Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo presas

Sveikos 4u.gif
sportuku pilvukui užsiimu kokį mėnesį, geriu daug vandenuko, stengiuosi su kalorijom irgi nepersistengt - bet yra bėda nors užsimušk doh.gif man padidėjo pilvukas verysad.gif tikrai jaučiu, kad po lašinuku yra kietas raumenukas, bet ar gali būti taip, kad dėl to ir riebaliukai visi labiau išsikėlė?

Kažkoks siaubas - tėvus aplankiau sekmadienį tai tėvas net paklausė ar nesilaukiu blink.gif - O AŠ SPORTUOJU! Ir tikrai nesilaukiu.

Gal dar kuriai nors panašiai buvo?..
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 17:04)
Sveikos  4u.gif
sportuku pilvukui užsiimu kokį mėnesį, geriu daug vandenuko, stengiuosi su kalorijom irgi nepersistengt - bet yra bėda nors užsimušk  doh.gif man padidėjo pilvukas  verysad.gif tikrai jaučiu, kad po lašinuku yra kietas raumenukas, bet ar gali būti taip, kad dėl to ir riebaliukai visi labiau išsikėlė?

Papasakok konkreciau, ka darai pilvukui, kokiu kruviu? Ar darai tempimo pratimus?

Atsakyti
Na nieko ypatingo - naminis variantas kiekvieną darbo dieną: apšilimas apie 10 min, tada 20-25 min pilvo presui beigi "šoninei" skirti pratimukai, susirinkti iš žurnalų ir asmeninės patirties (pradedant atsilenkimais baigiant "laiveliais" ir kojyčių kilnojimais), pasisukiojimas 10 min ant disko ir pabaigai tempimas...

ir nuo praeitos savaitės mano namudinį sporto klubą bėgiojimas po pusvalandį po parką papildė - iš tikrųjų tai pradėjus ir išlindo "nėštumas" doh.gif siaubas.

Rezultatus tai matau - lieknėt nuo kaklo pradėjau blush2.gif pagal apimtį po krūtine matau, bet kas ant pilvo daros - tai kaip kokia sporto ir užgyvento turto kova išlindus į paviršių kad būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 11 gegužės 2009 - 20:18
QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 21:17)
Na nieko ypatingo - naminis variantas kiekvieną darbo dieną: apšilimas apie 10 min, tada 20-25 min pilvo presui beigi "šoninei" skirti pratimukai, susirinkti iš žurnalų ir asmeninės patirties (pradedant atsilenkimais baigiant "laiveliais" ir kojyčių kilnojimais), pasisukiojimas 10 min ant disko ir pabaigai tempimas...

ir nuo praeitos savaitės mano namudinį sporto klubą bėgiojimas po pusvalandį po parką papildė - iš tikrųjų tai pradėjus ir išlindo "nėštumas"  doh.gif siaubas.

Neskaitant apsilimo, nuo to nuo ko pradedam treniruote, ta vieta ir labiausiai stiprinam. Tad norint deginti lasinukus nuo pilvo, reikia daryti pratimus pilvukui galiausiai.

Po apsilimo arba po cardio daryk tempima pilvukui - efektyvesnis, nes raumuo pailsejes, nesusitraukes. Taip pat statinis tempimas yra geriau uz spirokliavima.

Darant atsilenkimus, nedaryk didelem amplitudem, pakelk tik pecius.

Man asmeniskai patinka "minti dvirati" - kruvis nera didelis, nes po viena koja nuleidziame, pats tas ne auginti raumenukus, o deginti riebaliukus.
Atsakyti
Tempimą darau tiek po pratimų, tiek po bėgiojimo, su atsilenkimais irgi viskas matau ok.
Dviratis irgi įeina, ir lyg ir netausoju savęs labai su visa mankšta, paprakaituoju kaip reikalas.

bet kodėl tas lašinys išsikėlė, po galais? g.gif

QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 21:31)
Po apsilimo arba po cardio daryk tempima pilvukui - efektyvesnis, nes raumuo pailsejes, nesusitraukes. Taip pat statinis tempimas yra geriau uz spirokliavima.
Darant atsilenkimus, nedaryk didelem amplitudem, pakelk tik pecius.

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 21:35)
bet kodėl tas lašinys išsikėlė, po galais?  g.gif

na nzn nzn... smile.gif is to kiek supratau galiu pasakyti tiek, kad per intesyviai raumuo sustiprintas. daugiau ne mano ziniom ax.gif

dar cia neblogas straipsnis: http://www.tvirtas-k...menu-treniruote
Atsakyti
Oho, gal per stipriai pasakiau - į atletes tai netaikau.. lotuliukas.gif ir tas raumuo kolei kas tai po geru gelbėjimo ratu apsaugotas šildosi - kaipgi įmanoma jį per daug sustiprinti? lotuliukas.gif

QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 21:40)
na nzn nzn... smile.gif is to kiek supratau galiu pasakyti tiek, kad per intesyviai raumuo sustiprintas. daugiau ne mano ziniom  ax.gif

dar cia neblogas straipsnis: http://www.tvirtas-k...menu-treniruote

Atsakyti
o gal tavo laikysena netaisiklinga, ty dubens padetis ? tada pilvas atsikisa...
Atsakyti
tada jau nuo pat senovės turėčiau vaikščiot atsikišus smile.gif bet ne, viskas ten ok su manim smile.gif tik va riebaliukas, iki sportų vienodai tolygiai gyvavęs aplink visą liemenį, subėgo pilvo sritin pasirodyt niekšas doh.gif

QUOTE(vabalas @ 2009 05 12, 09:45)
o gal tavo laikysena netaisiklinga, ty dubens padetis ? tada pilvas atsikisa...

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 05 11, 16:04)
man padidėjo pilvukas  verysad.gif tikrai jaučiu, kad po lašinuku yra kietas raumenukas, bet ar gali būti taip, kad dėl to ir riebaliukai visi labiau išsikėlė?

Gal dar kuriai nors panašiai buvo?..

Man tas pats, o aš maniau, kad man taip vienai, pats presas tvirtėja, bet kartu tie riebalai stumiasi į priekį doh.gif. Šiaip tokie "suskystėję", tai kaip ir ženklas kad tirpsta, bet vaizdelis tai dar žiauresnis nei prieš tai doh.gif

QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 20:40)

Tikrai daug neblogų patarimų, daug ko nežinojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2009 05 11, 20:34)
Papasakok konkreciau, ka darai pilvukui, kokiu kruviu? Ar darai tempimo pratimus?

laba diena marginos smile.gif
as sportuoju jau 11m ir profesonaliai ir kasdieniskai, tikrai per si laikotarpi daug ka supratau ir suzinojau:)
taip kad noriu pasidalinti tuo, ka zinau ir ka pati darau: norint pilvuka isryskinti ir pabrezti presiuko faormas, reikia daryti atsilenkimus ir tiek koju kilnojimus atsigulus, labai letai (pabreziu kam blogai su nugara koju nekilnokite)
jei norite tiesiog sauso pilvuko, darykite pratimu kuo greitesniame tempe, bet teisingai kvepuojan t.y. pries sutraukiant raumeni ikvepti nosimi ir lenktis ar kelti kojas, o iskvepti pro burna kartu su judesiu gryztant atgal.smile.gif
NEPAMIRSKIT TEMPIMO PRATIMU, TAI PRIVALUMAS!!! KUNO LINOJOMS smile.gif
Atsakyti
Valio!! drinks_cheers.gif aišku, čia džiaugsmas pro ašaras lotuliukas.gif , bet smagu sutikt bent vieną kuriai ta pati bėda gyvenimą gadina ax.gif

O kiek laiko jau sportuoji?

QUOTE(ernesin @ 2009 05 12, 13:37)
Man tas pats, o aš maniau, kad man taip vienai, pats presas tvirtėja, bet kartu tie riebalai stumiasi į priekį doh.gif. Šiaip tokie "suskystėję", tai kaip ir ženklas kad tirpsta, bet vaizdelis tai dar žiauresnis nei prieš tai doh.gif

Atsakyti