Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauginės priemonės

QUOTE(Alexia @ 2011 04 28, 10:16)
O kodel nenaudoji ? Nesvarbu, kad ruda esi, juk saule oda sendina as jau nesakau, kad ji is vis kenkia  doh.gif

Balta esu, nuo soliarumu kiek parudus, bet bijau, kad su apsauginiu kremu neidegsiu :/
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2011 04 28, 12:50)
Balta esu, nuo soliarumu kiek parudus, bet bijau, kad su apsauginiu kremu neidegsiu :/

As Kretoje labai labai baisiai nudegiau pecius... Nors esu visiska baltaode, bet pecius taip griebe, kad paskui cypiau, todel geriau plonu sluoksniu nors pasitepk, arba bent jau vaikisku aliejuku kai grysi po visu saules voniu, nes oda saugoti reikia, ypac mums, baltaodems wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2011 04 28, 11:50)

Labiau reiktų bijoti vėžiu susirgti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2011 04 28, 11:50)

Aš tai ko kito labiau bijočiau ...
Įdegsite ir su apsauginiu. Nors kai aš buvau jauna irgi nelabai paisiau, o ir niekas nekalbejo tuo metu apie žalingą saulės poveikį. O šiais laikais kai informacijos pilna kaip saugotis ir pan. tokie klausimai iškyla doh.gif Ne į Palangą važiuojate, į pietus, kur saulė daug piktesnė. Nežalokit savo sveikatos dėl kažkokio tai įdegio doh.gif Na aš čia visai ne į temą, bet nesusilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 04 28, 14:09)
Aš tai ko kito labiau bijočiau ...
Įdegsite ir su apsauginiu. Nors kai aš buvau jauna irgi nelabai paisiau, o ir niekas nekalbejo tuo metu apie žalingą saulės poveikį. O šiais laikais kai informacijos pilna kaip saugotis ir pan. tokie klausimai iškyla  doh.gif Ne į Palangą važiuojate, į pietus, kur saulė daug piktesnė. Nežalokit savo sveikatos dėl kažkokio tai įdegio  doh.gif Na aš čia visai ne į temą, bet nesusilaikiau.

Va va, ypac dabar reikia oda saugoti nuo saules. Su soliariumais as jau pasimokiau. Klykiau rekiau kaip man reikia rudos odos, bet kai nuejau pas odos gydytoja ir itare, kad rado augliuka, pasibaige visi norejimai eiti i soliariumus, o ir dabar labiau saugoju oda nei bet kada anksciau.

Deginkites, tik atsargiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2011 04 28, 12:50)

Jūs matyt iš Lietuvos išvažiavus nebuvote jeigu galvojate kiek parudavus soliariume, teptis ten losijonu skatinančiu įdegį blink.gif Tokiu atveju jums gresia rimtas nudegimas. Labai rimtai siūlau pasiimti bent jau su 20 SPF kokį kremą.
Mes prieš važiuodami į pietus su vyru visada nueiname į soliariumą, ir ne vieną ir ne kelis kartus, tam, kad oda šoko negautų, bet ten visada tepamės gan stipriu apsauginiu kremu, ir grįžtam gerai įdegę
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 04 28, 14:45)
Jūs matyt iš Lietuvos išvažiavus nebuvote jeigu galvojate kiek parudavus soliariume, teptis ten losijonu skatinančiu įdegį  blink.gif Tokiu atveju jums gresia rimtas nudegimas. Labai rimtai siūlau pasiimti bent jau su 20 SPF kokį kremą.
Mes prieš važiuodami į pietus su vyru visada nueiname į soliariumą, ir ne vieną ir ne kelis kartus, tam, kad oda šoko negautų, bet ten visada tepamės gan stipriu apsauginiu kremu, ir grįžtam gerai įdegę

Gal butu nelabai grazu teigti buvo ar nebuvo zmogus isvaziaves is LT... nono.gif 4u.gif Kartais kiti nesusimasto, kad saule tokiuose krastuose yra daug kartu kaitresne ir stipresne nei pas mus. As pvz, nudegiau per savo neapdairuma, bet pasimokiau smile.gif
Atsakyti
O kokios firmos kremus perkate?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 04 28, 15:01)
O kokios firmos kremus perkate?

As butent Kretoje nusipirkau su alyvuogiu aliejumi, pavadinimo neatsimenu blush2.gif O siaip naudoju bekvapi apsaugini losjona nuo saulės SPF25 GREEN PEOPLE, o vyrui tai perku didesnes apsaugos, nes ji labai greitai ima saule ir jis greitai nudega.
Atsakyti
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 04 28, 14:56)
Gal butu nelabai grazu teigti buvo ar nebuvo zmogus isvaziaves is LT...  nono.gif  4u.gif  Kartais kiti nesusimasto, kad saule tokiuose krastuose yra daug kartu kaitresne ir stipresne nei pas mus. As pvz, nudegiau per savo neapdairuma, bet pasimokiau smile.gif

Gal labiau norėjau pasakyti, kad pietuose nebuvo mirksiukas.gif nes kaip jūs rašėte, kad pasimokėte ir nemanau, kad degintumėtės be apsaugos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 04 28, 15:19)
Gal labiau norėjau pasakyti, kad pietuose nebuvo  mirksiukas.gif nes kaip jūs rašėte, kad pasimokėte ir nemanau, kad degintumėtės be apsaugos.  4u.gif

Na taip, pasimokiau ir ismokau pamoka smile.gif

Zodziu, kaip ten bebutu, kremo nuo saules reikia, nors ir silpno, bet butinai patariam smile.gif Ir kas keliaujate siomis dienomis- geros keliones, graziu ispudziu ir lauksim pasakojimu smile.gif
Atsakyti
Patys graikai, būdami tamsiaodžiai ir pripratę prie tos saulės ir tai tepasi apsauginiais kremais, neįsivaizduoju kaip galima nesitepti mums šviesiaodžiams šiauriečiams blink.gif doh.gif
Atsakyti