Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

BabyGrite thumbup.gif
Niekada nepagalvociau kad sitoks viduriukas, kaip raudonos sages taip dailei ziuresis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 01 25, 03:19)
mano sages gelytes
user posted image
user posted image

Labai grazu 4u.gif Ypatingai pirmoji. Tik nelabai suprantu kaip cia velta, turbut abiem budais g.gif Tokios purios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 01 25, 03:19)
mano sages gelytes
user posted image
user posted image

jos nuostabios.labai patiko viduriuku siuvinejimas,ypac pirmos gelytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uoj kokių Jūs čia grožybių pridariusios smile.gif šaunuolės 4u.gif aš irgi kelis darbelius pabandžiau sukurti iš vilnosuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Acida, labai grazios spalvos, bet kilpeles kazkokios keistos (tos kur jungia su auskaro dalim i ausi) gal nedamatau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 01 25, 11:18)
BabyGrite, simpatiškos sagės  bigsmile.gif
naujokams neleidžia kelt nuotraukų kiek žinau... reikia surink tam tikrą žinučių skaičių... gali įkelt nuorodą  ax.gif

irnesakyk.gif mitas čia su tom nuotraukom. Naujokai negali tiesiai iš kompiuterio kelti, o iš internetinių nuotraukų albumų - kiek tik nori mirksiukas.gif Aš pati naudoju flickr.com bei photobucket.com. Beje, tokiuose albumuose lengva pasirinkti dedamos nuotraukos dydį.
O BabyGrite gėlytės fantastiškos, ypač pirmoji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Acida @ 2009 01 25, 21:51)
Uoj kokių Jūs čia grožybių pridariusios  smile.gif šaunuolės 4u.gif aš irgi kelis darbelius pabandžiau sukurti iš vilnosuser posted imageuser posted image

kokie grazus auskarai ax.gif
manau kiekvienas turime kurybos ir meisriskumo dovanas rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(9alicija9 @ 2009 01 25, 22:13)
kokie grazus auskarai  ax.gif
manau kiekvienas turime kurybos ir meisriskumo dovanas  rolleyes.gif  4u.gif

nu nežinau - man tai norisi pakritikuot tuos auskarus- labai jau akis bado tie troselio galai styrantys ...
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2009 01 26, 02:06)
nu nežinau - man tai norisi pakritikuot tuos auskarus- labai jau akis bado tie troselio galai styrantys ...

zinau zinau verysad.gif per stora vielute nusipirkau ir nesigavo dailiau padaryti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Maša @ 2009 01 25, 21:56)
Acida, labai grazios spalvos, bet kilpeles kazkokios keistos (tos kur jungia su auskaro dalim i ausi) gal nedamatau  g.gif

ir dar kokios keistos blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
God@, gražu smile.gif Įdomios formos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liep@ @ 2009 01 26, 21:01)
God@, gražu smile.gif Įdomios formos  thumbup.gif

Liep@ labai ačiū wub.gif blush2.gif
Atsakyti