QUOTE(malvea @ 2008 06 20, 09:26)
viska metu valgyt pradedu sportuot
geriau abu variantus suderink
Papildyta:
QUOTE(neringule @ 2008 06 20, 20:02)
visko nereikia, nes ne kas bus
Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 06 20, 21:44)
tada pasilieku keptas bulves bo be ju nelabai apseisiu, o toliau sportuosiu sportuosiu ir dar karta sportuosiu
ir augini mase, taip daro kulturistai
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2008 06 21, 16:10)
į google įvesk "sveika mityba" ir turėsi informacijos daugiau nei reikia
valgyk dagiau varskes produktu, jie savaime degina riebalus:) taip daro sportininkai
Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 06 24, 18:47)
isivaizduojat, pradejau laikytis naujos griestos dietos, pasilaikiau diena ir pasibaige, ot kantrybes turiu
saunuole!
Papildyta:
QUOTE(zuza* @ 2008 06 25, 11:09)
Man jau puse metu praejo,o pilvukas dar yra.niu nieko kaip nors stengsiuos kovoti ir atsikratyti jo
ussiimk plastikos pratimais, padeda
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2008 06 26, 11:14)
Sveikos,
skaitau skaitau aš jūsų temas, o vat vis tiek nerandu vieno dalyko: ką reikia valgyt/nevalgyt, kad pilvas neaugtų? Jei jau kuri atradot, tai pasidalinkit...

Sportuoju jau seniai, labai nuoširdžiai, 3-4-5 kartus per savaitę, visu kūnu esu beveik patenkinta, nu bet pilvas...

Toks įspūdis, kad jis auga toliau... Miltiniais gaminiais nepiktnaudžiauju - nes jų nemėgstu, riebalais - irgi, saldumynai - 25 gr šokolado ryte prie kavos, ir tai tik darbo dienomis... Nebežinau, ką ne taip darau... Vakar pasižiūrėjau, kad bamba baigia pasislėpti riebale ir baisu pasidarė...
valgyk daugiau svieziu kopustu, varskes liesos( varskes produktai savaime degina riebalus) ir daryk plastikos pratimus
Papildyta:
QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 11:22)
Valgymai 5-6 per dieną mažesnėm porcijom labai geras dalykas ir greitina medžiagų apykaitą.
Šiaip pilvui gražiam turėt pirma reikia riebalą numest, o riebalui numest būtina kardio ir suderinta mityba ( į kurią neturėtų kas rytą įeit šokoladas)
Ryte sokoladas tik i nauda, aktyvina medziagu apytaka, gerina nuotaika, skatina darbuotis, veikti:)
mano drauge jau 8metai kai kiekviena ryta valdo juoda sokolada, po puse plytos su kava, jos figura ir pilvukas kaip jaunikls, jai 32metai, aisku ji begioja ir usdiima plastikos pratimais
Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 06 26, 12:49)
kad jau raumenin apaugai, as noriu plokcio be jokiu kvadratuku
jei nori sauso pivuko, reikia pratimus daryti kuo greiciau, tai degina riebalus, ir valgyti varkes produktus ir maziau angliavandeniu
Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 06 26, 16:48)
as tai nieko nesupratau

bet tiekto

va turiu klausima, kiek laiko praleidziate sportuodamos?
as sportuoju ne maziau val., ir stegiuosi megautis tuo ir kad butu gera nuotaika, tada dvigubas rezultatas, poityvas veikia
Papildyta:
QUOTE(vredna @ 2008 06 27, 13:33)
sulyginimui šimte gramų- ananasas apie 0.5 g riebalų; avokadas - apie 25 gr.
Išvadas darykit pačios ką vakare geriau valgyt
tikrai taip
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2008 06 27, 15:28)
Aš juos vienus valgau, citrinpipiriais pabarstydama
Jo, jau vakar visai užsimaniau karate-bo išbandyt...

Gal kitą savaitę ir surizikuosiu, nebuvus ten, nežinau, kiek to pasiruošimo reikia turėti
tobuleji, saunuole