku svorio neimk ir nugarą laikyk kuo tiesiau.

Viktorijag, jo jo būna ir dar ne tik tokių. Ateina ir tokių, kurios daro krūtinės spaudimą su 2kg hanteliais, padaro 5 pakartojimus ir prašo mažesnio svorio svarmenų, nes JAU jaučiasi lotuliukas.gif Būna būna visokių fruktų pasitaiko. Bet nebūtų linksma be jų. cool.gif
Atsakyti
[quote=Bébé,2009 04 14, 23:01]
Pvz štai šitoks . TIk aišku svorio neimk ir nugarą laikyk kuo tiesiau.

Oho, na eisiu bandyti ryt atsikelus ir as si pratima. Aciu uz ji 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(rasiuxxx @ 2009 04 15, 00:22)
Oho, na eisiu bandyti ryt atsikelus ir as si pratima. Aciu uz ji 4u.gif

jei niekada nedarius blynas nebūtinas biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
erginos kam reikia motyvacijos pažiūrėkit šitą progresą mirksiukas.gif O šiaip tam puslapyje pilva visko... 4u.gif
Atsakyti
laba ryta!
viktorijaq, jei vriedna tau atsius,atsiusk man ok? tik jai nezinant lotuliukas.gif

o jus nenorite temos bendraminciuose ar kur, kad pablevyzgoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 04 15, 09:07)

Man tai greičiau perbėgti per Sportą ir Pratimus.... (akim, ne kojom - na ir rašau doh.gif lotuliukas.gif ) Nors - gal... g.gif Gal daugiau sporto paranojikių atsiras lotuliukas.gif
Atsakyti

Labai gera mintis,nes manau jums ten ir vieta,nes cia jau kalbat ne i tema,tikrai kad blevyzgojat 4u.gif ,isivaizduojat kad cia jusu tema ir kitos,ypac kurios nera uzkietejusios sportininkes,negali cia lankytis doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ne tik preso bendramintės 4u.gif aš taip pat negaliu gyventi be sporto salės ir fizinio krūvio. tikiuosi, priimsit pabendraut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2009 04 15, 10:53)
Sveikos, ne tik preso bendramintės  4u.gif aš taip pat negaliu gyventi be sporto salės ir fizinio krūvio. tikiuosi, priimsit pabendraut  4u.gif

nagi nagi pasakojam pasakojam savo pasiekimus biggrin.gif
Papildyta:

tu sugalvojai tai ir kurk 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti