Įkraunama...
Įkraunama...

Kokybės vadovės/vadybininkės

sveikos. studijuoju aplinkosaugos vadyba. planuoju ieskoti darbo sioje srityje. gal galetumete pasidalinti savo patirtimi sioje srityje? ar buvo sunku rasti darba per skelbimus? koks mazdaug jusu atlyginimas? kad zinociau ko tiketis 4u.gif
Atsakyti
Laba, gal kas dalyvavo balandzio 13 d Kalvariju 153, Vilnius seminare?
Atsakyti
Na aš seminare nebuvau. ax.gif Bet kur dingę visos kokybininkės????? lens.gif
Kaip sekasi darbai? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu keletą klausimų, nes baisiai neramu.. Mane paskyrė kokybės bei aplinkosaugos sistemų koordinatore, ir susiduriau su visu šiuo reikalu pirmą kartą. Teko kolegei padėti ruošti dokumentus prieš auditąi ir pan., bet pačiam auditavime su auditoriu nedalyvavau. Po poros savaičių bus resertifikavimas, baigėsi mūsų sertifikato galiojimas tai reikia pratęsti. Noriu pasiteirauti tų kurios susidūrė su pratęsimu sertifikatų, kuo jis skyrėsi nuo priežiūros auditų? Aš tai tikiuosi, kad viskas bus panašiai, dokumentų peržiūra ir pan.. Prašau pasidalinkite patirtimi blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilija @ 2011 05 20, 16:23)
Sveikos,

turiu keletą klausimų, nes baisiai neramu.. Mane paskyrė kokybės bei aplinkosaugos sistemų koordinatore, ir susiduriau su visu šiuo reikalu pirmą kartą. Teko kolegei padėti ruošti dokumentus prieš auditąi ir pan., bet pačiam auditavime su auditoriu nedalyvavau. Po poros savaičių bus resertifikavimas, baigėsi mūsų sertifikato galiojimas tai reikia pratęsti. Noriu pasiteirauti tų kurios susidūrė su pratęsimu sertifikatų, kuo jis skyrėsi nuo priežiūros auditų? Aš tai tikiuosi, kad viskas bus panašiai, dokumentų peržiūra ir pan.. Prašau pasidalinkite patirtimi  blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Labai priklauso nuo auditoriaus. Bet paprastai buna viskas paprasciau nei pirma karta sertifikuojantis. Paskutini karta tai isvis patiko smile.gif Atejo auditore, tai su ja pora valandu pagerem kavos, pasnekejom apie vaikus, pavarte pora popieriu, dar direktoriui mane isgyre, kad labai jauciasi imones dokumentacijoj pazanga (idomu is kur jinai galejo ta pamatyt biggrin.gif ) ir tuom viskas baigesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 05 23, 09:00)
Labai priklauso nuo auditoriaus. Bet paprastai buna viskas paprasciau nei pirma karta sertifikuojantis. Paskutini karta tai isvis patiko smile.gif Atejo auditore, tai su ja pora valandu pagerem kavos, pasnekejom apie vaikus, pavarte pora popieriu, dar direktoriui mane isgyre, kad labai jauciasi imones dokumentacijoj pazanga (idomu is kur jinai galejo ta pamatyt biggrin.gif ) ir tuom viskas baigesi smile.gif

Jetau kaip ačiū Jums už atsakymą, taip laukiau kad nors kas atsakytų biggrin.gif Mane irgi visi ramina aplinkui, bet baisu vistiek.. Dar su šia savaite trys savaitės, tai kibsiu i dokumentus rolleyes.gif Labai tikiuosi, kad viskas bus okai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilija @ 2011 05 24, 10:57)
Jetau kaip ačiū Jums už atsakymą, taip laukiau kad nors kas atsakytų  biggrin.gif  Mane irgi visi ramina aplinkui, bet baisu vistiek.. Dar su šia savaite trys savaitės, tai kibsiu i dokumentus  rolleyes.gif  Labai tikiuosi, kad viskas bus okai.  blush2.gif

Sveiki,

Na resertifikavimo auditas yra paprastai kiek rimtesnis nei prieziuros auditas.... Na, gal daug kas priklauso ir nuo sertifikuojancios istaigos ir vadovo nurodymo...smile.gif
Siaip tai , kiek teko dirbti si darba ir kiek bendrauti su isores auditoriais, tai tikrai neteko tik kavute gurksnoti....
Na nzn, pakankami rimtai viskas buvo ir manau, kad reikia rimtai viskam pasiruosti smile.gif
Na mums audito paslaugas teike DNV...

Manau, kad reikia dirbti ir viskas bus ok smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nelly82: 24 gegužės 2011 - 11:11
QUOTE(Nelly82 @ 2011 05 24, 11:09)
Sveiki,

Na resertifikavimo auditas yra paprastai kiek rimtesnis nei prieziuros auditas.... Na, gal daug kas priklauso ir nuo sertifikuojancios istaigos ir vadovo nurodymo...smile.gif
Siaip tai , kiek teko dirbti si darba ir kiek bendrauti su isores auditoriais, tai tikrai neteko tik kavute gurksnoti....
Na nzn, pakankami rimtai viskas buvo ir manau, kad reikia rimtai viskam pasiruosti  smile.gif
Na mums audito paslaugas teike DNV...

Manau, kad reikia dirbti ir viskas bus ok smile.gif thumbup.gif

Aš ir nesiruošiu oavos gėrimui, tikrai doh.gif
Visus dokumentus turiu kaip ir priežiūros auditui, visą mūsų veiklą jie žino, tai net nežinau, kaip čia rimčiau vyks.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilija @ 2011 05 31, 12:05)
Aš ir nesiruošiu oavos gėrimui, tikrai  doh.gif
Visus dokumentus turiu kaip ir priežiūros auditui, visą mūsų veiklą jie žino, tai net nežinau, kaip čia rimčiau vyks..  g.gif

Tai tada viskas tvarkoj thumbup.gif
Jei viso dokumetai yra ir inai kaip kas kur ir kodel tai tikrai viskas gerai bus smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 05 23, 09:00)
Labai priklauso nuo auditoriaus. ..... Paskutini karta tai isvis patiko smile.gif Atejo auditore, tai su ja pora valandu pagerem kavos, pasnekejom apie vaikus, pavarte pora popieriu, dar direktoriui mane isgyre, kad labai jauciasi imones dokumentacijoj pazanga (idomu is kur jinai galejo ta pamatyt biggrin.gif ) ir tuom viskas baigesi smile.gif

Oho kaip pasisekė. Jei nepaslaptis, kokia sertifikavo imone? mirksiukas.gif Nes mes esam Bureau Veritas klientai. Tai pas mus kaip tik ir buvo ne taip senai resertifikavimo auditas. Tai labai jau viską nuodugniai žiūrėjo, naršė. Aišku prie kavos pakalbėjom ir kitomis temomis, nesusijusiomis tik su darbu biggrin.gif Malonios labai moterys, bet kas liečia auditavimą - tai kaip mes sakom - kratė kaip reikalas biggrin.gif
Papildyta:
Kažin ar yra šiame forume susidūrusių su ISO/TS 16949:2009? g.gif Kiek žinau Lietuvoje tik UAB Sapa Profiliai turi įsidiegę. O mes pradėjome gaminti detalę automobiliams ir ateityje norime įsidiegti šį standartą. Jau dabar dalį kokybės dokumentacijos reikia paruošti pagal šį standartą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 06 07, 15:08)
Oho kaip pasisekė. Jei nepaslaptis, kokia sertifikavo imone?  mirksiukas.gif Nes mes esam Bureau Veritas klientai. Tai pas mus kaip tik ir buvo ne taip senai resertifikavimo auditas. Tai labai jau viską nuodugniai žiūrėjo, naršė. Aišku prie kavos pakalbėjom ir kitomis temomis, nesusijusiomis tik su darbu  biggrin.gif Malonios labai moterys, bet kas liečia auditavimą - tai kaip mes sakom - kratė kaip reikalas  biggrin.gif

Tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Supermama yra pats geriausias dalykas pasaulyje smile.gif
Net negalvojau, kad galiu rasti cia kokybininkų forumą. Gerbiamos kolegės, leiskite prisistatyti. Mano žinioje yra įdiegtų ISO 9001:2008, ISO14001:2004 priežiūra. Taip pat turime GGP (tiesioginis kontaktas su maistu). Jau esu paruošusi atitikties deklaracijas pagal naują ES direktyvą 10/2011. Planuojame diegtis BRC Packaging (dėl Vakarų Europos klientų). Buvau susidūrusi su automobilininkų standartu ISO/TS 16949 (vieni klientai iš Vakarų Europos labai reikalavo), bet mes nusprendėme, kad geriau mums jo nereikia ir su jais nedirbame.

Tiesiog spirgu iš džiaugsmo, kad radau čia jus visas smile.gif
Atsakyti