Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo presas

manes po gimdymo dar pora menesiu klausinedavo kada gimdysiu verysad.gif oj pilvukas susitraukt nenorejo schmoll.gif
Atsakyti
Man jau puse metu praejo,o pilvukas dar yra.niu nieko kaip nors stengsiuos kovoti ir atsikratyti jo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
skaitau skaitau aš jūsų temas, o vat vis tiek nerandu vieno dalyko: ką reikia valgyt/nevalgyt, kad pilvas neaugtų? Jei jau kuri atradot, tai pasidalinkit... biggrin.gif Sportuoju jau seniai, labai nuoširdžiai, 3-4-5 kartus per savaitę, visu kūnu esu beveik patenkinta, nu bet pilvas... blink.gif Toks įspūdis, kad jis auga toliau... Miltiniais gaminiais nepiktnaudžiauju - nes jų nemėgstu, riebalais - irgi, saldumynai - 25 gr šokolado ryte prie kavos, ir tai tik darbo dienomis... Nebežinau, ką ne taip darau... Vakar pasižiūrėjau, kad bamba baigia pasislėpti riebale ir baisu pasidarė... blink.gif
Atsakyti
Valgymai 5-6 per dieną mažesnėm porcijom labai geras dalykas ir greitina medžiagų apykaitą.
Šiaip pilvui gražiam turėt pirma reikia riebalą numest, o riebalui numest būtina kardio ir suderinta mityba ( į kurią neturėtų kas rytą įeit šokoladas) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vredna: 26 birželio 2008 - 09:32
QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 10:22)
( į kurią neturėtų kas rytą įeit šokoladas)  4u.gif

Bet kas kelintą - gali ax.gif Nors skiltelė, a? Matai, mes jau čia bulves ramiai valgėm ax.gif blush2.gif
Tiesa, labas, sveika sugrįžus, pasiilgau Tavo post'ų hi.gif
Mano pilvas paplokštėjo padidinus kardio treniruočių kiekį ir pakeitus jų pobūdį (kardio treniruokliai - į aukšto intensyvumo aerobikos treniruotes) bei lankant laikyseną koreguojančias treniruotes (joga, pilates). Tiesa, labai plokština stresas (asmeninės problemos, artimųjų ligos ir pan.), bet šito sporto jokiu būdu nerekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 26 birželio 2008 - 10:26
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 26, 11:22)
Bet kas kelintą - gali ax.gif Nors skiltelė, a?  Matai, mes jau čia bulves ramiai valgėm  ax.gif  blush2.gif
Tiesa, labas, sveika sugrįžus, pasiilgau Tavo post'ų hi.gif
Mano pilvas paplokštėjo padidinus kardio treniruočių kiekį ir pakeitus jų pobūdį (kardio treniruokliai - į aukšto intensyvumo aerobikos treniruotes) bei lankant laikyseną koreguojančias treniruotes (joga, pilates). Tiesa, labai plokština stresas (asmeninės problemos, artimųjų ligos ir pan.), bet šito sporto jokiu būdu nerekomenduoju.

Nu sveikutė mirksiukas.gif
Aš tai vat lygiai mėnesį laikiausi griežtos mitybos + traniruotės + kardio - jokių nuklydimų į šalį ir vat galiu įmest foto kas gavosi rezultate.
Papildyta:
user posted image

dar reikia likušį lašinį numest ir bus čiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 11:44)
Nu sveikutė  mirksiukas.gif
Aš tai vat lygiai mėnesį laikiausi griežtos mitybos + traniruotės + kardio -  jokių nuklydimų į šalį ir vat galiu įmest foto kas gavosi rezultate.
Papildyta:
user posted image

dar reikia likušį lašinį numest ir bus čiki  smile.gif

kad jau raumenin apaugai, as noriu plokcio be jokiu kvadratuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 06 26, 11:49)
kad jau raumenin apaugai, as noriu plokcio be jokiu kvadratuku g.gif

apetitas kyla bevalgant lotuliukas.gif iš pradžių ir aš tik plokščio norėjau, poto jau ir raumenukų užsimaniau biggrin.gif
Šiaip jei lašinį normaliai numesi ir treniruosi presą tai nori nenori kažkiek matysis kvadratėliai
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 11:44)
Nu sveikutė  mirksiukas.gif
Aš tai vat lygiai mėnesį laikiausi griežtos mitybos + traniruotės + kardio -  jokių nuklydimų į šalį ir vat galiu įmest foto kas gavosi rezultate.
Papildyta:
dar reikia likušį lašinį numest ir bus čiki  smile.gif

Įdėtas darbas, aišku, matosi thumbup.gif drinks_cheers.gif Na, kaip tikra lietuvė, pasakyčiau, kad 8 kvadračiukai geriau, bet kad pati nelabai juos turėjau biggrin.gif
Tiesa, kad mamkos iš temos neišsibėgiotų - greitai visas paguodi, kad tų kvadračiukų per mėnesį tikrai negaus, jei dar nebus įdėta kelių mėnesių ar metų darbo iki to biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 11:51)
Šiaip jei lašinį normaliai numesi ir treniruosi presą tai nori nenori kažkiek matysis kvadratėliai

Taip. Kada daugiau, kada mažiau, kada tik judesy, bet matosi. Nepatinka - dings per kelias savaites - anokia čia bėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 26 birželio 2008 - 12:52
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 26, 13:49)
Įdėtas darbas, aišku, matosi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Na, kaip tikra lietuvė, pasakyčiau, kad 8 kvadračiukai geriau, bet kad pati nelabai juos turėjau biggrin.gif
Tiesa, kad mamkos iš temos neišsibėgiotų - greitai visas paguodi, kad tų kvadračiukų per mėnesį tikrai negaus, jei dar nebus įdėta kelių mėnėsių ar metų darbo iki to biggrin.gif

tai apatinio lašinio nuimt niekaip iki galo neina nors tu ką biggrin.gif

O darbo tai tikrai ne mėnesiuj čia ir ne dviem biggrin.gif aš salėn jau virš dviejų metų pirdinu kelis kart savaitėn.
Tik pradžioj gal labiau kojas akcentavau, o paskutinį pusmetį labiau viršų akcentuoju ir žiauriai mitybą žiūriu smile.gif
Biški pagal proporcijas pečių trūkumas pas mane tai 3 treniruotės viršui - 1 kojom. Kardio po kiekvienos viršaus treniruotės, o presą darau 2 k. savaitėn 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 26, 13:51)
Nepatinka - dings per kelias savaites - anokia čia bėda.

dings žyyyyyyyymiai greičiau nei atsiras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 10:22)
Šiaip pilvui gražiam turėt pirma reikia riebalą numest, o riebalui numest būtina kardio ir suderinta mityba ( į kurią neturėtų kas rytą įeit šokoladas)  4u.gif

Na, šokolado aš neatsisakysiu, bo tai viens iš nedaugelio malonumų - o ir ar tikrai daug reiškia tie 25 gr (4 langučiai) juodo kartaus šokolado kas rytą darbo dienomis? biggrin.gif Na jei tikrai jis toks reikšmingas, aišku, galiu ir nevalgyti... Bet be kavos nepabundu, o viena kava man neskani. Beje, kavą vartoju taip pat: 100 ml kartą per darbo dieną biggrin.gif
Riebalo neturiu beveik niekur, sveriu 50-52 kg su 168 cm ūgiu, tėra tik tas bjaurus pilvinis lašinys. Valgau maždaug 5 kartus per dieną po mažai - tiek, kad nesijausčiau alkana, vakarais dažnai visai nebevalgau.

QUOTE(Bezdžionė @ 2008 06 26, 11:22)
Tiesa, labai plokština stresas (asmeninės problemos, artimųjų ligos ir pan.), bet šito sporto jokiu būdu nerekomenduoju.

Ir šitą sportą propaguoju pastaruosius keletą metų, bet nuo jo tiesiog krenta svoris, įdumba skruostai, beria spuogais, o pilvas - puikuojasi vietoj. Nepadeda biggrin.gif

QUOTE(vredna @ 2008 06 26, 13:56)
O darbo tai tikrai ne mėnesiuj čia ir ne dviem  biggrin.gif  aš salėn jau virš dviejų metų pirdinu kelis kart savaitėn.

Nu, aš sportuoju be pertraukų jau virš 3 metų. Pastaruoju metu tep: step - anticeliulitinė - kūno modeliavimas - kūno modeliavimas. Geležų tampyti nevaikštau, nemėgstu, einu į aerobikas. Ar reikėtų ką nors iškeisti į dar vieną step'ą? g.gif

Pasiryžau galų gale lemtingam karui su pilvu, bo netinka jis prie mano gražios figūros cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 06 26, 15:07)
Na, šokolado aš neatsisakysiu, bo tai viens iš nedaugelio malonumų - o ir ar tikrai daug reiškia tie 25 gr (4 langučiai) juodo kartaus šokolado kas rytą darbo dienomis? biggrin.gif  Na jei tikrai jis toks reikšmingas, aišku, galiu ir nevalgyti... Bet be kavos nepabundu, o viena kava man neskani. Beje, kavą vartoju taip pat: 100 ml kartą per darbo dieną biggrin.gif
Riebalo neturiu beveik niekur, sveriu 50-52 kg su 168 cm ūgiu, tėra tik tas bjaurus pilvinis lašinys. Valgau maždaug 5 kartus per dieną po mažai - tiek, kad nesijausčiau alkana, vakarais dažnai visai nebevalgau.
Ir šitą sportą propaguoju pastaruosius keletą metų, bet nuo jo tiesiog krenta svoris, įdumba skruostai, beria spuogais, o pilvas - puikuojasi vietoj. Nepadeda biggrin.gif
Nu, aš sportuoju be pertraukų jau virš 3 metų. Pastaruoju metu tep: step - anticeliulitinė - kūno modeliavimas - kūno modeliavimas. Geležų tampyti nevaikštau, nemėgstu, einu į aerobikas. Ar reikėtų ką nors iškeisti į dar vieną step'ą? g.gif

Pasiryžau galų gale lemtingam karui su pilvu, bo netinka jis prie mano gražios figūros cool.gif

Kyla visokių minčių, kurios gali būti kvailos - atsiprašau - sunku ką nors pasakyti, kai bendrauji tik virtualiai - gal labai nepataikysiu ar nusišnekėsiu - nematau blush2.gif
1. Problema - įsivaizduojama - na, mums, moteriškėms, vis norisi geriau ir geriau - bet - neįsižeisk - gal labai nepataikiau - virtualaus bendravimo trūkumas.
2. Gal laikysena - na, aš čia pagal save - kuo daugiau sėdžiu, tuo daugiau "smengu", formuojasi susikūprinusi laikysena ir dar bando atsikišti pilvas, bet kvadratėliai čia ne prie ko.
3. Pripratai prie krūvio - va todėl ir nekenčiu vien aerobikos, ir man ten patinka - viską rodo treneris, nieko nereikia galvoti, bet masinis variantas visada yra masinis, ne individuali programa, kur koreguojamas intensyvumas, raumenyno proporcijos. Gal pabandyk pakeisti dar intensyvesne kardio - tae bo, kick box ar pan. Anticeliulitinė ir kūno mod. paprastai būna žemesnio intensyvumo, bet čia priklauso ir nuo klubo, trenerio, bendro grupės pasiruošimo - gali būti visaip. Pasisunkink jėgos tren., jei išeina - pabandyk pumpt, intervalinę. Aš pati pabėgau iš aerobikos vasarai vien dėl to, kad žemas intensyvumas. Dar gal pabandyk kokią jogą ar pilates - man kažkaip ten labiau dirba apatinis presas ir daugiau tempimo, kūno kontroliavimo, bet čia individualu.
4. Daugiau jėgos tren. - augs raumenynas, nes svoris ne toks ir didelis - tada maskuosis pilvas (gal ten raumuo) - bet čia jau labai iš kavos tirščių nematant.

Dėl maisto - gal vakare kokios liesos varškės ar vištos krūtinėlės, žuvies - jei norisi. Aš praalkčiau, bet čia individualiai. Šokoladas - na, gal ir nedaug, bet pavalgyk gi ryte - man tik apetitas sukiltų po tokių pusryčių, bet - skirtingos gi mes ax.gif
Gal nusišnekėjau - nematau Tavęs, nesupyk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 26 birželio 2008 - 14:44