Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

god@, tikrai grazu thumbup.gif Bet ar man pasirode ar Tu karoliukus siulais prisiuvus 4u.gif?
Su zilkute manau butu dar geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 01 26, 21:24)
god@, tikrai grazu  thumbup.gif Bet ar man pasirode ar Tu karoliukus siulais prisiuvus  4u.gif?
Su zilkute manau butu dar geriau  mirksiukas.gif

Su siūlu siuvau blush2.gif
Atsakyti
O aš visuomet siūlu karoliukus prisiūnu ax.gif Nepatinka man tai, kad valą reikia visaip kaip raišioti, painioti ir vis tiek baisoka, kad išslys, atsipalaiduos ir pan. Todėl tiesiog atitaikau siūlo spalvą pagal karoliuką arba pagal pagrindą, ant kurio tas karoliukas siuvamas. Šiuo atveju baltus karoliukus būčiau siūvusi arba baltu arba vilnos melsvumo siūlu.
O gal kas atradot neslidaus valo arba permatomų siūlų? Tuomet tikrai tokį dalyką naudočiau karoliukų prisiuvimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Acida @ 2009 01 26, 12:25)
zinau zinau verysad.gif  per stora vielute nusipirkau ir nesigavo dailiau padaryti  verysad.gif
Papildyta:
ir dar kokios keistos blush2.gif

O tu nebandei darbuotis ne su troseliu, o su vinukais? Daug gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(god@ @ 2009 01 26, 19:28)
Su siūlu siuvau blush2.gif

QUOTE(Chuliganka @ 2009 01 26, 19:34)
O aš visuomet siūlu karoliukus prisiūnu ax.gif Nepatinka man tai, kad valą reikia visaip kaip raišioti, painioti ir vis tiek baisoka, kad išslys, atsipalaiduos ir pan. Todėl tiesiog atitaikau siūlo spalvą pagal karoliuką arba pagal pagrindą, ant kurio tas karoliukas siuvamas. Šiuo atveju baltus karoliukus būčiau siūvusi arba baltu arba vilnos melsvumo siūlu.
O gal kas atradot neslidaus valo arba permatomų siūlų? Tuomet tikrai tokį dalyką naudočiau karoliukų prisiuvimui rolleyes.gif

Siuvimas siūlu visuomet šiek tiek suprastina darbelį, nes neįmanoma 100% jo paslėpti. Aš visuomet siuvu plonyčiu 0,10 storio valu arba bespalviu siūlu, tik jis nėra toks stiprus kaip valas. Biserio karoliukams tai tikrai gerai, o pvz. užsegimą ar ką kitą, kur reikia tvirtumo, siuvu net storesniu valu (0,14-0,16 nr.). Ant galo nerišu jokių magų, o žiebtuvėliu užlydau ir susidaro burbuliukas, kuris tarnauja kaip mazgas. Užbaigiant mezgu tokį pat mazgą kaip kad siūlu siuvant, tik per kilpelę perkišu kokius tris kartus ir užveržiu.Jei atrodo, kad netvirta-kitoj vietoj dar kartą užmezgu. Dar nebuvo, kad atsirištų.
Atsakyti
Ievuschka, puikis mintis apie ziebtuveli, niekada nebuciau pagalvojus thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš turiu ką parodyt :]

Padovanoti karoliai smile.gif
http://i20.photobuck...ntes2008043.jpg

Atsakyti
laba smile.gif
padariau, mazoms mergaitems pasipuosti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maia: 29 sausio 2009 - 08:54
Jėga thumbup.gif Super....

o vyšnių aš irgi turiu ax.gif

http://i20.photobuck...20090118005.jpg
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2009 01 29, 09:52)
laba smile.gif
padariau, mazoms  mergaitems pasipuosti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Kaip saunu, kad nepamirstat ir mazuju damu 4u.gif Grazu 4u.gif
O kaip cia pritvirtinta prie gumytes ir segtuko? g.gif
Atsakyti
Maia, Tranquility thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(jurgita21 @ 2009 01 29, 10:57)
Kaip saunu, kad nepamirstat ir mazuju damu 4u.gif Grazu 4u.gif
O kaip cia pritvirtinta prie gumytes ir segtuko? g.gif

Kaip ir visi kinieciai lotuliukas.gif su karstais klyjais biggrin.gif .
As mergaites, nupirkau ta mazesny karstu klyju "sautuva" bet taip ir neisbandziau, nes visai prie veltinio neprisoku blush2.gif . Paneles mano is lygu isbryst niekaip negali doh.gif tai ir pati po tu bemiegiu naktu vaikstau kaip zombis, o apie veltiny, kol kas tik pasvajoju 4u.gif
Atsakyti
Maja - labai linksmi mergaičių segtukai/gumytės thumbup.gif
Ar gerai laiko tie karšti klijai? Ypač gumytės? Juk jas kiekvienąkart tampai, ar neatšoka? Pati niekada nebandžiau, tai ir klausinėju?

jurgita21-būk gera, jei cituoji kokį nors postą, nuotraukas citatoje ištrink, kam jas kartoti, ypač-kai jos tam pačiam lape yra doh.gif
Atsakyti